Enestående mulighed for at stå i spidsen for en spændende udvikling - afdelingsleder søges til nyoprettet afdeling på...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Socialområdet i Favrskov Kommune søger pr. 1. januar 2024 en afdelingsleder til en ny og samlet afdeling for mestringsindsats på tværs af hele socialområdet.

1. oktober 2023 skiftede bostøtte i Favrskov Kommune navn til mestring, således at der findes to afdelinger med navnene mestring, social og psykiatri og mestring, Voksenhandicap. Mestringsindsatsen i Favrskov Kommune skal pr. 1. januar 2024 samles til en enhed for mestringsforløb for både voksenhandicap og social og psykiatri. Du vil derfor komme til at stå i spidsen for en samling af mestringsgrupper med forskellige målgrupper, tilgange og kulturer. Du vil komme til at facilitere det fortsatte fokus på forløbstankegang, hvor vi støtter borgeren i at blive mest mulig selvstændig og mestre eget liv. Formålet med sammenlægningen er dels at opnå en solid fælles faglighed omkring mestringsindsatser, en fælles kultur, en inspirerende organisering, samt faciliteringen af en robust og fleksibel indsats for borgerne. Vi ønsker et stærkt fagligt afsæt, som sætter alle kompetencer i højsæde, et fortsat fokus på specialerne, samtidig med at vi sikrer et fælles afsæt for indsatsen hos borgerne. Dette i tæt samarbejde med engagerede medarbejdere og ledergruppen i organisationen.

Mestringsindsatsen henvender sig primært til borgere, hvis funktionsevne er betydeligt nedsat fysisk, psykisk og/eller socialt i forhold til at få hverdagslivet til at fungere. Formålet med støtten er, at den enkelte borger gennem et planlagt forløb får mulighed for at udvikle og vedligeholde færdigheder og kompetencer.

Vi søger en leder, som brænder for at gøre en forskel for mennesker med fysiske, kognitive, psykiske og/eller sociale udfordringer. En leder, som drives af at praktisere ledelse, som understøtter den opgave, som medarbejderne skal ud og løse. En leder, som ser på tværs af områder og faggrupper og altid prioriterer en helhedsorienteret indsats i samarbejde med borgerne. Vi søger en leder, som kan se løsninger og muligheder, så borgerens perspektiv er i højsæde.

Du vil blive leder for ca. 38 engagerede og dygtige medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.

Som afdelingsleder i social og psykiatri skal du kunne organisere og lede opgaver og indsatser, så medarbejdere og borgere får mest mulig handle- og beslutningskompetence. Du skal kunne omsætte områdets vision og strategier, så der skabes fælles retning, mindset og følgeskab til vores fælles opgaveløsning. Du skal kunne formulere målbare udviklingsmål og strategier på både fælles og lokalt niveau. Du skal understøtte og videreudvikle brugen af forskellige støtteindsatser, herunder virtuel støtte og støtte i grupper. Du skal have overblik over eget budget, så der sikres sikker drift og sammenhængende budgetter.

I afdelingslederteamet kommer du til at indgå i en gruppe på fem afdelingsledere, der hjælper hinanden, hvor I indgår i projekter, indsatser og arbejdsgrupper på tværs i organisationen.

Hvem er du
  • Du har en uddannelse inden for social- eller sundhedsområdet, eller anden relevant uddannelse.
  • Du har erfaring med ledelse, eller kan dokumentere et oplagt ledertalent.
  • Såfremt du ikke allerede har lederuddannelse, så skal du være indstillet på at deltage i diplomuddannelse i ledelse.
  • Du har erfaring fra det psykiatriske område og/eller med voksenhandicap.
  • Du har erfaring med mestringsvejledning/bostøtteområdet, enten som medarbejder eller leder.
  • Du trives og bidrager i en organisation, der er præget af udvikling og løbende forbedringsinitiativer.
  • Du har en fleksibel og anerkendende tilgang til arbejdet og de medarbejdere og lederkollegaer, som du samarbejder med.
  • Du skal have evne til at uddelegere, så du kan holde overblik og være tilgængelig for medarbejderne.
  • Du har en inddragende tilgang, samtidig med at du kan træffe beslutninger, og være tydelig i disse.
  • Du leder og formidler klart og tydeligt – både i skrift og tale.
  • Du arbejder struktureret og har et godt overblik.
  • Du har et positivt mindset og en nysgerrig tilgang til paradokser, dilemmaer og kompleksitet.


Hvem er vi
Vi er en organisation, som er stolte af vores samarbejde med borgerne og den helhedsorienterede indsats. Vi vægter tværfaglighed og tværsektorielt samarbejde højt, da vi tror på, at vi støtter borgerne bedst muligt med udgangspunkt i et helhedsorienteret perspektiv. Vi tror på, at den bedste indsats opnås, når vi indretter indsatserne efter borgernes behov og ønsker. I social og psykiatri arbejdes ud fra en recoveryorienteret og rehabiliterende tilgang med udgangspunkt i borgernes mål og drømme for eget liv, mens der i Voksenhandicap arbejdes med KRAP og et indefra-perspektiv med fokus på rehabilitering, håb og drømme.

Vi har fokus på at støtte borgerne i deres uddannelse og beskæftigelse i samarbejde med arbejdsmarkedsområdet og andre aktører.

Vi er en organisation, hvor der ikke er langt fra top til bund, og hvor vi søger de bedste løsninger sammen. Vi vægter et godt, uformelt og harmonisk samarbejde. Vi er engagerede og ambitiøse og stiller store krav til os selv og samarbejdspartnere. Vi prioriterer ledelsesfællesskab, samarbejde og sparring højt, så man har de bedste rammer til at varetage lederrollen.

Hvis du ønsker at vide mere
Så kan du kontakte områdeleder Trine Haarup på tlf. 40 47 18 60. Læs også mere i job- og personprofilen Afdelingsleder i social og psykiatri Favrskov Kommune | Favrskov.dk

Ansøgningsfrist
7. november 2023.

Samtaler afholdes 14. november og 24. november 2023.

Mellem 1. og 2. samtale skal du deltage i test, samt testtilbagemelding, hvilket finder sted 21. november 2023.

Vi vil efter 2. samtale indhente reference.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Tiltrædelse
1. januar 2024.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hadsten
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hadsten over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3