Resultatorienteret Teamchef til Kommunale Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

vær med til at udvikle en professionel bygherre og ejendomsforvalter i Brøndby


Brøndby kommune er i dag hjem for ca. 35.000 borgere, og kommunen vækster i disse år på rigtig mange områder. Det indebærer at vi for tiden bl.a. arbejder med udvidelse af kapaciteten på skole- og dagtilbudsområderne, byudvikling i Brøndby Strand og Brøndbyvester, etablering af nye boligområder og meget andet.

Har du lyst til at arbejde med ledelse og udvikling på ejendomsområdet ? – Vi har sat os ambitiøse mål for Kommunale Ejendomme i Brøndby kommune om at være offentlig ejendomsforvalter og bygherreorganisation i superligaen. Vi er i gang med en spændende udvikling, der blandt andet omfatter: Kortlægning af ejendomsporteføljen, implementering af facility management, udvikling af processer & styringsværktøjer, energioptimering af bygningsmassen – og meget, meget mere. Vi er i mål med kortlægning af kommunens ejendomme, har udviklet værktøjskassen til udbud, kontrakt- og økonomistyring og har nu et solidt udgangspunkt for den videre udvikling, som vil fokusere på facility management og ejendomsstrategi for Brøndby kommune. Der er mange andre bolde i luften – og en spændende eksekverings- og styringsudfordring pga. et højt bygge- og anlægsniveau i Brøndby over de kommende 4-5 år med bl.a. skoleudvidelser, nyt ældrecenter, udvidelser og nybyggeri af daginstitutioner, idrætsfaciliteter mm. på programmet.

Vi mangler en struktureret og service-minded kollega til at varetage daglig ledelse og styring af vores driftsområder samt udvalgte udviklingsprojekter. Du vil indgå i et tæt samarbejde med ejendomschefen om strategi og udvikling af enheden, og i tværgående samarbejdsfora, internt i Teknik- og Miljøforvaltningen og på tværs af den samlede forvaltning – f.eks. Ejendomsstrategisk Forum, hvor vi planlægger og koordinerer aktiviteter med vores brugere i fagforvaltningerne.

Du bliver ansat som leder af vores Driftsteam (5 pers.), Rengøring (ca. 100 pers.) og Teknisk Service (ca. 25 pers.) – svarende til direkte ledelse af i 5-6 driftsledere og to mellemledere. Du får et tæt samarbejde med ejendomschefen om udviklingsprojekter såvel som den daglige ledelse og styring af afdelingen. Du koordinerer og understøtter det tværfaglige samarbejde i teamet, som sikrer, at vi opnår de bedste løsninger på vores opgaver. En spændende stilling hvor du får ledelsesansvar, afvekslende opgaver i et godt fagligt miljø og høj grad af indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Dine hovedarbejdsopgaver vil være:

  • Daglig ledelse og styring af vores driftsenheder.
  • Økonomistyring, månedlig ledelsesrapportering og budgetopfølgning.
  • Ledelse af udvalgte udviklingsaktiviteter
  • Sekretariatsfunktion for Ejendomsstrategisk Forum og dialogmøder med fagforvaltninger/brugere
  • Forberedelse – i begrænset omfang – af sager til behandling i direktion og på politisk niveau.

Du bliver del af et stærkt fællesskab, fagligt såvel som socialt, hvor der er højt til loftet og hvor vi løfter opgaverne sammen. Du får god mulighed for at præge både udviklingsarbejdet og den daglig drift. Stillingen kræver at du er struktureret, kan eksekvere og evner at holde mange bolde i luften. Du er en løsningsorienteret teamspiller med godt humør og et drive til at bidrage aktivt til teamets, afdelingens og forvaltningens resultatskabelse.

Faglige erfaringer og kvalifikationer:

  • Erfaring fra politisk styret organisation, gerne kommune
  • Kendskab til ejendomsområdet er en fordel men ikke et krav
  • Erfaring med kommunal økonomistyring
  • Selvkørende med stort drive, beslutningskraft samt resultat- og eksekveringsfokus
  • Relevant videregående uddannelse, ledelseserfaring eller erfaring fra koordinerende funktion
  • Struktureret, analytisk, strategisk tænkende – og leverer aftalt kvalitet til rette tid
  • Stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation

Om os
Kommunale Ejendomme er en selvstændig afdeling under Teknik- og Miljøforvaltningen og ledes af ejendomschefen som refererer til Teknisk Direktør. Vi drifter kommunens ejendomme, i alt ca. 240.000 m2, som udgør de fysiske rammer for borgernes og forvaltningens aktiviteter, og vi er bygherre på renoveringer og nybyggeri. Vi er i alt 160 medarbejdere fordelt på Drifts- og Anlægsteamet (ca. 15), Teknisk Service (ca. 25), og Rengøring (ca. 120). Som en vigtig del af vores kerneopgave fungerer vi som intern servicevirksomhed – vi servicerer vores brugere lokalt og rådgiver vores kolleger i fagforvaltningerne med henblik på at sikre de bedst mulige fysiske rammer for deres opgaveløsning.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomschef Jens Zøfting-Larsen på telefon 3035 9742 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er Fredag d. 9. april. 1. samtale afholdes torsdag d. 15. april og 2. samtale afholdes torsdag d. 22. april. Der er tale om en fuldtidsstilling, og der aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vi forventer at du kan tiltræde senest d. 1. juni 2021.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Lørdag den 10. april 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 23
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 25
12. september 2024 24
11. september 2024 25
10. september 2024 22
9. september 2024 22
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 24
5. september 2024 24
4. september 2024 23
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 20
27. august 2024 19
26. august 2024 17
25. august 2024 17
24. august 2024 18
23. august 2024 17
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 13
19. august 2024 11
18. august 2024 13
17. august 2024 13