M-tekniker til mekanisk vedligeholdelse af gastransmissionsnettet i Trekantsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egtved

M-tekniker til mekanisk vedligeholdelse af gastransmissionsnettet i Trekantsområdet


Er du klar til et udfordrende job som vedligeholdelsestekniker, hvor du både kommer til at udvikle dig personligt og fagligt samt sikre naturgasforsyningen i Danmark? Så er du måske vores nye kollega, som i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen står for det forebyggende og afhjælpende vedligehold på vores naturgasanlæg. Din nye arbejdsplads er tilknytning til vores lokation i Egtved, dog vil du have udekørende drifts- og vedligeholdelsesopgaver direkte fra din hjemmeadresse.

En fleksibel arbejdsplads med en stærk vision

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Du passer vores naturgasinstallationer

Vi søger en fagligt dygtige og engagerede m-tekniker til hovedsageligt at varetage drift og vedligehold af de mekaniske dele på vores gasinstallationer og anlægsprojekter - primært i det syd- og sønderjyske.

Som vedligeholdelsestekniker er din vigtigste opgave at sikre, at vores naturgasinstallationer er vedligeholdt efter de gældende vedligeholdelsesplaner. Du får et grundigt introduktions- og uddannelsesforløb, som gør dig i stand til at arbejder selvstændigt at varetage både forebyggende og afhjælpende vedligeholdelse, som du selv planlægger inden for rammerne. Sammen med dine kolleger arbejder du desuden med projekter, anlægsændringer og nyetablering af anlæg. I forbindelse med anlægsopgaver eller eksternt arbejde nær vores anlæg har du ligeledes en tilsynsfunktion, hvor du med naturlig autoritet sikrer, at sikkerhedsregler og arbejdsprocedurer bliver overholdt, og sikkerheden dermed er i top. Ca. hver fjerde uge har du tilkaldevagten, hvor du står til rådighed uden for normal arbejdstid, hvis vi får brug for din assistance.

Du kan se frem til et job, hvor du udover at sikre forsyningen af naturgas til de danske kunder og virksomheder, også bidrager til den samfundsmæssige omstilling fra ”sort” til ”grøn” energi, der i de kommende år også vil give spændende tekniske udfordringer for vores driftsorganisation. Drift og Vedligehold arbejder effektivt med vores opgaver og følger anerkendte ledelsessystemer - herunder Asset Management, hvilket betyder, at vi arbejder efter nogle af de højeste kvalitetskrav.

Ansvarsbevidst tekniker med ro og overblik

Du har en erhvervsuddannelse inden for metalområdet (fx maskinarbejder, mekaniker eller smed) suppleret med relevant efteruddannelse. Som minimum har du et par års erhvervserfaring - meget gerne inden for naturgas- eller procesanlæg. Da du i din vagtuge dækker det samlede system, er det en fordel, hvis du desuden har kendskab til det el-tekniske område. Samtidig er det en fordel, hvis du har arbejdet med vedligeholdelsessystemer før og har flair for it generelt.

Vi samarbejder med både danske og udenlandske leverandører, så fornuftige dansk- og engelskkundskaber er et krav i jobbet. Desuden skal du have kørekort til almindelig personbil bo i eller nær Trekantsområdet. På det personlige plan arbejder du omhyggeligt med dine opgaver og fokuserer på detaljerne, så arbejdet bliver udført fejlfrit, og sikkerhedsreglerne overholdes. Samtidig kan du arbejde selvstændigt, og du formår at bevare roen og overblikket - også i en presset situation. Med din positive indstilling bidrager du desuden aktivt til den gode stemning i vores vedligeholdsteam, som består af mange forskellige kompetencer - herunder de sociale som bl.a. sikrer en stor sammenhængskraft.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 22. november 2020. Vi forventer at holde samtaler 25. november 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Per Stangholm Jakobsen på telefon 23 33 89 50. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Teknik og Anlæg arbejder med drift, vedligehold og anlægsarbejde i gassystemet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Egtved.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Egtved
  • Søndag den 22. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Egtved

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Egtved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Egtved over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0