Teamleder – sikkerhedsdestruktion på højeste niveau

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du have nøglerolle i opbygning og drift af nyt forretningsområde?
Beskyttelse af data er vigtigere end nogensinde. Derfor introducerer Stena Recycling nu det gennemtestede og internationalt anerkendte Reisswolf-koncept i Danmark. Konceptet sætter de højeste standarder for destruktion af fortrolige dokumenter samt databærende medier som fx harddiske, laptops, telefoner m.m.
Vi mangler bare dig til en afgørende rolle som teamleder i produktion/drift af anlægget. Du kan se frem til blive del af Nordens førende virksomhed inden for bæredygtig og klimavenlig genanvendelse og få stor indflydelse på, hvordan vi bygger forretningsområdet op og driver det.
Indkør nyt anlæg til destruktion af fortrolige dokumenter m.m. og stå for driften
Når en kunde køber Reisswolf sikkerhedsdestruktion, køber kunden en førsteklasses garanti. Vi sikrer, at kunden kan følge sine dokumenter og/eller elektroniske devices fra det sekund, de indgår i vores containerkredsløb og helt frem til, at de er destrueret. Det sker i en af vores kørende enheder eller i vores nye anlæg i Brøndby, hvor du får din faste gang.
Som teamleder er du spillende træner i produktionen. Du skal være med til at indkøre anlægget og stå for driften efterfølgende, hvor du leder 1-2 medarbejdere (i takt med, at vi kommer på plads). Du sikrer, at vi kører snorlige efter bogen, så kunderne ved, at vi har 110% styr på deres fortrolige data. Dine primære opgaver bliver at:

Hjælpe med at indkøre det nye anlæg og i det hele taget få produktionen op at køre
Være med til at ansætte medarbejder(e) til dit produktionsteam
Drifte anlægget efter helt faste og ufravigelige processer – herunder sikre at vi altid er klar til audits/kontroller
Udarbejde vagtplaner, følge op på KPI’er og håndtere anden administration
Optimalt set være afløser for chaufførerne af vores mobile enheder ved ferie og anden fravær – vi er klar til at investere i dig med stort kørekort, hvis du ikke allerede har det

Du får en tæt dialog med både forretningschefen, vores logistikansvarlige og vores chauffører, der kører vores egne mobile enheder samt chauffører fra eksterne vognmænd. Kun når vi alle er 100% med på de rigtige processer, kan vi sikre den tårnhøje kvalitet, der er vores varemærke – og det kræver, at vi taler sammen. Særligt i opbygningsfasen regner vi med, at du er fleksibel og klar på varierende opgaver og måske skiftende arbejdstider.
Positiv holdspiller der kan gøre tingene rigtigt efter helt faste processer
Vi leder efter dig, der sætter en ære i gøre tingene helt rigtigt. Ikke bare hver anden gang, men hver eneste gang. Som leder skal du være en opmærksom vejleder. Det er du blandet andet, fordi du er kendt for din åbne og ærlige kommunikation, hvor du forstår at sætte medarbejderne i centrum på en god og positiv måde. Du ved også, at når man påpeger et problem, skal man også komme med ideer til at løse det. Derudover rummer dit CV:

Gerne erfaring med produktion / betjening af maskiner og anlæg
Truckcertifikat og meget gerne kørekort til lastbil
Gode IT-evner – du kan bruge PC med MS Office, smartphones m.m.

Derudover er det en forudsætning, at du kan fremvise en ren straffeattest og at du kan sikkerhedsgodkendelse af Politiets Efterretningstjeneste (PET).
Om Reisswolf i Stena Recycling – nu og fremover
Vi har det danske agentur på Reisswolf, og med det følger blandt andet maskineri og procesbeskrivelser m.m. Vi skal nu have det stationære anlæg i Brøndby ved Stenas danske hovedkontor på plads. Dertil skal vi have to mobile enheder (lastbiler med særlig sikkerhedscontainer). De skal primært betjene det vestlige Danmark, men også sjællandske kunder, der ønsker den ekstra service. Alt det bruger vi nu resten af 2022 til at få kørt ind.
Vi er p.t. forretningschefen, teamets logistikansvarlige specialist, samt vores sælger. Inden 2022 er slut, skal vi også tælle en teamleder for produktionen (dig), 2-3 chauffører, 1-2 produktionsmedarbejdere og Kundeservice. Vi er en del af Stena Confidential Services med filialer i Sverige, Norge, Polen og Danmark.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 20. juli 2022. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine chancer.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte forretningschef, Jonas K. Lorentzen-Brandt på tlf. 6167 4954 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.
Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Onsdag den 20. juli 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 18
4. juli 2024 17
3. juli 2024 15
2. juli 2024 15
1. juli 2024 14
30. juni 2024 16
29. juni 2024 16
28. juni 2024 19
27. juni 2024 22
26. juni 2024 22
25. juni 2024 22
24. juni 2024 21
23. juni 2024 23
22. juni 2024 22
21. juni 2024 24
20. juni 2024 26
19. juni 2024 27
18. juni 2024 26
17. juni 2024 29
16. juni 2024 29
15. juni 2024 30
14. juni 2024 30
13. juni 2024 31
12. juni 2024 31
11. juni 2024 29
10. juni 2024 29
9. juni 2024 29
8. juni 2024 29
7. juni 2024 26
6. juni 2024 30
5. juni 2024 30