Genopslag Stilling som visiterende fagspecialist i PPR Greve.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Genopslag

Stilling som visiterende fagspecialist i PPR Greve.

Er du knivskarp på lovgivning på det specialpædagogiske område, og er du helt opdateret på de nyeste strømninger, indenfor børne- og ungeområdet, så læs med her, hvis du i øvrigt er uddannet psykolog, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd.psyk

Greve Kommunes dagtilbud og skoler står over for en ny udviklingsretning, hvor vi sætterfokuspå flest mulige børn og unges deltagelsesmuligheder i almen området.

Det kommer i højere grad til at kalde på læringsmiljøer, der ser bag om børns adfærd, og der på den baggrund tilpasser kontekst og relation til barnets behov.

Som visiterende fagspecialist bliver du derfor en væsentlig samarbejdspartner ind i denne omstilling.

Vores nuværende visiterende psykolog har besluttet sig for at vende tilbage til kerneopgaven som PPR psykolog og er samtidig så glad for arbejdsmiljøet i Greve PPR, at det heldigvis kommer til at foregå hos os. Du kommer derfor til at få mulighed for god oplæring og sparringsmuligheder.

Som visiterende fagspecialist bliver du ansvarlig for visitation til både specialtilbud og -undervisning i Greve, specialundervisning i andre kommuner og visitation til dagbehandling.

Du indgår som fast medlem i CVI, Greve Kommunes centrale visitationsudvalg i samarbejde med leder af PPR, leder af familierådgivning og ledelse fra Center for Dagtilbud og skole.

Vi arbejdet i høj grad sammen om disse opgaver, så du har altid mulighed for sparring og refleksion.

Du har ligeledes opgaver i småbørns visitationen, i STU-visitationen, du har opgaver i udvalget for hjemmetræning og du sidder desuden med i UTV udvalget. Du får med en andre ord en vigtig rolle at spille i mange foraer.

Du bliver derudover en del af psykolog gruppen i PPR, hvor der både er et stort fagligt engagement og et godt sammenhold.

I 2024 er der bl.a. planlagt fælles ekstern supervision for hele psykologgruppen bl.a. ved Maria Dresler og Lone Hygum samt afslutningen af fælles specialistuddannelse i pædagogisk psykologi. Psykologgruppen er en blanding af meget erfarne PPR-psykologer samt mere nyuddannede psykologer, og vi ser frem til at tage imod en ny kollega, der kan være med til at bringe nye ideer ind i huset og hjælpe os med at se på vores egen praksis med andre øjne.

PPR i Greve er en arbejdsplads, hvor vi sætter en ære i det pædagogiske psykologiske arbejde, og hvor vi løbende indgår i processer og samarbejder med de voksne, der er tættest på børnene, og det gør vi sammen med andre dygtige fagligheder både internt og eksternt fra PPR.

Vi håber at se din ansøgning, hvis du er på udkik efter

  • Høj faglighed i en erfaren, nysgerrig og engageret gruppe af psykologer.
  • Konstruktivt tværfagligt samarbejde både internt i PPR og eksternt i kommunen.
  • Et børne- og forandringssyn, som hviler på en systemisk forståelse og tilgang.
  • En arbejdsplads hvor udvikling, nye metoder og innovative tanker er i højsædet.
  • Kollegaer, som man altid kan række ud til og som vil række ud til dig for sparring og inspiration.
  • Kompetenceudvikling i form af mentorordning, kurser, supervision ifm. autorisation og specialistuddannelse samt løbende sparring.

  • At være en del af en arbejdsplads, hvor vi også er optagede af, at arbejde skal kunne kombineres med medarbejdernes livs- og familiesituation.

  • En arbejdsplads, hvor man har mulighed for at tage del i monofaglige, tværfaglige og sociale sammenhænge, hvor vi bl.a. holder hyggelige fredagsbarer, påskefrokoster, sommerfester mm.

Vi er på udkik efter en kollega, hvor vi oplever:

  • Høj motivation for arbejdet med at bidrage til trivsel, læring og udvikling hos børn, unge og de voksne omkring dem.
  • At du vægter og forstår betydningen af at se relationer og kontekster som væsentlige faktorer i forståelse af barnet og det, barnet fortæller sin omverden.
  • At du står godt i din psykologfaglighed og forstår at anvende den til at formidle, inspirere og inddrage andre i deres arbejde omkring barnet/den unge.
  • At du kan navigere i flere positioner og dermed både kan møde samarbejdspartnere som ekspert på dit område samt som nysgerrig facilitator af samtaler og møder.
  • At du bidrager til - og drager nytte af - et godt kollegialt samarbejde både internt og eksternt.
  • At du står stærkt ift. relations- og kommunikationskompetencer samt selvstændigt kan tilrettelægge dine opgaver.

Vi er en PPR med ca. 70 medarbejdere, hvis arbejde er baseret på tværfagligt samarbejde både internt og eksternt, høj faglighed, tidlige forebyggende indsatser og et systemisk blik på børn og unge med vægt på relationer og kontekst.

PPR er en selvstændig enhed i Center for Børn og Familie, vi samarbejder med skoler og dagtilbud samt specialtilbud for børn og unge i alderen 0-18 år. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Sundhedsplejen, Familierådgivningen, Greve Familiecenter samt Udviklingscenter Greve.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder i PPR, Susan Harnow på mail [email protected] og så vil du blive kontaktet. Alternativt kan du kontakte tillidsrepræsentant for psykologerne, Maria Stenberg på tlf. 40 27 93 87. Der kan også være mulighed for at komme forbi og få en kop kaffe og en snak, for at få et indblik i hvad PPR Greve er for en arbejdsplads.

Frist for ansøgning er d. 21.11.23 og der planlægges samtaler d. 23.11.23 og d. 27.11.23.

Vi gør opmærksom på, at Greve Kommune indhenter børne og straffeattest ved ansættelsen.

  • Jobstart 1. januar 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Greve over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 27
1. juli 2024 29
30. juni 2024 30
29. juni 2024 30
28. juni 2024 30
27. juni 2024 29
26. juni 2024 29
25. juni 2024 26
24. juni 2024 33
23. juni 2024 30
22. juni 2024 32
21. juni 2024 30
20. juni 2024 34
19. juni 2024 34
18. juni 2024 34
17. juni 2024 35
16. juni 2024 35
15. juni 2024 34
14. juni 2024 35
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 33
10. juni 2024 31
9. juni 2024 34
8. juni 2024 35
7. juni 2024 35
6. juni 2024 33
5. juni 2024 33
4. juni 2024 32
3. juni 2024 32
2. juni 2024 32