Rekrutteringsfirma

Administrativ leder, Midtskolen, Faxe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

CareMatch søger for Midtskolen, Faxe Kommune, en administrativ leder med solid erfaring på området og stærkt engagement i at lede og decentralisere opgaverne.

Om jobbet

Midtskolen er én af de 3 skoler i Faxe Kommune. Som de andre skoler går den geografisk på tværs i kommunen, således at der er en afdeling i Haslev (Sofiendalskolen), i Dalby (Bavneskolen) og i Rønnede (Møllevangsskolen). Der er i alt 6 administrative medarbejdere i de 3 afdelinger, og vi har brug for en leder til at

  • tage ansvaret for opgaveløsningen i hele Midtskolen
  • lede alle medarbejdere, så effektivitet og arbejdsglæde i den homogene gruppe fastholdes og udvikles
  • samarbejde tæt med skolelederen og deltage aktivt i det samlede strategiske arbejde i skolens ledelsesteam.

De administrative opgaver på Midtskolen er traditionelle skoleopgaver som journalisering, ansættelser, løn og økonomi. Lederen skal som led i det samlede arbejde kunne koble den samlede skoleledelses strategiske prioriteringer til konkret ressourceanvendelse og rådgive skolelederen herom.

Der ligger en særlig opgave for den administrative leder i at være medskaber af en ny struktur for administrationen på Midtskolen. I den forbindelse skal der decentraliseres flere opgaver og mere ansvar til de enkelte skoleafdelinger. Desuden skal et tværgående ansvar for de enkelte opgaver placeres flere steder i organisationen, så alle får udnyttet deres kompetencer optimalt.

Den administrative leder refererer til skolelederen på Midtskolen og deltager i skolens samlede ledelsesteam. Vedkommende får primært placering på Sofiendalskolen – samtidig med at han/hun forventes at være nærværende og tæt på de decentrale medarbejdere i alle 3 afdelinger.

Det administrative samarbejde på tværs af de 3 skoler er ligeledes en vigtig opgave for den administrative leder.

Forventninger til den administrative leder

Den kommende administrative leder forventes at have betydelig erfaring med administrativt arbejde på skoler, herunder gerne erfaringer med ledelse. Vedkommende skal kunne være engageret, nærværende og fagligt kompetent i forhold til alt administrativt arbejde på Midtskolen.

Den rette ansøger har talent for ledelse og supplerer gerne dette med en lederuddannelse. Han/hun kan, i samarbejde med skolelederen og ledelsesteamet, føre an i en decentralisering – og delegere tværgående opgaver til medarbejdere i alle 3 afdelinger.

Lederen skal bidrage til en positiv udvikling i Midtskolens professionelle kapital. Gode indikatorer for dette er eksempelvis, at der er et lavt sygefravær blandt medarbejderne, og at den samlede administrative indsats på Midtskolen vurderes højt af alle samarbejdsparter.

Den formelle uddannelse er ikke afgørende. En HK-uddannet, en akademiker eller noget helt tredje kan være relevant. Det afgørende er erfaringen og lysten til at gøre en forskel.

I sin personlige fremtræden forventes den administrative leder at være tillidsfuld, dialogorienteret og synlig i alle skolens afdelinger. Vedkommende skal kunne samarbejde respektfuldt og resultatorienteret med både skolelederen, med kolleger og medarbejdere på skolen og på rådhuset, med forældrene og med børnene.

Ansættelsesvilkår

Det er en fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse 1. april 2022. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist og samtaler mv.

Ansøgningsfristen er 20. februar 2022. Første samtale om stillingen er 22. februar, anden samtale 25. februar 2022. Der vil være test af kandidater, der går videre til anden samtale. Kandidater til anden samtale skal ligeledes til en kort samtale med centerchef Henrik Reumert den 23. februar.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til skoleleder Thomas Dandanell Nielsen (tlf. 24907708, [email protected]), seniorkonsulent Ulla Blom (tlf. 25169406, [email protected]) eller seniorkonsulent Erik Pedersen (tlf. 51631143, [email protected]).

Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet – med gode transportmuligheder til og fra København med kollektiv trafik eller motorvej. Faxe er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv, som vores cirka 36.500 borgere har glæde af. Som arbejdsplads satser vi ambitiøst på udvikling af vores kultur. Vi kalder det Faxe i Fællesskab. Her har vi fokus på fællesskaber, samskabelse og innovation som naturlige ingredienser i vores samarbejde på alle niveauer – for og med borgerne i kommunen. (www.faxeifaellesskab.dk).



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Haslev
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Haslev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1