Rekrutteringsfirma

COO til at videreføre international vækstvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Om A-LEAF

A-LEAF har et erklæret statement som lyder:

”Supplying consultants and know-how for Wind Power-, Infrastructure- & Data Centre Projects¨.

Sådan har det været siden 2013, hvor virksomheden blev grundlagt af Anders Grimstrup-Larsen. I dag står A-LEAF i en gunstig situation med et marked, som i høj grad efterspørger virksomhedens kerneydelse nationalt såvel som internationalt.

A-LEAF har siden begyndelsen været hovedleverandør af specialister indenfor vindindustrien, infrastrukturprojekter og nu også datacentre. Disse ydelser er i udvikling henimod bredere specialist- og ledelsesprofiler. Virksomheden leverer projektledelse, HSE, kvalitetsledelse og tilsyn samt specialister og hele projektorganisationer med de rette kompetencer indenfor de enkelte industrier således, at kunderne lykkes med deres respektive projekter.

Hos A-LEAF er filosofien bag successen at finde de bedst egnede kandidater til et givent projekt og derefter sørge for, at kunden og kandidaten ydes den bedst mulige service og backup. Virksomheden har gennem årene udviklet sig fra primært at have nationale kunder til nu også at have en del internationale kunder. Denne internationalisering vil også i fremtiden være en del af A-LEAF’s vækststrategi med etablerede selskaber i Indien og Taiwan. I 2021 etableres et selskab i USA, ligesom Tyskland også er den af den fremtidige strategiplan.

En nyoprettet stilling til at understøtte vækst og udvikling

Med det formål at fastholde og udvikle den gunstige markedsposition, nationalt såvel som internationalt, og til at understøtte ambitionen om fremtidig vækst og udvikling af virksomheden, søger vi på vegne af A-LEAF en person, der kan overtage den daglige drift af virksomheden i en nyoprettet stilling som COO. Den fremtidige vækst og udvikling tager afsæt i en sund økonomi og en organisation, som er gearet til yderligere vækst.

Stillingen er et resultat af en erkendelse om, at virksomhedens ejer skal frigøres fra de daglige taktiske og operationelle aktiviteter og således i højere grad fokusere på mere strategiske aktiviteter som salg, vedligeholdelse af kunderelationer og generel forretningsudvikling. De overordnede snitflader mellem den nye COO og virksomhedens ejer er allerede defineret, men vedkommende vil i stillingen få mulighed for at bidrage med sine egne betragtninger og dermed få indflydelse på de fremtidige snitflader.

Flad struktur, højt tempo og en fri omgangstone

Som en del af en ejerledet virksomhed vil du opleve en flad struktur med direkte adgang til virksomhedens ejer. Kulturen i A-LEAF bærer desuden præg af en ejer med højt tempo, der nyder at udvikle og forny virksomheden. Dagligdagen er præget af et højt humør og en fri tone, hvor alle kan komme til orde. Der er tale om en mindre organisation med tætte relationer og en dagligdag præget af en indbyrdes afhængighed af, at alle bidrager og tager ansvar. Det er virksomhedens kandidater – og ikke mindst medarbejdere – der sikrer et højt niveau i opgaveløsningen og derigennem en høj kundetilfredshed, som har vist sig i en stor del af faste kunder og samarbejdspartnere.

Et tæt og tillidsfuldt samarbejde

Din succes i stillingen afhænger af din evne til, indenfor kort tid, at få skabt en gensidig tillid med virksomhedens ejer, der kan danne fundamentet for et tæt og gunstigt samarbejde. Virksomhedens ejer er klar og villig til at delegere mange af sine nuværende ansvarsområder, såfremt du som COO udviser troværdighed såvel som evner og vilje.

Den nyoprettede stilling betyder også en ny organisering, hvor du får det direkte ledelsesansvar overfor de eksisterende medarbejdere. Heri ligger en vigtig opgave i at udvikle organisationen således, at den også fremadrettet kan levere de kompetencer og projektorganisationer, der kræves for at indfri ambitionerne om vækst og fortsat udvikling. Idet virksomhedens ejer bliver ansvarlig for salg, vil ledelsesansvaret for salgsafdelingen ligge hos ham. Det resterende ledelsesansvar ligger hos dig.

