DIF søger konsulent med fokus på rådgivning og trivsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du med lyst og mod til at arbejde med trivsel i idrættens verden og bistå foreninger og forbund med konkret rådgivning om seksuelle overgreb, er du måske vores nye kollega?

Danmarks Idrætsforbund søger en konsulent til en nyoprettet stilling med fokus på trivsel i idrætten. Du vil som konsulent skulle yde rådgivning i sager om seksuelle overgreb mod børn i foreninger, bistå de 62 specialforbund i arbejdet med at fremme trivsel både inden for bredde- og eliteområdet samt løbende arbejde med et godt og trygt idrætsmiljø med fokus på rummelighed, diversitet og inklusion.

Det er DIF’s politiske vision, at Idræt skal have en markant plads hos alle danskere gennem hele livet – i fællesskaber på og uden for banen og gennem oplevelser, der begejstrer og samler Danmark. Deler du den vision, og vil du være med til at realisere målet om at arbejde for at sikre trygge og udviklende miljøer i Danmarks største børne- og ungeorganisation, er du måske vores nye konsulent?

Dine opgaver
Som en fast del af din opgaveportefølje skal du varetage følende opgaver:

  • Tovholder på DIF’s arbejde med at forebygge og hindre seksuelle overgreb i idrætten, som fx udvikling af kurser, udarbejdelse af relevant informationsmateriale mv.
  • Yde konkret rådgivning og bistå med konkret krisestyring til foreninger og forbund, der har brug for hjælp i konkrete sager om seksuelle overgreb.

Derudover forventer vi, at du opgavemæssigt skal bidrage til følgende:

  • Videreudvikle DIF’s værktøjer og handlinger, der skal understøtte trivsel og forebygge mistrivsel generelt, herunder bidrage til løbende politikudvikling, udvikling af pilotprojekter, e-læring mv.
  • Bidrage til DIF's arbejde med rummelighed, diversitet og inklusion i specialforbund og idrætsforeninger.
  • Indgå i øvrige faglige projektarbejdsgrupper mv.
  • Betjening af chefgruppe og bestyrelse i DIF med policy oplæg og forslag til nye strategiske indsatser mv.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har en akademisk generalistbaggrund og måske viden eller erfaring med forebyggelses- og trivselsindsatser eller anden relevant faglig baggrund, hvor du har opnået tilsvarende kvalifikationer.

Du skal være en stærk rådgiver, og du skal kunne yde krisestyring, når der er behov for det. Du skal ikke være jurist, men kunne formidle relevant juridisk viden.

Du har tidligere arbejdet med rådgivnings- eller konsulentopgaver i enten en privat og/eller offentlig organisation, og du ved, hvad der forventes og kræves i en konsulentfunktion. Du kender til projektorienteret arbejde, har erfaring med den gode implementering ligesom du ved, hvordan man bedriver forandringsledelse.

Som person er du empatisk, men du skal også kunne være tydelig og præcis om din rolle i sager om mistanke om overgreb, pædofili mv. Du er samtidig også en holdspiller, der finder motivation i det forberedende og strukturerede arbejde i fællesskabet på kontoret. Det er en fordel, at du har kendskab og forståelse for civilsamfundet. Ligeledes er det en stor fordel, at du har erfaring med og forståelse for arbejdet i politisk ledet organisationer.

Vi tilbyder dig
Du får i denne stilling unik mulighed for at sætte dit præg på trivslen i dansk idræt. Gennem de projekter og tiltag du arbejder med, er du helt tæt på specialforbund, foreninger og udøvere i dansk idræt og kan være med til at sætte dit eget aftryk.

Du vil blive tilknyttet DIF Udvikling med ca. 30 kollegaer. Vi er en udviklingsorienteret afdeling, hvor vi i fællesskab kvalificerer og inspirerer hinanden fagligt, og hvor vi alle brænder for at gøre en forskel for idrættens udvikling, muligheder og vilkår. Du får gode muligheder for personlig udvikling og samtidig stor indflydelse på din egen opgaveløsning og en høj grad af fleksibilitet i jobbet.

Dit arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby, og med fleksibiliteten følger en forventning om aften- og weekendarbejde, ligesom møder ude af huset vil forekomme jævnligt.

Vi tilbyder en løn, der modsvarer kravene til indholdet i stillingen, pension og fri træning, ligesom der er kantineordning og sociale foreninger i Idrættens Hus.

Ansættelsesproces
Stillingen ønskes besat pr. 1/4-2022. Ansøgningsfrist er tirsdag d. 1. februar kl. 12.00.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder Martin Borch på tlf.: 29 16 09 18 eller mail: [email protected] eller udviklingschef Karin Ingemann på tlf.: 23 23 61 29 eller mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Tirsdag den 01. februar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 23
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 25
12. september 2024 24
11. september 2024 25
10. september 2024 22
9. september 2024 22
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 24
5. september 2024 24
4. september 2024 23
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 20
27. august 2024 19
26. august 2024 17
25. august 2024 17
24. august 2024 18
23. august 2024 17
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 13
19. august 2024 11
18. august 2024 13
17. august 2024 13