Rekrutteringsfirma

Senior Teknisk Tester

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Gem

Senior Teknisk Tester


Er du vores nye tekniske tester der kan motivere dine kollegaer til at tænke kvalitet og automatiseret test ind i starten af udviklingsprocessen? Og kan du lide at arbejde agilt i tæt samarbejde med dygtige kollegaer? Så er det lige dig vi leder efter!

Build-in quality er i højsædet hos os og indgår som en naturlig del i vores agile udviklingsproces. Det betyder, at vi i testteamet har høj fokus på kvalitet og vi arbejder tæt sammen med forretningen, for at sikre, at kravene lever op til vores kunders forventninger. Det betyder også, at vi stræber efter at opnå

optimal testdækning, hvilket vi gør ved at teste ud fra en risikobaseret tilgang. Derudover går vi også benhårdt efter at automatiseret test bliver forankret i et DevOps set-up så vi opnår CI/CD.

Tæt samarbejde

I det daglige arbejder du med større og mindre udviklingsprojekter og features. Dine vigtigste opgaver bliver at scripte, planlægge, dokumentere og udvikle automatiseret test, så vi hele tider forbedrer os på området. Det vil også blive din opgave løbende at vedligeholde og monitorere de automatiserede tests, samt over tid forankre metoden hos udviklerne, hvorfor du er specialisten der rådgiver og hjælper med at opbygge kompetencer inden for automatiseret test.

Du kommer til at indgå i det tekniske test team. Teamet er fordelt på 8 scrum teams, der alle brænder for at tænke automatiseret test og kvalitet ind så tidligt som muligt i udviklingsprocessen. Du kommer også til at bidrage med shift left tankegangen – det vil sige at sikre et stærkt feedback loop til udviklerne i den tidlige test fase, så vi kan forkorte tiden frem til en release.

Du bliver en del af et mindre scrum team bestående af udviklere, testere, en scrum master og en PO, der hver dag arbejder på at sikre en god brugeroplevelse på tværs af web og apps.

Dine konkrete arbejdsopgaver er:

  • Udarbejde og vedligeholde test scripts
  • Udføre automatisk test eksekvering og rapportering
  • Kvalitetssikring under kravudvikling
  • Testestimering
  • Agere testunderstøttelse for de øvrige agile teams


”Når man arbejder hos nemlig.com får man virkelig lov til at være med i beslutningsprocesserne. F.eks. har jeg fået lov til at være med til at definere hvordan automation infrastrukturen skulle se ud fra start af. Det betyder også at jeg i min hverdag har rig mulighed for at sparre teknisk med mine udvikler-kollegaer og derved hjælpe dem med at lave bedre kode til vores unikke udfordringer, det er fedt at kunne bidrage på den måde", fortæller Jacob Damkjær, der arbejder som teknisk tester.

Kombinationen af mennesker og software

Som person trives du med mennesker omkring dig og du motiveres af at arbejde i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet. Du er systematisk, analytisk og nysgerrig i din tilgang til opgaverne og har samtidigt kreativiteten og modet til at udfordre de nuværende processer.

Vi forventer at du:

  • Brænder for at opnå høj kvalitet og automatisering i vores løsninger
  • Har erfaring med JavaScript/Typescript samt SQL og har erfaring med at arbejde med agile udviklingsmodeller
  • Har erfaring indenfor test af in-house udviklede systemer, eller hvis du er nyuddannet har stor interesse for scripting og kvalitetssikring.
  • Har gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk


Om du er Datamatiker, Datanom, Data Ingeniør, Datalog eller lignende er ikke afgørende, vigtigst er det, at du har en stor teknisk interesse og brænder for automatiseret test. Hvis du tilmed har erfaring med Behavior Driven Development, CI/CD, Jenkins, Postman, Visual code eller er ISTQB certificeret er det et kæmpe plus, men ikke et krav.

”Hos nemlig.com bliver jeg udfordret hver eneste dag. Der er en meget flad struktur og vi er sindssyg gode til at arbejde sammen på tværs af afdelinger”, fortæller Jeanette Hjort, der arbejder om End2End tester og som har et tæt samarbejde med de tekniske testere.

Ansøg nu

Klik herfor at tilgå Hays fortrolighedspolitik som giver detajleret information omkring, hvordan vi bruger- og beskytter din personlige informationer, samt dine rettigheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. oktober 2024 23
5. oktober 2024 23
4. oktober 2024 27
3. oktober 2024 27
2. oktober 2024 26
1. oktober 2024 25
30. september 2024 25
29. september 2024 24
28. september 2024 25
27. september 2024 25
26. september 2024 25
25. september 2024 24
24. september 2024 23
23. september 2024 23
22. september 2024 24
21. september 2024 24
20. september 2024 24
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 23
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 25
12. september 2024 24
11. september 2024 25
10. september 2024 22
9. september 2024 22
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 24