Rekrutteringsfirma

business partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være en del af en velkendt og veldrevet virksomhed med kvalitetsprodukter, og trives du med en spændende og alsidig hverdag på en arbejdsplads, som er præget af en uhøjtidelig og dynamisk stemning?

Så er det dig, Miele A/S søger til rollen som Business Partner til deres hovedkontor i Glostrup.

Som Business Partner vil du indgå i et nordisk team, som udover dig består af fire business partnere samt Head of Business Partners Nordic, som du vil rapportere til. Dit primære fokus vil være i vores nordiske Professionel Sales Business Unit.
Professional sælger hvidevareprodukter til en lang række forskellige brancher som f.eks hotel og restauration, medicin, pleje, fællesvaskerier m.m. I samarbejde med både din leder og Miele Professionals salgschefer vil du sikre kvaliteten af Mieles business partnering-services samt opnåelsen af de finansielle mål.
Din kontaktflade vil være bred, idet du skal kommunikere med mange forskellige interessenter både internt og eksternt.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet inkludere:
- Månedrapporering
- Budget og forecast
- Rabat- og bonusberegning til kunder
- Udarbejdelse af pre- og post-beregninger, kundeanalyser og salgspriskalkulationer
- Deltagelse i nordiske controlling-projekter
- Indsamling, monitorering, analyser, dialog og kommunikation vedr. forretningsinformation
- Deltagelse i udarbejdelse af strategien
- Sparring med Sales Manager

din profil



For at opnå succes og trives i rollen skal du være nysgerrig og struktureret og have en høj implementeringsevne. Ligeledes besidder du en analytisk tilgang og er i stand til at se det store billede, samtidig med at du er præcis og har styr på detaljerne.
I kombination med ovenstående besidder du følgende kvalifikationer:
- Det forventes, at du har en akademisk baggrund inden for økonomi såsom HD eller cand.merc.
- Du er enten nyuddannet eller har 2-3 års relevant erhvervserfaring fra en økonomifunktion som f.eks. Junior Controller
- Du har gode IT-kompetencer og er erfaren med Excel og Office-pakken generelt
- Erfaring med SAP vil være en fordel såsom Business Warehouse eller Analytics
- Flydende i dansk og engelsk, både på skrift og i tale

Som person er du imødekommende og god til at kommunikere og skabe stærke professionelle relationer. Du har desuden en struktureret og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver, som du læser nøjagtigt og med blik for detaljerne.
Derudover trives du i et miljø med højt tempo og høje krav, du forstår vigtigheden af kvalitet i leverancer, og du har en grundlæggende positiv og løsningsorienteret indstilling.
Du skal have evnen og viljen til at ville udfordre samt arbejde konstruktivt, både lokalt og på tværs af grænserne

du tilbydes



En spændende og fagligt udfordrende stilling med en varieret og dynamisk hverdag i et professionelt og sundt arbejdsmiljø med mulighed for faglig såvel som personlig udvikling.

ansøgning og kontakt



Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Peter Elkrog Wagner på tlf.: 92 92 86 62.

om miele



Miele & Cie KG er en tysk familieejet virksomhed, der leverer førsteklasses husholdningsapparater til privat brug samt professionelle produkter til vask, opvask, desinfektion og sterilisering. Siden grundlæggelsen i 1899 har virksomhedens motto været "Immer Besser".
I dag beskæftiger Miele Danmark omkring 200 medarbejdere inden for bl.a. salg, teknisk service og udvikling af betalingssystemer til vaskerier. Godt 100 af de ansatte er beskæftiget i Mieles hovedsæde, der er placeret i Glostrup. Professional Salg og Service i Norden omsatte for ca 84 millioner euro i 2022, og alle de nordiske kontorer er i nærheden af hovedstæderne.

om Randstad



Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 29
19. september 2024 29
18. september 2024 29
17. september 2024 28
16. september 2024 26
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 29
12. september 2024 30
11. september 2024 29
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 34
7. september 2024 36
6. september 2024 35
5. september 2024 34
4. september 2024 35
3. september 2024 36
2. september 2024 37
1. september 2024 37
31. august 2024 39
30. august 2024 39
29. august 2024 40
28. august 2024 40
27. august 2024 41
26. august 2024 41
25. august 2024 40
24. august 2024 40
23. august 2024 41
22. august 2024 40
21. august 2024 38