Bureauchef med ejerrådgiveransvar på Fanø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

Er du en praksisnær leder, og brænder dit hjerte for turisme og gode oplevelser? Vil du have ansvaret for at drive, udvikle og lede dit eget lokalbureau og sætte dit personlige præg på den lokale udvikling og forankring? Så er det dig, vi søger som vores nye bureauchef med ejerrådgiveransvar til vores lokalbureau på Fanø.


Med reference til regionschefen i Syd får du selvstændigt ansvar for planlægning, drift og udvikling samt den daglige ledelse af lokalbureauet på Fanø. Samtidig fungerer du som ejerrådgiver, og er dermed ansvarlig for indgåelse af nye formidlingsaftaler med feriehusejere, genforhandling af eksisterende formidlingsaftaler samt pleje og vedligeholdelse af eksisterende husejerkontakter mhp. at skabe organisk vækst i antallet af huse til udlejning.

Som daglig leder af bureauet, der består af syv medarbejdere samt et vekslende antal løsarbejdere alt efter sæson, går du forrest som det gode eksempel. Med en synlig og engageret ledelsesstil skaber du rammerne og motivationen for, at du og dine medarbejdere hver dag leverer en kundeservice ud over det sædvanlige i husejernes og feriegæsternes møde med Sol og Strand.

Ansvar indenfor service, lokal forankring og driftsledelse
Du sikrer, at du altid har den rette bemanding uanset sæson, og at alle medarbejdere har kompetencerne til at løfte opgaverne. Samtidig indgår du i vagtplanen, og du er en aktiv del af bureauets daglige drift.

Derudover udvikler og gennemfører du operationelle og kommercielle aktiviteter i lokalområdet med henblik på at forbedre bureauets markedsposition i området. Det betyder, at du aktivt udvikler og vedligeholder netværk og personlige relationer til lokale kunder, samarbejdspartnere og andre aktører, at du synligt engagerer dig i arrangementer og events og selv arrangerer og deltager i forretningsudviklende begivenheder i lokalområdet.

Derudover formår du med et balanceret fokus mellem vedligeholdelse af eksisterende sommerhusejere og erhvervelse af nye potentielle sommerhusejere at skabe organisk vækst i antallet af sommerhuse, vi udlejer.

Erfaren leder - gerne med erfaring fra servicebranchen
Du er en ildsjæl, der brænder for god service og for at engagere dig og gøre en forskel i lokalområdet. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring inden for personaleledelse, driftsledelse samt evt. salg – fx som butiks- eller souschef eller som teamleder el.lign.
  • har relevant uddannelse inden for ledelse
  • har erfaring med lokal forankring gennem netværk og relationsdannelse
  • besidder en god IT-forståelse og behersker dansk, tysk og engelsk i skrift og tale.

Løsningsorienteret og anerkendende ledelsesstil
Som person er du selvstændig og handlekraftig, idet du ikke er bange for at træffe beslutninger og tage initiativ inden for de rammer, der er dig givet. Du arbejder systematisk og er fremsynet, hvilket ses gennem forudseenhed og overblik i drifts- og ressourceplanlægningen. Du er løsningsorienteret, tilgængelig og fleksibel, hvilket kommer til udtryk gennem din forståelse for, at vi altid skal svare hurtigt på henvendelser og løse kundernes problemer, når de opstår. Samtidig formår du med dine stærke kommunikative evner at tale med alle og at synliggøre muligheder og løsninger frem for begrænsninger og konflikter. Du er udadvendt og anerkendende i din ledelsesstil, og med dit positive og lyse sind falder det dig naturligt at tale med alle samt at skabe nye netværk og samarbejder i lokalområdet. Det er desuden vigtigt at du kan se dig selv i vores fire værdier: Ordentlig, hjælpsom, kompetent og innovativ, og er i stand til at lede dine medarbejdere ud fra det.

Sol og Strand tilbyder
Vi tilbyder gode rammer for vores medarbejdere. Vi tror på, at man leverer god kvalitet, hvis man også er omgivet af det. Derfor får du en struktureret onboarding igennem planlagte undervisningslektioner hos kolleger, en mentor-ordning med en anden bureauchef og vores digitale læringsportal, da vi gerne vil klæde dig ordentligt på til din nye rolle.

Vores arbejdsplads er præget af gode relationer kolleger imellem, en afslappet og uformel tone, og en stemning, der er præget af rummelighed, en hurtig bemærkning og gode grin. Derudover har vi i vores ejer ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” en ledestjerne, idet fonden støtter velgørenhed. Sol og Strand har dermed en unik position på markedet, idet jo bedre det går for Sol og Strand, jo mere godt kan fonden være med til at gøre for andre. Det perspektiv er forankret i vores slogan ”Ferie med det gode hjerte”.

Vi tilbyder dig desuden også fri bil, en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning, sundhedsforsikring samt gode personaleforhold.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vi behandler indkomne ansøgere og kalder til samtale løbende, hvorfor vi stopper ansøgningsprocessen, hvis vi finder den rette kandidat. Send derfor din ansøgning allerede i dag! Tiltrædelse sker efter aftale med kandidaten, men gerne hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hals

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Hirtshals

    Fri kontakt
    Vil du være spillende træner og stå i spidsen for en ny fabrik i Hirtshals? Har du erfaring fra procesindustrien i fødevaresektoren? Vil du arbejde i en bæredygtig industri med rigtig gode fremtidsudsigter? Er du klar til et bredt ledelsesansvar? Om Biomega og Biomega Danmark.
    • Øvrige
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Thisted

    [xxxxx] søger en Data Protection Officer til Dragsbæk-gruppen. Dragsbæk er en af de førende produktionsvirksomheder inden for fødevarer, og med fokus på bæredygtighed, fødevaresikkerhed og inno..
    • Øvrige
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hals over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1