Grillcater til KA catering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Dragør

Er grillcatering noget for dig? Så kan du blive vores næste medarbejder.

Vi søger grillcatere til at lave selskaber i sommerhalvåret, hvor vi har mest travlt.

Om os:
Virksomheden er grundlagt i 2010 af vennerne Kristian og Andreas, hvor vi startede med en enkelt grill og en passion for at grille. Siden har vi leveret grillcatering til virksomheder og private. Vi har stor fokus på kvalitet og service. Maden er utrolig vigtig for en god fest og ofte det folk snakker om bagefter. Vi griller blandt andet til konfirmationer, barnedåb, bryllupper, fødselsdage, firmafester, DHL Stafetten mm. og det er altid en stor dag. Vi skal være med til at skabe rammen om folks store dag og være med til at gøre den uforglemmelig. Det gør vi via høj kvalitet og mad i rigelige mængder samt at sørge for at yde den bedste service til kunden.

Vi er et dynamisk team, der vægter arbejdsglæden højt. Du vil være med til at præge vores produkt og være virksomhedens ansigt udadtil. Vi forsøger hele tiden at forbedre os og der er vores medarbejderes erfaringer ude hos kunden et vigtigt element.

Vi tilbyder en attraktiv løn og grundig oplæring inden du skal ud og lave selskaber selv.

Om jobbet:Vi forbereder og klargør maden i vores industrikøkken og pakker det klar i køle- og varmekasser. Du vil blive en del af vores team på 8-10 grillcatere, som møder ind og pakker en bil med grill, bord, kul og remedier til at grille samt køle- og varmekasser og kører ud til kunden. Grillen stilles op og tændes. Når den er klar grilles kødet og tilbehøret, som er klar, stilles frem på buffet. Der er en del tid til at nyde det gode vejr og sørge for værter og gæster er glade. Når gæsterne har spist pakkes der sammen og køres retur til vores køkken, hvor der pakkes ud.

Du vil arbejde selvstændigt en stor del af tiden. Ved store selskaber tager to eller flere grillcatere ud sammen og griller og serverer maden.

Der er oftest vagter i weekenden i sommerhalvåret, men der kan også være selskaber i hverdagene. Mødetiderne og vagternes længde kan variere. Du får selv indflydelse på hvilke vagter du får.

Om dig:
– Du er udadvendt og har godt humør.
– Du er meget serviceorienteret og sætter en ære i at give kunden den bedste oplevelse.
– Du er mødestabil (folk skal have mad når de har bestilt os til at komme)
– Du har kørekort B (til alm. bil).

Det er ikke en forudsætning at du har erfaring inden for grillcatering eller fødevarebranchen. Vi sørger for relevant og grundig oplæring.

Send os gerne en ansøgning på [email protected], eller ring til Andreas på 42401512 og hør nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Dragør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6