Tecnical Test Analyst til koncern i kraftig vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du eventuelt nyuddannet og kan bidrage med IT-teknisk viden og indsigt? Så har du muligheden for at spille en nøglerolle i implementeringen af et nyt og spændende test-kompetencecenter, hvor vi bygger bro mellem forretningen og teknik.

Vi er i gang med en omfattende modernisering i IT, og det betyder en markant styrkelse af testområdet. Derfor søger vi en Technical Test Analyst, som bliver ansvarlig for at drive implementeringer og brobygning i et nyt test-kompetencecenter. Ud over denne rolle er vi lige nu i gang med også at ansætte en forretningsorienteret Test Analyst, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Dit hovedfokus bliver at omsætte din viden og forståelse omkring IT-teknik og test mod projekter og leverandører, mens Test Analystens opgave bliver at vende automatiseringen mod forretningen og bygge bro den vej igennem.

”Du skal have lyst til at være med til at drive forandring. Det gør du ved at være nysgerrig, stille spørgsmål og udfordre vores praksis i dag. Løsningerne finder vi sammen, men det er vigtigt at du har mod på at spille dig selv på banen og komme med løsningsforslag og inkludere vigtige medspillere undervejs i processen. Du har 100% rygdækning til at gøre en forskel her.”
- Din kommende leder, Test Manager, Emil Nogalada Støvring

Velkommen til K.W. Bruun
Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning tæt på 10 mia. kr., som bl.a. står bag importen af de populære bilmærker Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

Udvikling og implementering af tekniske test
I tæt samarbejde med vores Test Manager og Test Analyst sætter I retningen for tekniske test samt sikrer implementering på tværs af projekter. Du får en vigtig rolle i at bygge vores nye test-kompetencecenter, hvor du bliver den drivende kraft for tekniske test.

Sammen med dit team får du ansvar for planlægning, gennemførsel og evaluering af tekniske test aktiviteter. Det betyder blandt andet, at du skal hjælpe med at sikre:
  • Gennemførelse af test i Postman og Cypress
  • Udarbejdelse af test scripts til teknisk test og automatiseret test
  • Udførelse og vedligehold af test automatisering
  • Planlægning, udvikling og vedligehold af test automatisering samt deltage i test analyse og design
  • Vedligeholde og videreudvikle teststrategi
  • Vidensdeling, løbende evaluering og feedback for at vurdere behovet for at ændre testmetoder, processer og værktøjer.

Er du vores nye kollega?
Hvis du vil med på vores rejse, lægger vi vægt på, at du er en sand teamplayer og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger. Derudover er det naturligt for dig at gå i dialog med leverandører og samarbejdspartnere, og du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet.

Derudover håber vi, at du kommer med følgende:
  • En relevant IT-relateret uddannelse fra ITU, DTU el lign. på bachelor- eller kandidatniveau.
  • God IT teknisk indsigt og forståelse fra din uddannelse (nyuddannede er meget velkomne), eller et par års erfaring fra lignende stilling. Det vigtigste er ikke erfaringen, men din tekniske viden og tilgang til opgaven.
  • Ansvarlighed, vedholdenhed og du går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.
  • Gode kommunikative evner i både skrift og tale, på både dansk og engelsk.
  • Dialogsøgende, inkluderende og relations opbyggende når du går til opgaver og udfordringer.
  • Nysgerrighed, mod på at udfordre og lysten til at bidrage til en spændende vækst- og moderniseringsrejse.

Vi gør os umage!
Når du bliver ansat hos K.W. Bruun, er det rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start.
  • Vi lægger vægt på et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder jævnligt diverse sociale arrangementer.
  • Med jobbet følger en lønpakke med god pensionsordning, sundhedssikring samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler. Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker morgenmad og frokost.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Test Manager, Emil Nogalada Støvring på telefon 60413901 eller mail [email protected]. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 30
3. oktober 2024 28
2. oktober 2024 29
1. oktober 2024 27
30. september 2024 29
29. september 2024 27
28. september 2024 28
27. september 2024 29
26. september 2024 29
25. september 2024 28
24. september 2024 28
23. september 2024 28
22. september 2024 27
21. september 2024 26
20. september 2024 29
19. september 2024 29
18. september 2024 29
17. september 2024 28
16. september 2024 26
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 29
12. september 2024 30
11. september 2024 29
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 34
7. september 2024 36
6. september 2024 35
5. september 2024 34
4. september 2024 35