Webmaster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Er du digital til fingerspidserne? Og tænker du kommunikation samtidig med, at du tænker ’teknik’? Vi har nemlig brug for en erfaren, udadgående og energisk webmaster, der brænder for den gode kommunikation internt og eksternt i vores skønne kommune.

I Borgmestersekretariatet er vi et lille team, der rådgiver, kvalitetssikrer og producerer relevant kommunikation til kommunens godt 14.000 borgere og ca. 1.100 medarbejdere.

Vores nye dragoer.dk gik i luften i august, og vi er stolte af resultatet med et særligt fokus på web-tilgængelighed. Vi har årligt knapt 200.000 besøgende på dragoer.dk, og det bliver en af dine centrale opgaver at sørge for, at de mange besøgende oplever et site, der er professionelt, relevant og brugervenligt.

Den interne kommunikation og udvikling af intranettet som platform ligger os også meget på sinde. Din opgave bliver bl.a. at revitalisere intranettet og på sigt bygge et nyt op fra bunden. Det gør du som en naturlighed og i et dynamisk samspil med kommunens dygtige ledere, hjælpsomme medarbejdere og energiske kolleger i weborganisationen.

Hvem er du?


Mon ikke du har begået dig i en politisk ledet organisation og er optaget af at formidle vanskeligt stof på en let (web-)tilgængelig og meningsfuld facon. Du er vild med at bruge data til at forbedre kvaliteten. Effektiv kommunikation og den gode brugeroplevelse er din ledestjerne. Vi forventer med andre ord, at din kommunikative værktøjskasse er i orden, fx også brug af billeder og måske endda videoproduktion.

Du er stringent, vedholden og selvkørende. Du er ambitiøs, energisk og har en god organisationsforståelse. Frem for alt forventer vi, at du trives i en rolle, hvor du ikke bare får ideerne. Du fører dem også ud i livet for små midler og i et tæt samarbejde med dine kolleger i blandt andet weborganisationen. Samtidig evner du at løfte dig op og se helheden og være en stærk sparringspartner, der ser og udnytter systemernes muligheder og tør udfordre status quo.

Du har lyst til og evner at formidle målgruppeorienteret og med klare budskaber i skrift og tale.

Dine kvalifikationer og erfaringer


Formodentlig har du en videregående uddannelse inden for kommunikation og mindst tre til fem års erfaring. Har du arbejdet i en kommune, er det et stort plus. Du har erfaring med projektledelse med mindre og større projekter inden for dit område.

Du ved en del om CSM, brugerrejser og databrug- og formidling. Erfaring med Umbraco (hjemmeside), Siteimprove, Cludo (søgemaskine), Intranote (intranettet), Colourbox/ Skyfish (billeddatabase), PAC 2021 (webtilgængelighed), EG-selvbetjening, EG-Smartdesigner og KMD Opus er en fordel, men ikke et krav – blot du er nysgerrig, lærenem og har erfaring fra lignende systemer.

Opgaver og ansvar


Dine primære opgaver og ansvarsområder:
  • Sikre drift og udvikling af hjemmeside og intranet, herunder systemsupport, varetage leverandørkontakt og udarbejde webstrategi
  • Oprette og drive sub-sites ved behov
  • Have overblik over web-tilgængelighed og databeskyttelse (GDPR), herunder drive vores billedarkiv med brug af billeder og videoer
  • Koordinere og udvikle web-organisationen, herunder undervise og sikre relevante vejledninger


Derudover har du også lyst til at være med til at omdanne data fra vores personalesystem KMD Opus til brugbar ledelsesinformation.

Din arbejdsplads


I ægte Dragør-ånd er jobbet lidt af en blækspruttefunktion. Samtidig tilbyder vi et job i en organisation i digital transformation og i rivende udvikling med den mission: At vi skaber i fællesskab den værdi, vi ønsker for vores nærmeste.

Vi hjælper og understøtter hinanden. Vi er nysgerrige på faglig udvikling og sparring med kolleger. Vi er energiske og – selvfølgelig – ansvarlig for vores egne opgaver, over for Dragør som arbejdsplads og kommunens borgere, foreninger og erhvervsliv – dem vi er til for.

Din stilling er forankret i Borgmestersekretariatet og er en del af kommunikationsteamet, som ud over dig består af en anden erfaren ’blæksprutte’, nemlig vores kommunikationsansvarlige. I refererer begge til leder af Borgmestersekretariatet Maria Klint Thelander.

Interesseret?


Søg jobbet online (vedlæg ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse).

Frist for ansøgning er onsdag den 8. december 2022.

Vi forventer at holde både 1. samtale og eventuelle 2. samtaler i uge 50.

Bliver jobbet dit, begynder du hurtigst muligt og senest den 1. februar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, ringer du bare til leder af Borgmestersekretariatet Maria Klint Thelander på 24 44 54 12 eller kommunikationsansvarlige Toini S. Floris på 51 49 71 31.

Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.100 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Stillingsbetegnelse


Webmaster

Ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger


Dragør Kommune

Tiltrædelse


Hurtigst muligt og senest den 1. februar 2023

Ansøgningsfrist


8. december 2022

Kontaktperson


Maria Klint Thelander på 24 44 54 12 eller Toini S. Floris på 51 49 71 31.

Uddannelse


Uddannelse inden for kommunikation

Arbejdsområde


Kommunikation


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Dragør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3