VIKING søger IT Systems Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

JOIN VIKING – and become a lifesaver


VIKING Life-Saving Equipment A/S er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Vi søger lige nu en IT SYSTEMS SPECIALIST til vores IT Operations afdeling, som består af 10 engagerede kolleger i Danmark, Thailand, Kina og Norge. Med base på hovedsædet i Esbjerg bliver du en del teamet og får reference til VIKINGs Global IT Operations Manager.

Hverdagen i IT Operations er meget afvekslende og humøret højt samtidig med at supporten ud til vores kolleger rundt omkring i verden er i top. Vi er allerede et godt sted med ambitioner om mere…så måske du vil være med til at bringe os til næste niveau?

Du bliver ansvarlig for følgende:

  • Administrere og udvikle VIKINGs Global IT Security
  • Opretholde og udvikle VIKINGs globale infrastruktur, så den understøtter forretningen bedst
  • Sikre serviceniveau og effektivitet med høj brugertilfredshed
  • Vedligeholde og overvåge globale servere, administrere server patching
  • Implementere og vedligeholde netværksinstallationer på VIKINGs lokationer
  • Vedligeholde og udvikle brugerplatforme
  • Rådgive og sparre om relevante nye teknologier og trends

Når verdenen igen bliver normaliseret, skal du forvente 10 - 20 globale rejsedage om året. Afhængigt af din baggrund kan stillingen - på den korte eller lange bane - udvikle sig til ”Senior level”.

Din indgang til stillingen
Den ideelle person har minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling - enten fra en IT afdeling eller som IT leverandør. Vigtigt er, at du har viden om og interesse for Cyber Security standards, som eksempelvis ISO 27001 og NIST og IT infrastruktur.

Fagligt er du IT-stærk, selvkørende og hurtig til at sætte dig ind i nye områder. Du kan arbejde på alle niveauer i en organisation og din arbejdsstil er løsningsorienteret og proaktiv.

  • Opdateret kendskab til Microsoft 365 defender
  • Gerne bekendt med ITIL processer og Azure
  • Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode færdigheder på både dansk og engelsk

Som person er du målrettet og motiveres af selvstændige opgaver. Du er serviceminded af natur og en holdspiller, der gerne spiller dine kolleger bedre.

Geografisk bor du gerne i Esbjerg området - alternativt er du vant til at pendle dagligt t/f job. Der kan være mulighed for, at arbejde fra eget hjemmekontor eksempelvis 1 dag om ugen.

Vær med til at redde liv
Hos VIKING lever vi af at redde liv
og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts. Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os, og vores mission er at beskytte og redde menneskeliv.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt - og derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Du vil blive omfattet af en rigtig god kantineordning samt en velfungerende funktionærforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer. Derudover har vi en god sundhedsordning samt adgang til massage, fysioterapi og motionscenter.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online - på dansk eller engelsk - via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Læs mere på www.VIKING-life.com

#STAY SAFE


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Teamleder til Familieafdelingen

    Er du engageret og motiveret i at lede børne- og ungerådgivere i deres indsats for at gøre en forskel i socialt arbejde omkring børn, unge og familier? Og har du, udover din socialrådgiver/socialfo..
    • Øvrige
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 6
6. oktober 2024 6
5. oktober 2024 6
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 8
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 8
24. september 2024 8
23. september 2024 8
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9