Rekrutteringsfirma

Øvrige i Hasselager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Er du vores nye Payroll Administrator, som selvstændigt varetager lønkørsel for funktionærer og timelønnede i Danmark og yder anden administrativ support?

Hvis ja, bliver du en nøglemedarbejder, der får en afvekslende hverdag med mulighed for at præge dit eget jobindhold f.eks. via optimering af arbejdsgange i lønfunktionen. Vi leder efter dig, som stortrives med lønbehandling og support til medarbejdere og ledere.

Caljan er verdens førende producent af teleskoptransportører med mere end 650 medarbejdere lokaliseret i Danmark, Europa og USA. Caljan er en anerkendt, velkonsolideret og international vækstvirksomhed kendetegnet ved engagerede medarbejdere, som lægger vægt på professionalisme, pålidelighed, kvalitet og omkostningsbevidsthed. Caljan ejes i dag af svenske Latour, der med udgangspunkt i en langsigtet, decentral strategi har skabt et godt fundament for en fortsat stabil vækst og udvikling med frihed under ansvar.

Vi har hovedsæde i Hasselager, hvor vi er ca. 110 medarbejdere, som har brug for din assistance. Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone, hvor der med vægt på stor professionalisme altid er plads til et godt grin. Vi er en produktionsvirksomhed og har en størrelse, som gør, at vi kender hinanden godt - såvel i Danmark som i resten af verden.

Dine opgaver og ansvarsområder som ansvarlig for vores lønkørsel

Vi har det seneste år haft stor fokus på vores lønprocesser, så når du starter i jobbet, ligger der en beskrivelse af arbejdsprocedurer og venter på dig, så der er god hjælp til at komme godt fra start.

Dine primære opgaver er:

  • Oprettelse af nye medarbejdere og behandling af løninput i Dynamics AX
  • Diverse beregninger i forbindelse med overtid og opfølgning på feriepengeanmodninger
  • Opdatering af satser for overenskomsterne i vores Lessor-lønmodul
  • Lønkørsel samt kontrol af og opfølgning på lønkørsel
  • Søgning af diverse refusioner og godtgørelser
  • Rådgivning og support til medarbejdere og ledere
  • Lønrapportering og deltagelse i audits

Andre administrative opgaver vil være:

  • Rapportering vedrørende medarbejdere til vores Group HR samt Caljans ledelse
  • Rapportering og opfølgning på blandt andet fravær og ferie
  • GDPR-kontroller relateret til løndata
  • Løbende ad hoc-opgaver koordineret med Group HR

Hvem er du?

  • Du har minimum 3-5 års erfaring med lønkørsel (gerne fra en produktionsvirksomhed) og arbejder i dag som din virksomheds eneste lønansvarlige eller er del af et større lønteam, og du er nu klar til at prøve kræfter med et job, hvor du er dén, som har ansvaret for alle processer i lønkørslen
  • Du er vant til at arbejde med overenskomster for funktionærer og timelønnede
  • Du har en stærk forståelse for lønsystemer generelt, og gerne viden om Dynamics AX
  • Du har en uddannelse inden for økonomi og administration
  • Du har solide Excel-kundskaber og interesse for rapportering

Vi forventer, at du som person sætter en ære i at overholde deadlines og garanterer, at samtlige aktiviteter leveres på et solidt og korrekt grundlag. Det er også vigtigt for os, at du er indstillet på at samarbejde på tværs af virksomheden, da vi kun i fællesskab kommer i mål med effektive procedurer inden for løn.

Stillingen er placeret i virksomhedens HR-afdeling, men du har også et tæt samarbejde med vores Finansafdeling. Stillingen refererer til virksomhedens Group Human Resource Manager.

Har vi fanget din opmærksomhed?

Stillingen besættes i samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Skelmose. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Frandsen på tlf. 6014 8043 eller [email protected].

Send dit CV med bilag til Kim Frandsen her.

Ansøgningsfrist/tiltrædelse

Hurtigst muligt. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Mere om Caljan

From manufacturer to consumer, and back. Almost every parcel and package dispatched today has encountered Caljan at some point in the handling process. Our Telescopic Conveyors may have made the loading/unloading process safer, easier, and more efficient. Our Automated Solutions may have applied a carrier-specific label, inserted consumer documentation and routed the package rapidly and cost-effectively.
Our purpose is to improve the logistics process, so our customers are able to deliver the right items to the right place — at the right time. For more than half a century, we have helped parcel carriers, retailers, and manufacturers around the world handle loose-loaded cargo efficiently. We continuously evolve our product offering and develop our processes to anticipate future challenges. Multiple manufacturing facilities, on both sides of the Atlantic, and a comprehensive sales and aftermarket network provide on-going support.
Caljan is a global company owned by Investment AB Latour.

For details, please visit www.caljan.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hasselager

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hasselager over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1