International bilforhandler søger Technical Coordinator til Fredericia-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Fredericia

International bilforhandler søger Technical Coordinator til Fredericia-afdeling


Har du en auto-teknisk baggrund med et par år som fx værkfører i bagagen og trives du i en koordinerende rolle med en hverdag præget af fart over feltet? ALD carmarket i Fredericia søger en Technical Coordinator, der skal stå for at koordinere, kontrollere og håndtere indkomne biler efter endt leasingperiode samt biler der skal repareres og klargøres til salg. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores mekanikere, salgskonsulenter og samarbejdspartnere.

Stillingen kræver overblik, struktur, koordineringsevner, indgående kendskab til biler og til branchen, proaktivitet og fokus på god service. Til gengæld får du en afvekslende hverdag, der aldrig er kedelig samt indblik i, hvordan det er at arbejde i en virksomhed med internationale grene og rødder, masser af energiske og professionelle kollegaer – både lokalt, i Taastrup og i udlandet – samt spændende arbejdsopgaver med plads til progression, udvikling og videreuddannelse.

Du vil blive en del af et team på syv kollegaer og skal referere direkte til Remarketing Direktøren samt til en lokal Teamleder. Hos os er der fokus på at motivere medarbejderne til at skabe de bedste resultater via dialog, engagement og tillid. Det betyder, at du vil få et stort ansvarsområde og der vil blive stillet høje krav, men både lederne og kollegaerne står altid klar med støtte og sparring.

Som Technical Coordinator vil du blandt andet skulle:

  • Agere som værkfører for vores interne værksted
  • Håndtere og koordinere indkomne biler efter endt leasingperiode samt biler, der er på værksted for at få ordnet diverse reparationer og klargøres til salg
  • Udarbejde og godkende check-in-rapporter
  • Indgå i dialog med lokale og internationale leverandører og samarbejdspartnere
  • Godkende værkstedsfakturaer fra leverandører i forbindelse med klargøring af biler samt håndtering af reklamationer på solgte biler
  • Kontrollere istandsættelsesomkostninger i ALD carmarket Fredericia, således at unødige omkostninger begrænses til et minimum
  • Sørge for at aftalte mængde biler bliver produceret



Den perfekte kandidat har følgende profil:

  • Er uddannet automekaniker eller pladesmed og er/har været værkfører eller reservedelschef
  • Kommer fra autobranchen og har kendskab til samt interesse for biler
  • Har god talforståelse, et godt overblik og stærke koordineringsevner
  • Har solid erfaring med brugen af MS Office-pakken – specielt Excel og er generelt stærk i IT
  • Er ikke bange for at kaste sig ud på ukendt territorium
  • Kan kommunikere på både dansk og engelsk
  • Har erfaring med kundebetjening og leverandørservice
  • Stortrives med en arbejdsdag, der kan være hektisk og kræve flere bolde i luften samtidig
  • Har erfaring med opgørelse af skader via forsi.dk
  • Har evnen til at arbejde selvstændigt, men er også en klar team-player
  • Har et godt drive og en proaktiv adfærd, der finder det helt naturligt at tage ansvar



Om ALD Carmarket og arbejdspladsen
ALD carmarket er ejet af ALD Automotive – Europas største udbyder af leasingbiler. Fordelt på 43 lande, er vi mere end 6.500 ansatte, hvoraf 165 af os sidder i Danmark i hhv. Taastrup og Fredericia. Hvert år ophører 400.000 leasingaftaler globalt i ALD Automotive, og så skal bilerne have ny ejer. I ALD carmarket håndplukker vi de bedste danske biler og gør dem klar til videre salg og leasing. Det er blandt andet i denne proces, du som Technical Coordinator vil spille en omfattende rolle. Vi har stort fokus på digitalisering i ALD carmarket, og vi stræber hele tiden mod at imødekomme tidens tendenser og kundernes behov nu og her. For eksempel har vi netop introduceret korttidsleasing, og alle vores biler kan købes og leases 100% online. Til at supportere denne mulighed, har vi en række features, der letter processen, fx 360 graders fotostudie, online byttebilsberegner og live videokald med en salgskonsulent.

Som medarbejder i ALD carmarket vil du altså blive en del af en innovativ virksomhed, hvor det er vigtigt, at du er omstillingsparat. Samtidig bliver du en del af ALD Automotives internationale netværk med endeløse muligheder og fordele. Lønpakken er attraktiv, ferieordningen inkluderer syv ekstra feriedage med mulighed for flere, og med mulighed for at få en bil på bruttolønordning. Vores medarbejdere arrangerer ofte forskellige fritidsaktiviteter, som fx vinsmagning, og vi holder flere årlige fester for hele virksomheden i Danmark for at komme lidt tættere på hinanden. Der er også rig mulighed for at socialisere over den varierede frokostordning eller over en time i vores træningsfaciliteter. Hos ALD får du hele pakken – en hverdag med en god balance mellem det sjove og det seriøse. Men én ting er sikkert: du vil ikke komme til at kede dig.

Vil du søge stillingen som Technical Coordinator i ALD carmarket Fredericia?

Tryk på "Send ansøgning" for at komme i gang, hvis stillingen lyder som et godt match for dig. Vi behandler ikke indkomne ansøgning pr. mail.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt og senest fredag den 5. juni 2020. Tiltrædelsesdatoen er hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig på den rigtige kandidat.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, race eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Giv Remarketing Direktøren Michael Stig Nielsen et kald på 40 83 10 95, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide lidt mere om stillingen eller arbejdspladsen.

Vi glæder os til at høre fra dig!



ALD Carmarket A/S
ALD carmarket er en del af ALD Automotive, der er en af Danmarks største virksomheder inden for bil-leasing og flådestyring. ALD carmarket har en dominerende plads på high-end brugtbilsmarkedet med to store bilhuse - ét i Taastrup og ét i Fredericia - der tilsammen håndterer mere end 6.000 biler om året.
Med en TrustPilot score på 9,4 er ALD Carmarket markedsledende ikke blot på volumen, men også på kundeservice, tillid og troværdighed. På samme vis er ALD Carmarket "first Movers" inden for digitalisering af "køb af bil på nettet".

Læs mere om os på aldcarmarket.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia
  • Fredag den 29. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 33
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 35
15. september 2024 35
14. september 2024 36
13. september 2024 35
12. september 2024 37
11. september 2024 35
10. september 2024 36
9. september 2024 33
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 34
4. september 2024 34
3. september 2024 32
2. september 2024 33
1. september 2024 35
31. august 2024 36
30. august 2024 36
29. august 2024 32
28. august 2024 33
27. august 2024 33
26. august 2024 33
25. august 2024 33
24. august 2024 35
23. august 2024 35
22. august 2024 34
21. august 2024 29
20. august 2024 29