Analysekonsulent til Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Brænder du for at arbejde med tal og data. Interesserer du dig for datadrevet ledelse gennem kvalificering af data og generering af ledelsesinformation. Vil du være med til at understøtte Center for Sundhed, Pleje og Rehabiliterings ledelse centralt og decentralt i, at arbejde strategisk med datadrevet og økonomisk styring på området. Så søger vi netop dig til stillingen som analysekonsulent.

Som analysekonsulent er du placeret på Dragør Rådhus i Politisk Betjening og Administration i Center for Sundhed, Pleje og Omsorg, og dine nærmeste kollegaer arbejder med økonomi, kvalitetsudvikling og politisk betjening. Din væsentligste funktion er, at bidrage til centerets kerneopgave. Dette ved, at understøtte centerets centrale og decentrale enheder med ledelsesinformation, herunder fremstille datagrundlag for strategiske beslutninger der blandt andet kobler praksis, aktivitetsdata og økonomi, samt udarbejde analyser som også indgår i de politiske beslutningsprocesser.

Du vil fortrinsvis have opgaver inden for datadrevet styringsformer, herunder fremskaffelse af data og kvalificering af data. Du vil også have opgaver inden for centerets økonomiområde. Dette ved at bidrage til centerets generelle økonomiarbejde i forbindelse med budgetlægning og opfølgning i samarbejde med de decentrale enheder og økonomiafdelingen i samarbejde med de øvrige medarbejdere på området.

Stillingen er meget selvstændig og udøves i tæt samarbejde med kollegaer i afdelingen samt ledere og medarbejdere på de decentrale enheder. Stillingen indebærer en del systematik, koordination og processtyring i samarbejdet både internt i centret og på tværs af de andre centrer på rådhuset.

Om dig


Du arbejder selvstændigt, systematisk og struktureret. Du trives i at arbejde med skiftende opgaver og kan selv prioritere. Som person er du ansvarlig og har både overblik og blik for detaljen. Du er Samfunds- eller sundhedsvidenskabelig uddannet. Du er eventuelt nyuddannet med et par års erfaring eller har haft et relevant studiejob.

Dine arbejdsopgaver


  • Foretage dataudtræk og databehandling primært i forbindelse med EOJ-system og Targit
  • Validere, analysere og videreformidle resultater
  • Understøtte udvikling og udbredelse af styringsmetodikker
  • Udarbejde økonomiske nøgletal og rapportering til ledelse
  • Bidrage til optimering for brugen af centerets fagsystemer for aktivitetsdata
  • Bidrage til optimering af dokumentations- og registreringspraksis i kommunens EOJ-system CURA med fokus på at skabe valide data
  • Bidrage til optimering af dialog, processer og arbejdsgange omkring øvrige økonomiarbejde.

Dine kompetencer


  • Du kan skabe systematik og overblik når du omsætter store datatræk til beslutningsoplæg
  • Erfaren bruger af Microsoft Office og er IT-kyndig
  • Du har erfaring med eller lyst til at opnå erfaring i fagsystem CURA, BI/Targit, KØS, KMD-OPUS, Acadre etc.
  • Du har interesse i ældre- og sundhedsområdet og styring.

Om os


Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering består, ud over afdelingen for Politisk Betjening og Administration, af de centrale enheder: Omsorgscenter Enggården, Hjemmeplejen, Sundhedsplejen, Tandplejen og Aktivitetshuset Wiedergården, samt visitation. Vi er i alt ca. 300 medarbejdere.

I Politisk Betjening og Administration vil du komme til at arbejde sammen med 15 kompetente kollegaer, hvor vi lægger vægt på at forskellige fagligheder bidrager til løsning af vores kerneopgaver.

Dragør Kommune har ca. 14.000 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.000 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst.

I Dragør Kommunes arbejder vi efter det organisatoriske pejlemærke: Vi skaber i fællesskab den værdi, som vi ønsker for vores nærmeste. Dragør Kommune har røgfri arbejdstid.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Dragør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1