E-tekniker til el-, proces- og måleteknisk vedligeholdelse af gastransmissionsnettet i Syd- og Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egtved

E-tekniker til el-, proces- og måleteknisk vedligeholdelse af gastransmissionsnettet i Syd- og Sønderjylland


Er du klar til et udfordrende job som vedligeholdelsestekniker, hvor du både kommer til at udvikle dig personligt og fagligt samt sikre naturgasforsyningen i Danmark? Så er du måske vores nye kollega, som i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen står for det forebyggende og afhjælpende vedligehold på vores naturgasanlæg. Din nye arbejdsplads er primært med tilknytning til vores lokation i Egtved, men du vil have udekørende drifts- og vedligeholdelsesopgaver fra din hjemmeadresse.

Du passer vores naturgasinstallationer

Vi søger en fagligt dygtig og engageret e-tekniker til hovedsageligt at varetage drift og vedligehold af el-, proces og måletekniske installationer på vores gasinstallationer og anlægsprojekter - primært i det syd- og sønderjyske.

Som vedligeholdelsestekniker er din vigtigste opgave at sikre, at vores naturgasinstallationer er vedligeholdt efter de gældende vedligeholdelsesplaner. Du får et grundigt introduktions- og uddannelsesforløb, som gør dig i stand til at arbejde selvstændigt og varetage både forebyggende og afhjælpende vedligeholdelse, som du selv planlægger inden for rammerne. Sammen med dine kolleger arbejder du desuden med projekter, anlægsændringer og nyetablering af anlæg. I forbindelse med anlægsopgaver eller eksternt arbejde nær vores anlæg har du ligeledes en tilsynsfunktion, hvor du med naturlig autoritet sikrer, at sikkerhedsregler og arbejdsprocedurer bliver overholdt, og sikkerheden dermed er i top. Ca. hver fjerde uge har du tilkaldevagten, hvor du står til rådighed uden for normal arbejdstid, hvis vi får brug for din assistance.

Du kan se frem til et job, hvor du udover at sikre forsyningen af naturgas til de danske kunder og virksomheder samt eksporten af gas til udlandet (Tyskland, Sverige og Polen), også bidrager til den samfundsmæssige omstilling fra ”sort” til ”grøn” energi, der i de kommende år også vil give spændende tekniske udfordringer for vores driftsorganisation. Drift og Vedligehold arbejder effektivt med vores opgaver og følger anerkendte ledelsessystemer - herunder Asset Management, hvilket betyder, at vi arbejder efter nogle af de højeste kvalitetskrav.

Ansvarsbevidst tekniker med ro og overblik

Du har en erhvervsuddannelse inden for el-området (fx faglært elektriker, automatikmekaniker, industrioperatør eller lignende) suppleret med relevant efteruddannelse. Som minimum har du et par års erhvervserfaring - meget gerne inden for naturgas- eller procesanlæg. Da du i din vagtuge dækker det samlede system, er det en fordel, hvis du desuden har kendskab til det maskintekniske område. Samtidig er det en fordel, hvis du har arbejdet med vedligeholdelsessystemer før og har flair for it generelt.

Vi samarbejder med både danske og udenlandske leverandører, så fornuftige dansk- og engelskkundskaber er et krav i jobbet. Desuden skal du have kørekort til almindelig personbil og bo i eller nær Syd- og Sønderjylland. På det personlige plan arbejder du omhyggeligt med dine opgaver og fokuserer på detaljerne, så arbejdet bliver udført fejlfrit, og sikkerhedsreglerne overholdes. Samtidig kan du arbejde selvstændigt, og du formår at bevare roen og overblikket - også i en presset situation. Med din positive indstilling bidrager du desuden aktivt til den gode stemning i vores vedligeholdsteam, som består af mange forskellige kompetencer - herunder de sociale som bl.a. sikrer en stor sammenhængskraft.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 15. september 2021. Vi forventer at holde samtaler den 21. september 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Per Stangholm Jakobsen på telefon 23 33 89 50. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Teknik og Anlæg arbejder med drift, vedligehold og anlægsarbejde i gassystemet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Egtved.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Egtved
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Vil du være en del af [xxxxx]s udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Egtved

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Egtved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Egtved over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0