Erhvervskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Hos HTH Glostrup søger vi netop nu, en Erhvervskonsulent til vores Ejendomsafdeling

Vil du arbejde med et af landets mest anerkendte produkter i Europas største køkkenvirksomhed? Så har du chancen her. Hvis du har sans for design, livsstil og boligindretning kan du komme til at sælge vores køkkenløsninger til vores kunder i den almene boligsektor.
Har du den rigtige tilgang, som gør vores kunder trygge i deres beslutninger? Så er du måske vores nye erhvervskonsulent!

Hvem er du?

  • Du arbejder professionelt og forstår at gøre kunderne trygge fra den første kontakt og til køkkenerne står klar til brug
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til køkkenbranchen og en viden om byggeprocessen så du kan sætte dig ind eksempelvis VVS, el og snedkerarbejdet bag køkkenet. Dette er dog ikke et krav
  • Du formår at sætte dig i kundens sted og lytte til deres ønsker og økonomiske rammer og dette kombineret med kreativitet og et godt købmandskab
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i forskellige IT systemer, og du er altid på jagt efter det næste gode salg
  • Du skal være ambitiøs og have den nødvendige energi og vedholdenhed til at sætte og nå mål i topklasse

Hvem er vi?
Hos HTH Glostrup er vi mange under samme tag. Vi servicerer både privatkunder, erhvervskunder og typehuse. Du kommer til at sidde i et stærkt team, hvor du kommer til at sælge køkkener til kunder i den almene boligsektor i form af lejere. Du kommer til at skulle håndtere flyttekøkkener, hvor du har kontakt til ejendomskontoret. Vi er et stærkt team på 24 kollegaer, der sidder klar til at tage imod dig og opbygge et tæt samarbejde.

Du styrer processen fra første kontakt til endelig levering
Du vil i denne stilling møde mange forskellige mennesker med mange forskellige behov. Herunder beboere og ejendomsmestre. Vi forventer at du er dygtig til at aflæse og kommunikere med andre mennesker og at du har flair for at opbygge en relation til kunderne.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med kundemøder, gennemgang af økonomi, tilbudsgivning og ordreopfølgning. Du rådgiver og inspirerer kunderne om indretning af køkken, bad og garderobe samt afdækker deres ønsker og behov. Du kommer til at skulle tegne, præsentere løsninger, lave opmålinger og styre leverancer i samarbejde med montagelederen. Derudover kommer du til at have mange opgaver, hvorfor det er vigtigt at du kan håndtere at have mange bolde i luften på samme tid.

Du vil bruge en del af din tid ved computeren, hvor du blandt andet udarbejder tilbud, laver tegninger og i det hele taget følger salget tæt. Derudover kommer du også til at afholde kundemøder for at sikre dig, at alle kundernes ønsker til indretningen og funktionaliteten af deres nye hjem, bliver drøftet og imødekommet.

Branchens bedste oplæring og arbejdsplads
Du kan se frem til at udvikle dig fra første dag blandt andet via vores eget træningsakademi. Samtidig bliver du en del af et stærkt team i Glostrup, som du kan trække på og lære af. Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job, hvor to dage sjældent er helt ens. Du får mange kontaktflader og engagerede kollegaer, som løfter i flok.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte os på kontaktoplysningerne, som er angivet til højre for annoncen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så send din ansøgning, CV, billede samt relevante bilag via ”Søg her” til højre for annoncen. Vi afholder samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Øvrige
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 29
17. september 2024 28
16. september 2024 26
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 29
12. september 2024 30
11. september 2024 29
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 34
7. september 2024 36
6. september 2024 35
5. september 2024 34
4. september 2024 35
3. september 2024 36
2. september 2024 37
1. september 2024 37
31. august 2024 39
30. august 2024 39
29. august 2024 40
28. august 2024 40
27. august 2024 41
26. august 2024 41
25. august 2024 40
24. august 2024 40
23. august 2024 41
22. august 2024 40
21. august 2024 38
20. august 2024 38
19. august 2024 35