Dine opgaver og ansvarsområder
Som COO bliver du ansvarlig for:

  • Ledelse af stabsorganisationen i Danmark og internationalt, herunder afholdelse af udviklingssamtaler og strategiske ansættelsessamtaler.
  • Udvikling og organisering af den faste stab af medarbejdere med henblik på at fastholde et højt kvalitets- og serviceniveau.
  • At frigøre ejerleder for nuværende driftsopgaver.
  • At bistå i strategiudviklingen.
  • International support og drift.
  • Generel procesoptimering og -implementering.
  • At agere koordinationsknudepunkt for processer og ressourcer i organisationen.
  • At tilsikre at krav og regler vedrørende GDPR/ CSR samt jura overholdes.
  • At agere tovholder på virksomhedens årshjul, herunder også på finansielle aktiviteter som budgetter m.m.
  • At fortsætte udviklingen og optimeringen af selskabets IT-løsninger, leasing aftaler, driftsaftaler mm.
  • Sparring på økonomiske aftaler.

Dit ansvar vil naturligt vokse og udvikle sig i retning af et øget internationalt perspektiv og ledelsesansvar i takt med virksomhedens fremtidige udvikling.

Troværdig og respekteret rollemodel med kommercielt blik og internationalt mindset

Du drives af at skabe relationer, og kan se dig selv i en stilling, hvor en stor del af din succes afhænger af din evne til at skabe tillidsfulde relationer til en bred og divers gruppe af medarbejdere. A-LEAF’s kandidater omtales i det daglige som medarbejdere, og en del har sin daglige gang på kontoret i Hadsten. Resten befinder sig på projekter og lokationer rundt omkring i verden. Med dit tillidsvækkende væsen og din synlige ledelsesstil formår du at skabe gode relationer til medarbejderne, uanset hvor i verden, de befinder sig.

Du indtager naturligt en position som rollemodel, og går gerne forrest for at sætte det gode eksempel, hvilket gør dig til en troværdig og respekteret leder. Du har udvikling for øje, og formår med din personlighed at motivere andre til også at blive bedre. På den måde får du skabt et arbejdsmiljø med fokus på udvikling og høj kvalitet.

Du har respekt for fastlagte procedurer og processer, og formår at følge og fastholde dem i det daglige. En stor del af A-LEAF’s succes skyldes klare strukturer, stærk koordinering og løbende opfølgning samt evnen til at skære igennem og holde fast i de aftalte procedurer. De faste rammer kommer både medarbejdere og kunder til gode, da det er dem, der sikrer, at der er styr på alt fra visum til fakturering etc.

Du er fleksibel og løsningsorienteret og trives i en alsidig rolle i en mindre organisationen, hvor du bringer dig selv i spil på det taktiske såvel som det operationelle niveau. Du er ikke for fin til at smøge ærmerne op, når der er praktiske opgaver, der skal løses for at sikre den høje kvalitet i opgaveløsningen, som forventes af medarbejdere såvel som kunder.

Du har et kommercielt blik og et internationalt mindset som gør, at du kan agere sparringspartner til virksomhedens ejer på et strategisk niveau, nytænke løsninger og bidrage til den fremtidige udvikling af organisationen.

Mere om A-LEAF

A-LEAF stræber efter at gøre en positiv forskel for såvel vores kunder som medarbejdere. Virksomheden finder interessante og udviklende projekter globalt set til sine højtkvalificerede medarbejdere. A-LEAF’s dedikerede specialister har solid erfaring med projekter indenfor stål, on- og offshore vind samt infrastruktur og de leverer værdiskabende viden indenfor Senior & Project Management, HSE & Quality Management/inspektioner, Engineering og teknisk specialviden til A-LEAF’s kunder.

Medarbejderne er ambitiøse og tror på, at glade medarbejdere skaber glade kunder. På hovedkontoret vil din daglige kontakt være med salgsafdelingen, som består af tre medarbejdere, en HR-Manager og en HR Supporter, en Finance Manager, en marketingsmedarbejder og selvfølgelig virksomhedens ejer. Hovedkontoret ligger i Hadsten (pendlerafstand fra b.la. Aarhus). De andre kontorer ligger i Esbjerg, Taiwan, Indien og Egypten. Lokale kontorer i USA og Tyskland er undervejs som en del af A-LEAF’s vækststrategi.

Læs mere om A-LEAF


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hammel

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hammel over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 11
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 7
17. august 2024 7