Junior Operations

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Kunne du tænke dig at blive en del af Humacs succes i Danmark? Er du serviceminded til fingerspidserne, elsker at nørde i systemer og er i stand til at holde mange bolde i luften samtidig? Så er det dig, vi leder efter til vores Operations afdeling på Humacs hovedkontor i Glostrup.

Jobbet
Humac tager afsæt i et af verdens stærkeste brands i en branche, der konstant er i udvikling. Det kræver, at vi tager et stort ansvar, har gå-på-mod, loyalitet og overblik. Så brænder du for at tage ansvar for vedligeholdelse og support af hardware og software, er du måske vores nye medarbejder.

Humac prioriterer IT meget højt og vi investerer kraftigt i udvikling og fornyelse af systemer, platforme, serverpark og software. Du vil derfor konstant blive udfordret på nye opgaver. IT-området i Humac har en tæt relation til alle afdelinger i organisationen heraf især vores 23 Humac-butikker, og det er derfor vigtigt at samarbejdet prioriteres højt i din hverdag.

Din profil
Du skal naturligvis have erfaring med Apple’s soft- og hardware samt tidligere have arbejdet i Microsoft miljøer. Jobbet er i høj grad ”hands on” på alle opgaver. Du skal derfor have lysten og evnen til at lære og derefter bidrage til løsninger og en sikker drift.

Du arbejder struktureret og kan lide en afvekslende hverdag. Du arbejder proaktivt, serviceminded og er i stand til at oversætte teknisk sprog til hverdagssprog for dine kollegaer og omvendt. Du har et positivt sind og ser opgaver som udfordringer, og IT-problemer som noget der ”bare” skal håndteres!

Vigtigt, at du er i stand til at holde mange bolde i luften og prioritere din tid – også når det er hektisk.

Dine opgaver - blandt mange andre:

  • Varetage 1st og 2nd line support både remote og onsite
  • Opdatering af software samt distribution af dette til brugere og butikker
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af brugerguides
  • At du har bestået en form for IT-Support uddannelse
  • Godt kendskab til Microsoft server miljø og dertilhørende forståelse for f.eks. MSSQL, AD, DNS osv.
  • Godt kendskab til netværk bl.a. Konfigurering af firewalls, switche, Wi-Fi, og de ting der hører herunder.
  • Opsætning og vedligeholdelse af medarbejder hardware, både Windows og OSX maskiner, samt telefoner
  • Kendskab til Office365 miljø og administration af dette, herunder Mail, Teams, Sharepoint osv.

En ren straffeattest er naturligvis en forudsætning.

Vi tilbyder
En udfordrende og spændende stilling med mulighed for at lære meget og udvikle sig i en dynamisk og ung organisation, hvor tingene går stærkt, og der er kort fra beslutning til eksekvering. Et afvekslende job hvor du får brug for alle facetter af din IT-viden. Fast løn, pension og sundhedsordning.

Du vil indgå i et dynamisk team med fagligt dygtige kollegaer og blive en del af et helt fantastisk sammenhold med kollegaerne fordelt over hele landet. Vi ønsker alle at yde Danmarks Bedste Kundeservice – også internt i organisationen. Hos Humac er IT til for at understøtte forretningen – vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe og optimere de daglige processer.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning inkl. CV og billede hurtigst muligt, dog senest den 15. september 2021 til [email protected]. Du bedes i emnefeltet skrive, hvilken stilling du søger.

Humac er Danmarks største Apple forhandler. Vi er Apple Premium Reseller (APR), Apple Autorized Service Provider (AASP) og vi har i alt 23 butikker i Danmark. Derudover har vi også afdelinger til: BtB (erhvervskunder), Service & Repair samt online.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere i Danmark. Humac sælger og servicerer Apple-produkter til private og professionelle i kombination med traditionelle tilbehørsprodukter, softwarelicenser og serviceydelser. Vi er inde i en kraftig vækst, hvor der er brug for flere nye og kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling.
Du kan læse mere om os på Humac.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 26
1. juli 2024 24
30. juni 2024 29
29. juni 2024 29
28. juni 2024 30
27. juni 2024 32
26. juni 2024 31
25. juni 2024 30
24. juni 2024 30
23. juni 2024 30
22. juni 2024 30
21. juni 2024 30
20. juni 2024 31
19. juni 2024 32
18. juni 2024 31
17. juni 2024 31
16. juni 2024 31
15. juni 2024 31
14. juni 2024 31
13. juni 2024 31
12. juni 2024 30
11. juni 2024 29
10. juni 2024 29
9. juni 2024 28
8. juni 2024 28
7. juni 2024 30
6. juni 2024 32
5. juni 2024 32
4. juni 2024 34
3. juni 2024 31
2. juni 2024 29