Tre studentermedhjælpere med lyst til at gøre en grøn forskel i hverdagen, Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Esbjerg

Læser du til administrationsbachelor eller lignende, og kribler det i fingrene for at få teorien fra studiet omsat til handling og praktisk erfaring i et job med mening? Så er stillingen som studentermedhjælper i Energistyrelsens Center for energiadministration i Esbjerg måske noget for dig!

Om jobbet Vi søger lige nu tre studentermedhjælpere til enhederne; Energimærkningsordningen, Co2-Kvoterordningen og Sekretariatet for Taksationsmyndigheden, som alle er placeret i Center for energiadministration i Esbjerg.

I Energimærkningsordningen søger vi en studentermedhjælper, som vil komme til at deltage i administration af ordningen og kvalitetssikring af energimærkningerne. Du vil i dit arbejde komme til at etablere kontakt til bygningsejere i kontrolsager, og deltage i sagsbehandling afhængigt af dine kompetencer og interesser. Du kan også komme til at arbejde med andre typer af opgaver i tilknytning til ordningen. Arbejdsopgaverne varierer meget og kræver en kombination af forskellige discipliner samt evnen til at anvende dem på tekniske og juridiske problemstillinger.

I CO2-kvoteordningen søger vi en studentermedhjælper som vil kommer til at arbejde med at gennemføre regeringens mål om at reducere CO2-udslippet med 70 pct. i 2030. Kvoteordningen administrerer i dag ca. 40% af Danmarks samlede CO2-udledning og du vil i dit arbejde medvirke til den grønne omstilling bl.a. ved forberedelse af materiale til dine kollegaer, arbejde med kvalitetssikring af ordningen, understøtte enhedens data og digitaliseringsarbejde. Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du også deltage i den øvrige sagsbehandling. Du kan læse mere om CO2-kvoteordningen og Energistyrelsen på www.ens.dk.

I Sekretariatet for Taksationsmyndigheden søger vi en studentermedhjælper, som vil indgå i et lille team bestående at to administrative medarbejdere og en jurist. Vi arbejder tæt sammen, og hjælper hinanden. Du vil skulle løse et bredt udsnit af meget forskelligartede opgaver i forbindelse med administration af værditabs- og salgsoptionsordningen og i forbindelse med servicering af Taksationsmyndigheden. Taksationsmyndigheden er en uafhængig myndighed, som består af seks juridiske formænd og syv ejendomsmæglere, som vurderer værditab på beboelsesejendomme i forbindelse med opstilling af vindmølle- og solcelleanlæg. Sekretariatet for Taksationsmyndigheden er administrativt placeret i Energistyrelsen, men vi servicerer den uafhængige Taksationsmyndighed. Du kan læse mere om Taksationsmyndigheden og værditabs- og salgsoptionsordningen på www.taksationsmyndigheden.dk.

Du vil blive ansat som studentermedhjælper med arbejdssted i Center for energiadministration i Esbjerg. Du vil blive tilknyttet en af ovenstående enheder, men vil kunne få opgaver i andre enheder i centeret afhængig af behov.

Om dig Du studerer fx til administrationsbachelor eller lignende uddannelse, og har ca. et års anciennitet på studiet. Desuden er du:

  • en holdspiller, der bidrager til den positive stemning
  • serviceorienteret og har gode samarbejdsevner
  • systematisk, grundig og detaljeorienteret
  • god til at formidle dig i skrift og tale
  • interesseret i at dygtiggøre dig i offentlig administration og sagsbehandling
  • nysgerrig på at lære mere om administration af Co2-kvoterordningen, energimærkningsordningen eller værditabs- og salgsoptionsordningen
  • øvet bruger af Excel og Office i øvrigt.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er ca. 700 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

Center for energiadministration ligger i Esbjerg. Her hører blandt andet Energimærkningsordningen, CO2-kvoteordningen og Sekretariatet for Taksationsmyndigheden hjemme. I Centeret er der ca. 100 medarbejde, der også løser opgaver inden for fx støtteordninger til vedvarende energi (VE), det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP), og udbetaling af puljeordninger til grøn omstilling:

  • Vi arbejder i teams, hvor vi sparrer på tværs og lærer af hinanden
  • Vi vægter samarbejde og videndeling højt
  • Vi har stor ekstern kontaktflade til både private, professionelle og interesseorganisationer
  • Vi har en travl hverdag med en uformel omgangstone, gode kollegaer og ikke mindst en god dynamik.

Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og kan tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til eksamen og undervisning.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fælles Overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK).

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til teamkoordinator i sekretariatet for Taksationsmyndigheden, Anna Lambert, tlf. 3395 4354.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Sådan ansøger du Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest tirsdag den 1. juni 2021. Samtaler forventes afholdt løbende.

Tiltræden forventes 1. juli eller 1. august 2021.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at skulle udarbejde en opgave i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Esbjerg
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 73
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 75
12. september 2024 76
11. september 2024 79
10. september 2024 74
9. september 2024 72
8. september 2024 67
7. september 2024 65
6. september 2024 73
5. september 2024 72
4. september 2024 66
3. september 2024 66
2. september 2024 68
1. september 2024 67
31. august 2024 70
30. august 2024 80
29. august 2024 80
28. august 2024 80
27. august 2024 82
26. august 2024 79
25. august 2024 76
24. august 2024 76
23. august 2024 80
22. august 2024 78
21. august 2024 77
20. august 2024 74
19. august 2024 71
18. august 2024 67
17. august 2024 66