Rekrutteringsfirma

Øvrige i Hasselager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Er du den smilende og udadvendte ”blæksprutte”, der kan tage ansvaret for receptionen i en større virksomhed, og som med gode kommunikationsevner og et glimt i øjet kan sige til såvel som fra? Og tager du ansvar for dine opgaver og sætter en ære i at følge dem helt til dørs? Så er du måske Caljan’s nye receptionist…

Caljan er verdens førende producent af teleskoptransportører med mere end 650 medarbejdere lokaliseret i Danmark, Europa og USA. Caljan er en anerkendt, velkonsolideret og international vækstvirksomhed kendetegnet ved engagerede medarbejdere, som lægger vægt på professionalisme, pålidelighed, kvalitet og omkostningsbevidsthed. Caljan ejes i dag af svenske Latour, der med udgangspunkt i en langsigtet, decentral strategi har skabt et godt fundament for en fortsat stabil vækst og udvikling med frihed under ansvar.

Vi har hovedsæde i Hasselager, hvor vi er ca. 110 medarbejdere, som har brug for din assistance. Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone, hvor der med vægt på stor professionalisme altid er plads til et godt grin. Vi er en produktionsvirksomhed og har en størrelse, som gør, at vi kender hinanden godt - såvel i Danmark som i resten af verden.

Dine opgaver og ansvarsområder som receptionist

Som daglig ansvarlig for receptionen på koncernens hovedkontor i Hasselager får du en bred kontaktflade til hele virksomheden. Du er med til at give et venligt og professionelt indtryk, når vores samarbejdspartnere eller kolleger ringer eller besøger os.

Du trives med en hverdag, hvor opgaverne og kontakten med kolleger og samarbejdspartnere varierer. Der vil til tider være en del ”trafik” i receptionen, men en stor del af tiden har du ”alenetid” og arbejdsro til dine mere administrative opgaver. Din base er receptionen, men du vil også komme rundt i huset for at løse mere praktiske opgaver.

Hvem er du?

  • Du har solid erfaring med jobbet som receptionist – måske endda fra en virksomhed, der minder om vores, hvor vi har højt til loftet, let til smil og stort fokus på kvalitet og god service
  • Du er stolt over at drive din ”egen butik” og trives med at være den eneste, der har receptionen
  • Du er loyal, ansvarsbevidst og sætter en ære i at lære kulturen i huset at kende
  • Du er formentligt vant til at stå for det meste - lige fra modtagelse af telefonopkald og gæster, klargøring af mødelokaler til frokostbestilling mv. Erfaring med rejsebestilling er en fordel
  • Du har et godt overblik, hviler i dig selv, og kan sige fra på respektfuld vis og med et glimt i øjet, så andre stadigvæk føler sig godt behandlet
  • Du er serviceminded. Du spotter behovet næsten inden det opstår og trives med lige at gøre ”det dér ekstra”, som bevirker, at hverdagen glider nemmere for kolleger og gæster
  • Endelig er du god til IT (inkl. Excel), har kørekort og er velformuleret på dansk og engelsk

Vi tilbyder:

  • Et fuldtidsjob i en fastansættelse med opstart snarest muligt
  • Et arbejde, hvor du kommer til at gøre en forskel for hele huset
  • Et internationalt miljø med samarbejdspartnere og kunder over hele verden
  • Et miljø med dygtige kolleger og en uformel omgangstone

Mødetiderne er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.00 (hver anden fredag møder du dog ind kl. 7.00, da du henter fælles morgenbrød på vej til arbejde).

Stillingen refererer til Group Human Resource Manager, Rigmor Bartels.

Har vi fanget din opmærksomhed?

Stillingen besættes i samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Skelmose. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Lambæk Nielsen på tlf. 2679 1875 eller [email protected]. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Peter Lambæk Nielsen her.

Ansøgningsfrist/tiltrædelse

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Mere om Caljan

From manufacturer to consumer, and back. Almost every parcel and package despatched today has encountered Caljan at some point in the handling process. Our Telescopic Conveyors may have made the loading/unloading process safer, easier, and more efficient. Our Automated Solutions may have applied a carrier-specific label, inserted consumer documentation and routed the package rapidly and cost-effectively.
Our purpose is to improve the logistics process, so our customers are able to deliver the right items to the right place — at the right time. For more than half a century, we have helped parcel carriers, retailers, and manufacturers around the world handle loose-loaded cargo efficiently. We continuously evolve our product offering and develop our processes to anticipate future challenges. Multiple manufacturing facilities, on both sides of the Atlantic, and a comprehensive sales and aftermarket network provide on-going support.
Caljan is a global company owned by Investment AB Latour.

For details, please visit www.caljan.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hasselager

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus C

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Brænder du for produkt- og konceptudvikling inden for el-engineering? Kan du se dig selv som en del af et team, der udvikler og vedligeholder el- og styringsløsninger til køleanlæg og varmepumper..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    <p>Kom og bring din faglige ekspertise og din viden fra studiet i spil, når du bidrager til opbygning af innovative risikomodeller, og når du hjælper vores kunder med at styre risici på deres..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Tilst

    Brænder du for en travl hverdag med varierende opgaver inden for fakturering, planlægning og administration? Bliver du motiveret af en kultur med dedikerede kollegaer, der har fokus på trivsel, fag..
    • Øvrige
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hasselager over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3