Er du min nye stedfortræder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Hjemmeplejen Vest Tune søger en stedfortræder, som sammen med mig kan sikre at vores kerneopgave udføres bedst muligt. Som leder er jeg meget stolt af alle mine kollegaer, som hver dag gør en markant forskel for vores borgere i Greve Kommune. Jeg er blevet leder for en unik gruppe af sosuassistenter og sosuhjælpere, samt ikke udannede, som alle vægter fagligheden og borgerens ve og vel meget højt, men jeg har brug for dig til at hjælpe med at sætte retning.

Om jobbet

Som stedfortræder har du mange spændende opgaver. Nogle af opgaverne er f.eks. at du i samarbejde med mig har et stort ansvar for at sikre at der ydes den bedst mulig pleje, omsorg og praktisk bistand til de borgere, der bor i vores område og modtager hjælp efter service og sundhedsloven. Du skal agerer rollemodel og være med til at superviserer og vejlede personalet, så vi f.eks. kan leve op til rollen som kontaktperson, samt du skal sikre at vores dokumentation lever op til vores standard. Da vi i kommunen arbejder med faglig udvikling og altid tænker nyt, skal du i samarbejde med mig sikre implementering af diverse nye tiltag, vi skal f.eks. til at implementer medicinpakken, som er en del af I sikre hænder som vi i Greve Kommune har arbejdet med de sidste år. Du skal være medansvarlig for, at personalerne kender gældende retningslinjer og procedurer, samt at deres kompetenceskemaer udfyldes og ajourføres. Derudover er du medansvarlig for, at sikre at økonomien overholdes, blandt andet ved optimal ressourceudnyttelse og vagtplanlægning. Det er vigtigt for mig, at alt personalet er godt klædt på til at varetage opgaverne, du skal derfor være med til at personalets faglige viden kontinuerligt ajourføres. Du vil have et tæt samarbejde med planlæggeren, så I sammen sikre optimale kørelister og brug af ressourcer. Du skal kunne planlægge kørelister ved planlæggers fravær.

Du er medansvarlig for at skabe trivsel, nærvær og fleksibilitet, dette er for mig en grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor jeg også prioriterer nærværende ledelse. Jeg håber du ligesom jeg vægter dette, samt faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt.

Om dig
Du er uddannet social og sundhedsassistent og du brænder for at arbejde i hjemmeplejen. Du ser det som en spændende udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i det nære sundhedsvæsen er steget. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge din dag. Du er loyal, omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde og du formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet. Du har en anerkendende tilgang, både til kollegaer, samarbejdspartnere og borgere, og du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske.

Jeg tilbyder dig en tryg introduktionsperiode i øjenhøjde

Du vil i denne periode blive introduceret til hjemmeplejen, kvalitetsstandarder, Nexus, vores kvalitetsarbejde og de samarbejdspartnere du vil få kontakt med.

Stillingsoplysninger
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og er som udgangspunkt weekend og helligdags fri.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt indhentes børneattest og referencer.

Tiltrædelse 1 juli 2021 el snarest muligt.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse, og du vil være min stedfortræder i hjemmeplejen Vest. Er du i tvivl så giv mig et kald – for en uforpligtende snak.

Mange hilsener

Områdeleder Hjemmeplejen Vest Mariann Jacobsen 46136406


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Greve over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 24
11. september 2024 23
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 23
5. september 2024 25
4. september 2024 25
3. september 2024 24
2. september 2024 24
1. september 2024 28
31. august 2024 29
30. august 2024 28
29. august 2024 30
28. august 2024 31
27. august 2024 29
26. august 2024 27
25. august 2024 28
24. august 2024 29
23. august 2024 29
22. august 2024 30
21. august 2024 25
20. august 2024 25
19. august 2024 25
18. august 2024 27
17. august 2024 26
16. august 2024 25