Rekrutteringsfirma

Øvrige i Hedensted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Kan du varetage on-site ledelse af komplekse tekniske projektleverancer til kunder i vindindustrien?

ENABL er en nyrealiseret fusion af fire danske selskaber, der hver på sin måde har sat et aftryk som leverandør af højt specialiserede produkter og ydelser til den globale vindindustri. ENABL’s produktportefølje indbefatter således leverancer af både produktions- og håndteringsudstyr, transport og løfteudstyr såvel som en række service- og konsulentydelser.

Med en god portion relevant erfaring, kender vores kommende Site Manager allerede til kompleksiteten i at være det ledende omdrejningspunkt for on-site levering og -installation af multiteknologiske projektleverancer. Du kender også til at arbejde i et internationalt miljø, hvor der er behov for løbende koordination og afstemning med mange stakeholders, dels på kundesiden og dels i forhold til interne funktionsområder, såvel som eksterne leverandører af både ydelser og produkter.

Kan du genkende dig selv i ovenstående og er det noget for dig, med ENABL-kasketten på hovedet at varetage Site Management af kundespecifikke projektleverancer og tillige bidrage til videreudvikling af ENABL’s best practice indenfor funktionsområdet, så hører vi meget gerne fra dig.

Din første opgave kan meget vel blive på dansk grund af en længere varighed. Denne er et stort engagement som involverer etablering af sitet med formontage af large scale udstyr, samt levering, installation og commissioning af produktionsudstyret.

Jobprofil

Efter overdragelse fra projektlederen vil du som Site Manager have det overordnede ansvar for gennemførelse af projektleverancen on-site, omfattende både interne og eksterne leverancer. Du vil varetage tæt kommunikation og koordination med kunden og dennes repræsentanter såvel som lede site-aktiviteter herunder ledelse af det fulde site-team der sammensættes projektspecifikt af personale med en række forskellige fagkompetencer.

Dette inkluderer bl.a.:

  • Tæt samarbejde med Project Management (teknisk og kommerciel) i hele projektforløbet
  • Sikre at relevant aftalegrundlag samt interne best practice og - QA guidelines efterleves
  • Kontinuerlig opfølgning og rapportering på relevante nøgleparametre for det aktuelle projekt. Fremdrift, ressourceallokering, planlægning, økonomi mv.
  • Site HSEQ
  • Ledelse af tværfaglige projektressourcer og site-teams – indbefattende engineering-discipliner såsom mekaniske, stærk- og svagstrømtekniske, konstruktionstekniske, montage såvel som testing og commissioning. Nogle interne kompetencer formidles via kontorer i udlandet
  • Varetage tæt kommunikation og koordination med kunden, dennes repræsentanter og alle øvrige relevante stakeholders

Stillingen ønskes tiltrådt ASAP.

Organisatorisk vil du tilhøre ENABL’s hovedkvarter i Hedensted, men givet naturen i din jobfunktion vil du komme til at samarbejde med - hhv. bevæge dig imellem forskellige lokationer – kunde-site(s), leverandører og ENABL-kontorer.

Hvorledes jobbet måtte tegne sig fremadrettet, herunder i forhold til rejseaktivitet, vil inkludere en vurdering af dine egne kompetencer og præferencer.

Baggrund og kvalifikationer

  • Du har muligvis en uddannelse som ingeniør, maskinmester eller en anden relevant teknisk baggrund. Vigtigst er det dog at du har erhvervet et højt relevant erfaringsgrundlag og dokumenterede resultater
  • Hertil har du muligvis en relevant tillægsuddannelse f.eks. indenfor project-/site management, personaleledelse eller andet der understøtter funktionsområdet
  • Afgørende er det dog, at du har mangeårig erfaring indenfor site management i forhold til store multiteknologiske kundespecifikke anlægsleverencer
  • Industriel erfaring der spiller ind i ENABL’s forretnings- og produktområde
  • Erfaring med teknologisk-, projekt- og team-ledelse i et multistakeholdermiljø
  • International erfaring

Følgende kendetegn / kvalifikationer indgår sikkert i din personlige profil:

  • En vis pondus
  • Analytisk og pragmatisk
  • Samarbejdsorienteret
  • Udpræget struktureret i din arbejdstilgang
  • Proaktiv
  • Skaber overblik, transparens, gejst og motivation i din kommunikation/ledelse
  • Afbalanceret
  • Du har stærke kundskaber i engelsk
  • Du anvender naturligt og erfarent diverse relevant IT i dit arbejde og kommunikation

ENABL A/S

Fra 1. marts 2021 er de fire højt specialiserede ingeniør- og vidensvirksomheder SONNE A/S, BIIR A/S, Blaaholm A/S og Eltronic Wind Solutions A/S gået sammen under navnet ENABL A/S og bliver dermed en stærk, global aktør inden for vindindustrien. Fusionen er et resultat af en ambition om at imødekomme den stærke vækst på markedet, som i stigende grad kræver aktører, der kan udvikle, planlægge og gennemføre store projekter samt tilbyde konsulenter og outsourcing. En global virksomhed – en leverandør af totalløsninger bliver konsolideret under Consulting & Outsourcing, Equipment & Global Service. Ved at samle alt know how kan vores kunder nu outsource større forretningsprojekter og områder til ENABL, på samme måde som større udviklingsprojekter kan udføres globalt. ENABL beskæftiger p.t. flere end 450 medarbejdere på 11 lokationer over hele verden, og der er flere på vej.

Yderligere oplysninger / ansøgning

Vil du vide mere om stillingen som Site Manager hos ENABL, er du velkommen til at kontakte Anders Hasager hos Skelmose, på telefon 30 23 70 12. Ansøgning med relevante bilag kan sendes her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedensted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 13
1. juli 2024 14
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 19
27. juni 2024 19
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 19
22. juni 2024 19
21. juni 2024 18
20. juni 2024 19
19. juni 2024 19
18. juni 2024 19
17. juni 2024 19
16. juni 2024 19
15. juni 2024 19
14. juni 2024 19
13. juni 2024 19
12. juni 2024 19
11. juni 2024 17
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 18
6. juni 2024 18
5. juni 2024 18
4. juni 2024 18
3. juni 2024 16
2. juni 2024 16