RPA udvikler til [xxxxx] i Aabenraa eller København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Har du erfaring med og interesse for automatisering af administrative processer i Robotic Process Automation-løsninger (RPA)? Vil du være med til at sikre den fortsatte udvikling af RPA-processer hos Familieretshuset?

Så er du måske vores nye kollega.

Som RPA-udvikler bliver du en del af afdelingen IT & Forretningsudvikling med i alt 20 medarbejdere, hvor vi arbejder sammen om at understøtte vores kolleger i Familieretshuset på den bedst mulige måde med digitalisering og forretningsudvikling. Du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at automatisere processer på tværs af forretningsområder.

Om arbejdsopgaverne

Dine arbejdsopgaver bliver at udvikle workflows i UiPath Studio. Fokus er både på den kreative løsning, men også på robusthed og kvalitet. Derudover fokuserer vi på løbende genbrug af funktionalitet på tværs af vores robotter - indenfor rammerne af vores agile udviklingsproces. For at sikre at processerne udvikles bedst og mest effektivt, vil en del af dit arbejde være i tæt samarbejde med det øvrige automatiseringsteam, forretningsudvikling og forretningsområderne i Familieretshuset.

For at sikre den bedste kvalitet af vores robotter har vi stort fokus på kodedokumentation og håndtering og minimering af fejl. Det er derfor vigtigt, at du går systematisk til dine opgaver.

Om dig

Du kan være nyuddannet fra en IT- eller anden teknisk uddannelse. Du har måske flere års erhvervserfaring inden for udvikling af software, services eller softwarerobotter eller en helt anden baggrund, ledsaget af teknisk interesse, snilde og forståelse for automatisering samt proces-baseret udvikling.

Du brænder for at levere kvalitetsløsninger, som understøtter forretningens behov for automatisering og effektivisering inden for et af tidens varmeste felter.

Du skal være nysgerrig og klar på at blive udfordret. Samtidig får du rig mulighed for at sætte dit præg på egen hverdag og egne opgaver. Vi har fokus på den agile udviklingsmetode og har mange løbende leverancer i tæt samarbejde og dialog med Familieretshusets øvrige forretningsområder, med det fælles mål at skabe værdi og effekt for og i Familieretshuset.

Konkret forestiller vi os, at du besidder (nogle af) følgende faglige kvalifikationer:

  • Du har erfaring med at udvikle små eller store løsninger, hvor du har brugt din gode forretningsforståelse til at omsætte en bestemt problemstilling til et konkret produkt
  • Du er i stand til at visualisere og designe, hvordan din løsning skal fungere og udvikle den ved hjælp af workflow-baseret logik
  • Du er i stand til at udvikle løsninger, hvor fokus er på at lave genbrugelige funktioner eller metoder, som kan bruges på tværs af projekter. Du kan f.eks. have udviklet i VB.net, C#, JAVA eller lignende
  • Du har kendskab til udvikling af løsninger, der henter og gemmer data fra SQL-databaser
  • Du arbejder struktureret med fejlsøgning og med at opsætte fejlhåndtering for at sikre solide løsninger
  • Du er selvkørende, men anerkender vigtigheden af at være en del af et team
  • Du er god til at dokumentere dit arbejde og forstår vigtigheden heraf

Dit primære udviklingsværktøj bliver UiPath Studio (baseret på VB.NET). Det vil være et stort plus, hvis du har kendskab til dette værktøj eller lignende RPA-værktøjer. Vi sørger naturligvis for grundig oplæring i vores værktøjer.

Hvad tilbyder Familieretshuset

Du bliver en del af en inspirerende og ambitiøs organisation i rivende udvikling. Vi tilbyder et spændende job med store faglige udfordringer og med rig mulighed for selv at påvirke opgaveløsningen.

I Digitaliseringsafdelingen er vores fokus at sikre sammenhængende udvikling og drift indenfor RPA-udvikling og øvrige digitale processer i Familieretshuset. Du vil i samarbejde med specialister og projektledere være med til at udvikle løsninger, der gør en positiv forskel for borgere og kolleger.

Tonen i vores team er uhøjtidelig, vi bakker hinanden op, og vi er gode til at grine sammen – også når vi har travlt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesområdet vil være Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.

Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdssted i Familieretshuset i Aabenraa, alternativt i København.

Der vil i et vist omfang være rejseaktivitet til de øvrige lokationer rundt omkring i Danmark.

Ansættelse og aflønning vil ske i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder for IT Udvikling Rasmus Bertmann på telefon +45 61 82 77 22 eller på mail: [email protected]

Du kan læse mere om Familieretshuset på www.Familieretshuset.dk

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med cv samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Familieretshusets hjemmeside, www.Familieretshuset.dk senest mandag den 10. august 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 18. august 2020 og evt. 2. samtale den 25. august 2020.

Der vil eventuelt blive anvendt test i rekrutteringsforløbet.

Familieretshuset ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektchef – NCC Infrastructure DK, Fjernvarmepro...

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du koordinere mellem alle parter af et bygge- og anlægsprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Øvrige
    • Gentofte
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 2402
18. september 2024 2390
17. september 2024 2351
16. september 2024 2326
15. september 2024 2433
14. september 2024 2442
13. september 2024 2480
12. september 2024 2413
11. september 2024 2416
10. september 2024 2391
9. september 2024 2342
8. september 2024 2367
7. september 2024 2366
6. september 2024 2388
5. september 2024 2368
4. september 2024 2326
3. september 2024 2302
2. september 2024 2250
1. september 2024 2338
31. august 2024 2452
30. august 2024 2485
29. august 2024 2439
28. august 2024 2431
27. august 2024 2395
26. august 2024 2366
25. august 2024 2416
24. august 2024 2419
23. august 2024 2454
22. august 2024 2434
21. august 2024 2422
20. august 2024 2398