Timelærer til læreruddannelsen – Historie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en dygtig underviser, og synes du læreruddannelsen er spændende? Så er det måske noget for dig at blive timelærer.

På Københavns Professionshøjskoles Institut for Læreruddannelse søger vi til næste studieår en dygtig og ambitiøse kollega til at varetage undervisning på læreruddannelsen. Læreruddannelsen får ny studieordning næste år, og på den baggrund arbejder vi med at udvikle uddannelsen og undervisningen med sigte på at uddanne kompetente lærere, der brænder for fag og didaktik og den udfordrende og alsidige opgave, det er at undervise i folkeskolen.

Vi er desuden optaget af at etablere en kultur med fokus på at skabe en fælles tilgang til undervisning, hvor omdrejningspunktet er Københavns Professionshøjskoles strategiske retning ”Fælles om fremragende undervisning”.

Om jobbet
Som timelærer på læreruddannelsen kommer du til at undervise, vejlede og gennemføre eksaminer inden for historie, som består af modulerne:

  • Historiebrug, historiebevidsthed – og dansk historie
  • Historieundervisning, læring – og verdens historie
  • Fortolkning og formidling i historie.

Konkret er der brug for en underviser til modulet ” Historieundervisning, læring – og verdens historie”. Undervisningen er placeret mandag eftermiddag og torsdag formiddag.

Din profil
Vi forventer, du har en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for historie. Herudover forestiller vi os, at du har:

  • undervisningserfaring og lyst til at uddanne fremtidens folkeskolelærere
  • kendskab til undervisning gerne i relation til den lærerfaglige praksis og kan gøre din undervisning praksisrelevant
  • interesse for teknologi og digitalisering, som kan anvendes i den didaktiske praksis
  • lyst til at indgå i et tæt samarbejde med ledelse, kolleger og studerende.

Læreruddannelsen dækker forskellige uddannelsessteder: Campus Carlsberg på Vesterbro, Nyelandsvej på Frederiksberg, vores uddannelsesstation i Helsingør samt læreruddannelsen på Bornholm. Der vil kunne forekomme undervisning på flere af vores adresser.

Din arbejdsplads
Ved Institut for Læreruddannelse har vi ca. 3.500 studerende og knap 250 ansatte. Stillingen er organisatorisk placeret på den del af læreruddannelsen, der vedrører historie, hvor vi er ca. 8 ansatte i faggruppen.

Københavns Professionshøjskole blev etableret i marts 2018 gennem en fusion mellem professionshøjskolerne UCC og Metropol, og vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet. Vi har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som timelærer med start den 1. februar 2023. Arbejdstiden er ca. 13 timer om ugen, og timerne aftales periodevis og er afhængige af skemaplanlægningen for de enkelte moduler. 

Aflønning sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag. Det betyder, at du ansættes på timelærerkontrakt med maximalt 780 timer pr. studieår inkl. forberedelse.

Arbejdspladsen er beliggende på Nyelandsvej 27-29, 2000, Frederiksberg.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Martin Hermansen på tlf.: +45 51632693.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 04-01-2023.

Vi forventer at afholde en telefonisk samtale i uge 2.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 56
3. oktober 2024 55
2. oktober 2024 54
1. oktober 2024 57
30. september 2024 63
29. september 2024 59
28. september 2024 63
27. september 2024 63
26. september 2024 60
25. september 2024 58
24. september 2024 58
23. september 2024 59
22. september 2024 55
21. september 2024 54
20. september 2024 59
19. september 2024 61
18. september 2024 61
17. september 2024 58
16. september 2024 56
15. september 2024 56
14. september 2024 59
13. september 2024 59
12. september 2024 57
11. september 2024 61
10. september 2024 58
9. september 2024 54
8. september 2024 59
7. september 2024 58
6. september 2024 59
5. september 2024 63
4. september 2024 59