Rekrutteringsfirma

Øvrige i Hasselager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Er du den bredt funderede og erfarne IT-medarbejder, der brænder for IT-teknologien såvel som dens udvikling og muligheder.

Og kunne du tænke dig et afvekslende og attraktivt nøglejob i en IT-afdeling i en større global virksomhed med store muligheder for at præge udviklingen og indholdet i jobbet?

Så er jobbet som IT-administrator hos Caljan i Hasselager ved Aarhus måske det helt rigtige for dig.

Caljan en global virksomhed med mere end 600 medarbejdere fordelt på syv lokationer i Europa samt en i USA. Vores hovedsæde ligger i Hasselager ved Aarhus. Vi er verdens førende producent af teleskoptransportører. Når du modtager en pakke via GLS fra f.eks. Amazon, har pakken sandsynligvis været læsset eller losset ved hjælp af en Caljan teleskoptransportør. Vi opererer i et globalt marked præget af høj vækst på grund af en stadig stigende e-handel og dermed flere pakker, som skal håndteres på vores teleskoptransportører. Vores andre Caljan-divisioner oplever også stor vækst – det går med andre ord, rigtigt godt her hos os.

IT styres fra hovedkontoret i Hasselager, så der er ikke nødvendigvis langt fra tanke til handling. Det betyder, at vi hurtigt kan eksekvere, når en god idé opstår. Vi leder derfor efter dig, som ikke er bange for at komme med input til optimering af procedurer og processer samt at byde ind med din viden og idéer.

IT-afdelingen består i dag af fem personer, hvoraf de tre er dedikeret brugersupportfunktionen. De to øvrige er IT Manager og en IT-administrator, der primært tager sig af "teknikken".

Men fordi vi vækster så meget, har vi brug for din hjælp. Vi søger derfor en IT-administrator, der sammen med IT Manageren og IT-administratoren kan tage sin del af driftsopgaverne på det IT-tekniske, men også i samarbejde med IT Manageren kan bidrage med sparring på udvikling og efterfølgende stå i spidsen for implementeringen af ny teknologi / nye løsninger. Sikkerhed er selvsagt utrolig vigtig, og det indgår som en naturlig del i alle vores projekter.

En af dine første opgaver vil være at tage del i planlægningen af vores nye IT-infrastruktur, specielt på netværksdelen. Vi har inden for de sidste par år foretaget store ændringer i vores IT-infrastruktur. Herunder bl.a. nyt AD, backup-løsning og netværksovervågning. Store dele af vores basis IT-fundament er på plads, men da vi ønsker at sætte mere skub i vores mange netværksprojekter, vil det være en klar fordel, hvis du har gode kompetencer indenfor netværk og servere – herunder gerne med flytning af servere til datacenter.

Netværks- og servererfaring

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en større produktionsvirksomhed og meget gerne med nedenstående teknologier, men det er ikke et krav. Du vil blive involveret i en bred vifte af projekter og aktiviteter, men jobbet bliver dog nemmere at træde ind i, hvis du kommer med solid erfaring med:

  • Site-top-site VPN
  • Firewalls og IT-sikkerhed
  • Switche (Aruba/Cisco)
  • WIFI (Aruba)
  • Netværk generelt, herunder netværksmonitorering
  • Storage (IBM eller lignende)
  • VMware
  • Serveradministration, herunder, AD, DNS, DHCP, SQL, print

Endvidere vil du også blive involveret i backup, administration og optimering af arbejdsgange og eksisterende løsninger.

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan være nyuddannet datatekniker, IT-administrator, datamatiker, eller den erfarne IT-supporter med mod på mere. Det betyder dog noget, at du har holdningen, at organisationen og brugeren er i centrum, når du træffer beslutninger. En del af jobbet vil være at indgå i tværorganisatoriske teams, hvor projekterne kræver input eller support fra IT-afdelingen.

Til dagligt håndteres brugersupporten af vores IT-supportere, men ved ferie og peak-perioder er du indstillet på at give et nap med, ligesom du vil være second-line supporter, når opgaven kræver det.

Du får din daglige gang på kontoret i Hasselager. Vi påtænker et mindre antal rejsedage, hvor du besøger vores datterselskaber. Dette giver dig mulighed for få en bedre viden om vores IT-set up i udlandet samt møde dine udenlandske kolleger.

Stillingen rapporterer til IT Manager.

Du får en grundig velkomst og introduktion

Vi tager godt imod dig, og når du starter, kan du se frem til en grundig oplæring i IT-afdelingen. Hertil bliver du introduceret til vores organisation og kommer rundt i de forskellige afdelinger på hovedkontoret. Du bliver altså klædt godt på til opgaven, så du har et solidt fodfæste, når du tager fat på de spændende opgaver, der venter på dig.

Hverdagen hos Caljan er præget af en uformel omgangstone, hvor der, med vægt på stor professionalisme, altid er plads til et godt grin. Vi har en størrelse, som gør, at vi kender hinanden godt – i såvel Danmark som resten af verden.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Frandsen, Skelmose, på tlf. 60 14 80 43. CV med relevante bilag kan sendes til Kim Frandsen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Mere om Caljan

From manufacturer to consumer, and back. Almost every parcel and package dispatched today has encountered Caljan at some point in the handling process. Our Telescopic Conveyors may have made the loading/unloading process safer, easier, and more efficient. Our Automated Solutions may have applied a carrier-specific label, inserted consumer documentation and routed the package rapidly and cost-effectively.
Our purpose is to improve the logistics process, so our customers are able to deliver the right items to the right place — at the right time. For more than half a century, we have helped parcel carriers, retailers, and manufacturers around the world handle loose-loaded cargo efficiently. We continuously evolve our product offering and develop our processes to anticipate future challenges. Multiple manufacturing facilities, on both sides of the Atlantic, and a comprehensive sales and aftermarket network provide on-going support.
Caljan is a global company owned by Investment AB Latour.

For details, please visit www.caljan.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hasselager

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hasselager over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1