Analysekonsulent med interesse for dashboard, analyse og formidling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Er din styrke analyse og datahåndtering? Har du evnen til at arbejde i datastrukturer og formidle komplicerede analyser? Så skal du se nærmere på dette job som analysekonsulent i team Analyse og Data hos UC SYD.

Som en del af Analyse og Data er du med til at definere måden, vi arbejder med data på hos UC SYD.

Vi søger en kollega til vores team, der vil bidrage med at skabe overblik over data og omsætte institutionens behov til brugbar afrapportering i form af dataleverancer, analyser og rapporter. Jobbet består i høj grad af at finde sammenhænge i data og finde ud af hvordan nuancerne formidles til beslutningstagerne. Du vil indgå som en del af et tværfagligt team, som har ansvar for at løse konkrete problemstillinger på tværs af institutionen ved at udvikle værktøjer og analyser til brug i det daglige arbejde.

Vi opfordrer både nyuddannede og erfarne profiler til at søge.

Om jobbet
Arbejdet vil bestå af at udvikle og drifte dashboards i Microsoft Power BI. Dine opgaver vil blandt andet være databehandling, strategisk analyse og datakvalitetskontrol. Derudover skal du kunne videreformidle indholdet i data, så budskabet fra komplicerede analyser står knivskarpt.

Du kommer til at formidle data til ledere og beslutningstagere i organisationen, som de ikke vidste de havde brug for.

Eksempler på opgaver i stillingen er:

  • Udvikling og drift af dashboards i Microsoft Power BI.
  • Udarbejdelse af analyser.
  • Udvikling og implementering af nye processer i samarbejde med kollegaer.
  • Udforme korte skriftlige notater.
  • Meget forskellige ad hoc-opgaver i en data-ung organisation, og du skal derfor kunne lide at blive udfordret af at udvikle og tænke ”ud af boksen” med henblik på at understøtte ledelsen i organisationen.

Din profil og baggrund
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. på kandidatniveau eller tilsvarende. Alternativt kan du have erhvervet tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Vi forventer, at du har stærke kompetencer i at anvende Excel. Udover Excel anvendes Microsoft Power BI til datafremvisning og hvis det er nødvendigt, oplæres du heri.

Du har praktisk erfaring med databehandling og dataanalyse. Du har mod på at skabe et bedre beslutningsgrundlag ved at se mønstre og skabe viden ud fra komplekse datastrukturer og problemstillinger. Du har flair for dataanalyse og kan samtidigt proaktivt omsætte indsigten herfra til viden og konkrete løsningsmuligheder.

Du skal kunne indgå aktivt i samarbejdet på tværs af faggrupper og bidrage til, at løsningerne opnår den højeste kvalitet.

Som person forventer vi, at du:

  • er vild med data og kan sammenstille og analysere store datamængder fra forskellige kilder og er god til at overskue komplekse sammenhænge
  • kan oversætte hvad data viser til institutionen
  • gerne erfaring med Microsoft Power BI eller lyst til at lære det
  • kan samarbejde bredt i en organisation med mange fagligheder

Om afdelingen
Stillingen er placeret i Analyse og Data med reference til souschefen.

Analyse og Data er en del af Økonomi, som omfatter fire teams: løn, projektøkonomi, analyse og data samt økonomi.

Den samlede afdeling består af ca. 20 medarbejdere fordelt på hhv. Campus Esbjerg og Haderslev. Økonomi varetager alt fra almindelige driftsopgaver af økonomisk karakter til tværgående projektopgaver, hvor Økonomi deltager som aktiv sparringspartner i forhold til den resterende del af organisationen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et fuldtidsjob med tiltrædelse pr. 1. marts 2024 eller snarest derefter. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Det primære arbejdssted vil være Campus Esbjerg. Der vil kunne forekomme arbejde på de øvrige campusser.

Information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte souschef Nikolaj Sørensen på tlf. 7266 5053.

Ansøgning
Synes du at stillingen lyder som den rigtige for dig, skal du sende os din ansøgning og cv via linket senest den 21. januar 2024 klokken 23.59. Første samtale forventes afholdt den 25. januar 2024 og en eventuel anden samtale den 29. januar 2024. Der vil indgå en case til første samtale, der sendes i forbindelse med indkaldelsen til samtalen.

Samtaler forventes afholdt på campus Esbjerg.

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering, til at søge ledige stillinger hos os.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Esbjerg Ø
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Teamleder på centrallageret i Vejen

    Er der en naturlig leder gemt i dig, og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du styr på processerne, kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og kan du lide at arbejde om eftermiddag..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2