Samfundsfaglig studentermedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Brovst

Samfundsfaglig studentermedhjælper til Fællessekretariatet for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet

Vil du være en del af en politisk organisation, der arbejder med to vigtige velfærdsområder? Har du kendskab til og interesse for handicap- og/eller frivillighedsområdet? Kan du bidrage med kvalitative og kvantitative analyser? Så er en stilling hos os måske noget for dig.

Om jobbet:
Som studentermedhjælper i Fællessekretariatet vil du indgå i den fælles sekretariatsbetjening af Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd, bl.a. gennem udvikling af politiske initiativer og indsatsområder. Du vil blive tilknyttet forskellige projekter og samarbejde med projektlederne samt få egne ansvarsområder. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 timer, alt afhængig af arbejdsmængden i den pågældende periode.

De primære opgaver er:

  • Desk research f.eks. afdækninger af kommunernes arbejde med handicap- og frivilligområdet.
  • Udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser og analyse heraf.
  • Gennemførelse af interviews og analyse heraf.
  • Udarbejde notater.
  • Planlægning af arrangementer og praktiske opgaver i relation hertil.
  • Ad hoc-opgaver.

Om dig:
Du er studerende på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (f.eks. stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.scient.soc. eller tilsvarende), og har mindst ét år tilbage af studiet. Du er interesseret i at arbejde i en politisk organisation, som arbejder for at styrke vilkårene for de frivillige sociale organisationer samt forbedre forholdene for mennesker med handicap.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Kan arbejde både kvalitativt og kvantitativt, og har erfaring med gennemførelse og analyse af interviews og spørgeskemaundersøgelser. Det vil være en fordel, hvis du er hjemmevant i SurveyXact eller lignende.
  • Tænker analytisk og kan gennemskue komplekse problemstillinger samt identificere sammenhænge og forskelle i datamateriale.
  • Er god til at formidle både i skrift og tale.
  • Er god til at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver.
  • Har et godt overblik og kan arbejde struktureret.

Om os:
Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd er uafhængige råd under Social- og Ældreministeriet, der rådgiver social- og ældreministeren, Folketinget og andre centrale aktører om henholdsvis forholdene for mennesker med handicap, og hvordan vi sikrer bedre rammer og vilkår for frivillige og frivillige sociale organisationer.

Fællessekretariatet for Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd flyttede sammen i november 2016. Vi er organiseret som én arbejdsplads med to sekretariatsfunktioner. Vi er i alt 12 medarbejdere, der er organiseret i henholdsvis et handicappolitisk team, et frivilligpolitisk team, et kommunikationsteam og et administrationsteam alle under ledelse af en sekretariatschef. Du vil komme til at arbejde på tværs? Af de fire teams?? Vi har et uformelt arbejdsmiljø og dygtige og engagerede kolleger. Vi lægger vægt på en god og uformel omgangstone, faglig sparring og kvalitet i opgaveløsningen.

Ansættelsesstedet er Stationsvej 10, 9460 Brovst. Der kan være enkelte dage, hvor der er behov for din hjælp til opgaver andre steder i landet.

Sådan bliver du en del af holdet:
Send din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) senest mandag den 18. april 2022 via nedenstående link.

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 25. eller tirsdag d. 26. april. Hvis du bliver kaldt til samtale, vil du inden samtalen modtage en mindre opgave, som du bedes løse forud for samtalen.

Der er tale om en studentermedhjælperstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Stillingen vil ophøre ved endt kandidatuddannelse eller afslutning af uddannelse.

Tiltrædelse forventes i starten af maj.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men forventer til gengæld, at du er indstillet på at arbejde igennem i travle perioder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Souschef Trine Nørby Olesen på tlf. 33 36 73 22 eller rådskoordinator Maria Frederiksen på tlf. 61 96 00 01.

Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brovst.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brovst
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Are you looking to take the next step in your welding career? Look no further![xxxxx] is seeking welders with valid certifications in 141, 136, or 138. If you do not have a valid certification..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Klargøringsmedarbejder

    Vi søger en klargøringsmedarbejder til vores Aalborg-afdeling, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz, XPENG, Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på klargøringsvæ..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brovst

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brovst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brovst over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0