Udviklere til nyt markedsteam for grøn energi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Udviklere til nyt markedsteam for grøn energi


Motiveres du af at arbejde med softwareudvikling, og kan du se dig selv blive en del af et nyetableret team, som du kan være med til at forme? Så er du måske en af vores nye kolleger.

Omstillingen til et 100% grønt energisystem med nye og mere komplekse energikilder stiller høje krav til Energinets it-systemer. Derfor har vi behov for at etablere to nye udviklerteams og søger udviklere til stillinger i disse teams

Kritisk software til den grønne omstilling


Du bliver en del af et nyetableret team, som du i høj grad kan være med til at forme. Teamet bliver en del af Market Planning & Operations ART’en, hvor vi arbejder på IT-systemer kritiske for det danske elnet. Danmark kan ikke klare den grønne omstilling alene. Der er behov for, at vi kan handle strøm med vores nordiske og europæiske naboer. Vi leverer den markedssoftware, som muliggør denne samhandel og er bidrager dermed til at sikre stabilitet og balance i det danske elnet. Ingen har gjort dette før, så vi udvikler løsninger ingen i energibranchen har lavet. Det er en af nøgleopgaverne, som følger med når man som Danmark er førende i den grønne omstilling.

Dine konkrete opgaver som en del af teamet bliver:

  • Primært backend udviklingsopgaver i C#
  • Sekundært frontend opgaver i Blazor
  • At være aktivt medlem af dit team og bidrage til det gode sammenhold
  • At bidrage aktivt til vores fælles udvikling som team og som organisation

Derudover forstiller vi os, at du har eller har lyst til at få:

  • Erfaring i objekt-orienteret programmering (vi arbejder i dag primært med .Net/C#)
  • Erfaring med at arbejde i et bæredygtigt tempo, planlægge kontinuerligt og have et højt niveau af distribueret lederskab. Beslutninger træffes bedst i teamet hvor viden er. Du har erfaring med softwareudvikling og da vi arbejder primært i Azure og samarbejder via Azure DevOps er du rutineret bruger af Azure universet. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver. Du eksperimenterer gerne og afprøver nye metoder. Du kan arbejde inden for fastsatte rammer, men kan også konstruktivt udfordre rammerne.

Udvikling som en holdsport


Som person motiveres du af samarbejde og det at kunne bidrage til vores fælles mål. Du trives du med omskiftelighed, og du giver gerne konstruktiv feedback til dine kolleger ligesom du også kan modtage konstruktiv feedback og omsætte det til din egen og teamet udvikling.

Vi tror på, at trivsel og gode relationer til andre mennesker er nøglen til succes. Det er derfor vigtigt for os, at du trives, udvikles og at du passer ind i dit team. Vi har derfor mere fokus på holdninger og motivation end på hard core kompetencer – bare du har mod på at lære og trives med at blive ved med at lære.

Vi arbejder konstant på at blive bedre, så forandringer er en selvfølge, og vi sætter stor pris på åbenhed omkring både succeser og det modsatte. Det er ofte vores fejl vi lærer allermest af og det er brændstof til, at vi fortsat har fart i vores udvikling.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Særlige forhold

Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Ansøgning og kontakt


Send blot dit cv via linket ”ansøg job”, så vi har det senest 1. december 2022. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Mads Bukballe på telefon 29 71 32 03.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 34
4. september 2024 34
3. september 2024 32
2. september 2024 33
1. september 2024 35
31. august 2024 36
30. august 2024 36
29. august 2024 32
28. august 2024 33
27. august 2024 33
26. august 2024 33
25. august 2024 33
24. august 2024 35
23. august 2024 35
22. august 2024 34
21. august 2024 29
20. august 2024 29
19. august 2024 30
18. august 2024 29
17. august 2024 29
16. august 2024 29
15. august 2024 34
14. august 2024 37
13. august 2024 39
12. august 2024 41
11. august 2024 41
10. august 2024 41
9. august 2024 40
8. august 2024 39