Rekrutteringsfirma

Senior Product Manager, AURA Elhandel og E-Mobility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

AURA står over for en fantastisk spændende tid, hvor markedet for salg af el udvikler sig på alle områder. Derfor søger vi Danmarks bedste Product Manager til at sikre, at AURA har de rette produkter og løsninger til kunderne. Både nu og i fremtiden.

betterpeople A/S søger på vegne af AURA Energi A/S en Senior Product Manager.

Dit ansvar kommer ikke kun til at dække rene elhandels-produkter. Du vil også få en central rolle i at sikre, at AURA går til markedet med de løsninger og produkter, som er med til at drive salget af el. Her skal specielt fremhæves forretningen for ladestandere til elbiler, der står over for en verden af muligheder.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du vil få reference til chefen for AURA Elhandel, men du vil også dagligt skulle indgå i et tæt samarbejde med den ansvarlige for AURA E-Mobility. Overfor kunderne smelter de to områder i stadig højere grad sammen.

Som Senior Product Manager får du ansvaret for nøgleopgaver i AURA, og dit primære ansvar vil være at skabe markedets stærkeste produktporteføljer og drive de initiativer, der skal til for, at AURA lykkes.

Udvikling og optimering af nye og eksisterende produkter med kunden helt i centrum
Du vil blive involveret i mange aspekter af forretningen, men dine nøgleområder vil være følgende:

  • Du har ansvar for udvikling, lancering og drift af produkter og koncepter. Det vil i praksis ske i tæt samarbejde med salgsafdelingerne i AURA Elhandel og AURA E-Mobility samt marketingafdelingen
  • Du tager ansvar for hele kunderejsen og sikrer, at der foretages de nødvendige indsatser for, at kunderne får en god oplevelse i alle kontaktpunkter. Det er ikke nødvendigvis dig, der skal gennemføre alle tiltag i praksis, men du skal kunne facilitere og følge op på, at aktiviteterne kommer i mål
  • Du deltager i udarbejdelsen af budgetter samt nøgle-KPI og følger helt naturligt løbende op på, at målene bliver nået samt igangsætter ekstra indsatser, når det er nødvendigt
  • Du ved, hvad der rører sig i markedet. Hvilke nye muligheder skal der gribes, og hvor har AURA deres konkurrenter?


  • For at blive en succes i rollen som Senior Product Manager skal du være med til at sikre fundamentet for, at AURA Elhandel og E-Mobility vækster, har tilfredse kunder og en tilfredsstillende indtjening.

    Iderig Senior Product Manager med kommercielt mindset
    Du har erfaring som Product Manager, og du har en kommerciel uddannelsesbaggrund som eksempelvis cand.merc. eller cand.oecon. Du forstår dig på tal og kan udarbejde basisoplæg til business cases. I mere komplicerede beregninger vil du naturligvis få støtte af økonomiafdelingen.

    Vi forestiller os, at du er typen, der gerne vil vinde, hvilket du bl.a. gør på baggrund af din store forretningsforståelse, høje eksekveringsevne og finger på pulsen. Du har samtidig en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver og sørger for, målene bliver nået.

    Du trives i et uformelt og travlt miljø med højt til loftet. Du arbejder selvstændigt, og forstår samtidig at være en del af et team. Gode samarbejdsevner er et must i stillingen.

    Hos AURA prioriteres det rigtige ”do’er” mindset, så handlekraft og initiativ er vigtige egenskaber, idet du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver såvel som på afdelingens fremtidige udformning.

    Bliv en del af et uformelt og inspirerende miljø fuld af kollegiale ildsjæle
    I AURA findes der et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Derudover tilbydes du en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver samt forskellige medarbejdergoder og en bred vifte af sociale aktiviteter.

    I rollen som Senior Product Manager tilbydes du et udfordrende og indflydelsesrigt job i en nøglerolle med unikke udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en velfunderet virksomhed med et sundt fundament, hvor du kommer til at føre kundekoncepter og kampagner ud i livet i tæt samarbejde med afdelingerne, med særligt fokus på innovation og bæredygtighed.

    Din primære og officielle arbejdsplads vil være i Galten, hvor AURA Elhandel og Marketing er placeret, men du skal også regne med at være en del i Viby, hvor AURA E-Mobility og AURAs stab hører hjemme.

    Om AURA Energi
    AURA beskæftiger sig med vedvarende energi, installation, e-mobility, fiber, el-handel, vedligeholdelse samt udbygning af elnettet og har en væsentlig aktie i den grønne omstilling.

    "I AURA koncernen tror vi på den positive energi som drivkraft i enhver opgave. Vi er en ambitiøs og innovativ energikoncern med 320 dedikerende medarbejdere og en omsætning på ca. 750 mio. kr. Medarbejdernes trivsel og udvikling er højt prioriteret. Vi har en høj medarbejdertilfredshed i koncernen, hvilket også er forudsætningen for, at vi kan opnå vores ambitiøse målsætninger."


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

    Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Galten

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Galten

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Galten over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    4. juni 2024 1
    3. juni 2024 1
    2. juni 2024 1