Fuldmægtig fra 1/2-2023 til 31/1-2025 til Ph.d.-sagsbehandling og studenterservice ved det Natur- og Biovidenskabelig...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Frederiksberg C

Kan du godt lide arbejde, der veksler imellem hovedbrud og rutine? Har du lyst til at arbejde i en administration, der er agil og i konstant udvikling? Og holder du af at være med til at tænke nyt og sikre driften, samtidig med at du understøtter et godt kollegaskab?

Så er du måske vores nye medarbejder til at arbejde med administration og service i SCIENCEs Ph.d.-skole med 1100 danske og internationale Ph.d.-studerende. Stillingen er en 2-årig projektstilling som både indeholder drift og udvikling af Ph.d.-området med mange daglige kontakter og berøringsflader.

Vi arbejder med administration på en måde, hvor vi sikrer robusthed. Vi holder tavlemøder og fordeler vores ansvarsområder. Vi har stort fokus på at have makkerskaber på alle vores opgaver.

Vi søger en ny kollega, som har mod på at indgå i hele det studie og Ph.d.-administrative område og som er nysgerrig på at arbejde i en fleksibel organisation, hvor robusthed i driften er en nøgleværdi.

Du vil primært komme til at arbejde med Ph.d.-administration og opgaver relateret til indskrevne bachelor- og kandidatstuderende og studieregler. Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt i understøttelsen af den daglige drift på det studie -og Ph.d. administrative område, herunder:

  • Betjening af studerende i vores Studenterservice på telefon og mail
  • Sagsbehandling af Ph.d.-forløb
  • Behandle dispensationsansøgninger
  • Skrive notater og indstillinger
  • Tjek af om de studerendes kursustilmeldinger stemmer overens med reglerne i studieordningerne
  • Samarbejde med vores institutter og kollegaer i andre sektioner
  • Uforudsete opgaver som kan kræve noget detektivarbejde for at løse

Vi har brug for en engageret medarbejder, som ikke lader sig vælte omkuld af travlhed eller udfordringer. Du skal være indstillet på mange forskelligartede arbejdsopgaver i stadig forandring, og være en del af et hold, hvor alle bidrager, er fleksible og motiverer hinanden.

Det er et krav

At du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau

At du er vant til at arbejde med mailhåndtering mm. i Workzone og med tavlemøder, kick-offs og retrospectives

At du taler og skriver engelsk på et højt niveau

At du har erfaring med at betjene studerende og samarbejdspartnere via telefon og mail.

Vi forventer

Det er essentielt, at du trives med store opgaver, at du har forståelse for, at sikker drift er et nøgleord. Det er vigtigt, at du kan se en spændende udfordring i løbende at varetage driftsopgaver og ikke er bange for at byde ind med udvikling på området.

Det er afgørende, at du er god til at planlægge og prioritere, at du formår at omstille dig og kan håndtere komplekse administrative opgaver.

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • er god til at kommunikere i både skrift og tale på dansk såvel som engelsk
  • er vant til at arbejde i forskellige IT-systemer og er velbevandret i Excel
  • er serviceminded og trives med direkte kontakt til studerende og kolleger
  • er systematisk og struktureret
  • hurtigt kan omstille dig fra én type opgave til en anden
  • er en medspiller og har en motiverende tilgang til opgaverne og organisationen.

Om os

SCIENCE Uddannelse har cirka 90 medarbejdere, der varetager den daglige drift og udvikling på uddannelses -og Ph.D. området. Studieadministrationen varetager størstedelen af administrationen af de studerende gennem indskrivning, kursus- og eksamenstilmelding, registrering af eksaminer, og frem til det endelige bevis. Vi er 32 medarbejdere og en sektionsleder. Studieadministrationen er en af i alt 3 sektioner og et ledelsessekretariat, der tilsammen udgør SCIENCE Uddannelse.

Vi lægger vægt på at alle tager ansvar for at vores kompetencer er på højde med opgaverne. Vi opdaterer dagligt hinanden om status på vores arbejdsopgaver for at skabe robusthed om opgaverne. Vi arbejder bevidst med optimering af sagsgange. Vi lægger vægt på fællesskab, og at alle kolleger har et samlet ansvar for vores opgaveportefølje.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job med engagerede og gode kolleger i et udviklingsorienteret og godt socialt miljø. Vi har en uhøjtidelig omgangstone på en fleksibel arbejdsplads.

Løn og ansættelsesforhold

Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer og vi har flekstid.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende din ansøgning med bilag (kandidatbevis, CV mm.) via Jobportalen senest 10. november.

Tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 46, 47 og 48.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Specialkonsulent Else-Marie Baun 35 33 20 59

Sektionsleder Betina Kongsbak, tlf.: 35 32 42 76

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte,9.000 bachelor- og kandidatstuderende og 1100 ph.d.-studerende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg C
  • Torsdag den 10. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0