Miljø- & LCA-specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Hos FORCE Technology leder vi efter en ny kollega med rygsækken fuld af erfaring inden for LCA, EPD og andet miljøkonsulentarbejde. Vi søger en kollega med en bred vifte af faglige og menneskelige kompetencer, herunder evnen til både at samarbejde og løse opgaver selvstændigt.

Førende inden for teknologirådgivning


FORCE Technology er en rådgivende ingeniør- og servicevirksomhed, der arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker gennem positiv teknologisk forandring. Med mere end 1.000 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem og vi påtager os et helt særligt ansvar for at udvikle innovative, tværfaglige løsninger til dansk industri, som er for teknisk eller kommercielt udfordrende for virksomhederne selv.

Vi har sat kursen mod udvikling af metoder, services og produkter, som kan fastholde Danmark og dansk erhverv i miljøførersædet og dermed bidrage til at afværge den globale klima- og biodiversitetskrise. Vores team inden for anvendt miljøvurdering er en hjørnesten i den ambition.

Bidrag med hele din faglighed


Du kommer til at udføre opgaver for kunder, der spænder fra danske og internationale offentlige myndigheder til store og små industrivirksomheder i et hav af forskellige sektorer. I rollen som LCA-specialist får du brug for hele din faglige bredde og har samtidig mulighed for at dreje dit arbejde ind på lige præcis de felter, du foretrækker, herunder:

  • livscyklusvurderinger (LCA)
  • miljøvaredeklarationer (EPD) og miljømærkning
  • klimaregnskaber og carbon footprints
  • rådgivning inden for cirkulær økonomi, ecodesign og grønne indkøb
  • totalomkostninger (TCO) og risikovurderinger
  • formidling, foredrag og tværfaglige udviklings- og innovationsprojekter.

Rollen indebærer desuden et kommercielt aspekt med salg af ydelser og kundedialog undervejs i projekterne. Derfor er det vigtigt, at du kan balancere et fagligt og kommercielt fokus for hverken at gå på kompromis med opgavens kvalitet eller kundens behov. Vi forventer, at du sætter en ære i den gode kundeoplevelse både før, under og efter opgaveløsningen.

Stærke faglige kompetencer i bæredygtighed og cirkulær økonomi


Som en del af anvendt miljøvurdering får du mulighed for at udvikle morgendagens bæredygtige løsninger til dansk industri.

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad og har stor erfaring med livscyklusvurderinger og beslægtede ydelser. Derudover forestiller vi os, at du matcher denne profil:

  • Du er selvstændig og ansvarlig og kan bruge din faglighed til at levere et stykke uvildigt rådgivningsarbejde
  • Din viden om bæredygtighed og cirkulær økonomi er omfattende, og du interesserer dig for de udfordringer, som industriens fokus på bæredygtighed giver
  • Du er godt orienteret i de nationale og internationale standarder, der regulerer fagområdet
  • Du er sætter en ære i at dele din viden med dine kolleger for at styrke afdelingens kollektive faglighed
  • Du er velformuleret, når det gælder rapportskrivning på både dansk og engelsk
  • Du trives med at have indflydelse på dit eget job ved at præge den retning, vores ydelser og kundegruppe skal udvikles i. Samtidig forventer vi, at du er i stand til at have overblikket over en kombination af interne udviklings- og eksterne rådgivningsopgaver.

Du får frihed til at tilrettelægge din arbejdsuge og vælge dine opgaver. Uanset om du interesserer dig for landbrug, vedvarende energi, byggesektoren, små industrivirksomheder eller store EU-udviklingsprojekter, så har du mulighed for at dreje dit miljøkonsulentarbejde i den ønskede retning.

Noget for dig?


Som rådgivende ingeniørvirksomhed med flere end 1.000 ansatte, har vi kompetencer inden for et hav af forskellige tekniske områder fra software til Power-to-X. Derfor er det altid muligt at få professionel sparring på et område, hvor du ikke selv er ekspert.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til os allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Du søger jobbet på Jobindex. Følg linket i job faktaboksen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 25
12. september 2024 24
11. september 2024 25
10. september 2024 22
9. september 2024 22
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 24
5. september 2024 24
4. september 2024 23
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 20
27. august 2024 19
26. august 2024 17
25. august 2024 17
24. august 2024 18
23. august 2024 17
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 13
19. august 2024 11
18. august 2024 13
17. august 2024 13
16. august 2024 14