Analytisk og talstærk medarbejder til Styring og data

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Analytisk og talstærk medarbejder til Styring og data


Du og dine kolleger fra ledelsessekretariatet har travlt, for sammen med ledere og medarbejdere fra andre kontorer er I i gang med at lægge sidste hånd på en afrapportering til direktionen om, hvordan det går med overholdelse af Familieretshuset mål. I jonglerer med data og analyser, som skal gå op i en højere enhed. Du ved også, at når afrapporteringen er på plads, ligger der i morgen en opgave til dig fra kollegerne fra kommunikation om at hjælpe med at finde frem til de rigtige tal på antallet af samværssager de seneste fem år til en besvarelse af en pressehenvendelse.

Den situation, vi har beskrevet her, er bestemt ikke utænkelig, hvis du er vores nye medarbejder i Styring og data.

For os er du den helt rigtige kandidat, hvis du har lyst til at arbejde med analyse, styring og data i organisation, hvor du og dit arbejde spiller en central rolle i at understøtte udvikling af organisationen, og at vi lykkes med konkrete projekter. Du skal også kunne styre processer og formidle resultater, så de kan forstås af andre.

Analyser og data omsættes til et forståeligt sprog

I denne stilling får du et tæt samarbejde med Familieretshusets ledelse og med dataansvarlige i vores driftsområder. Du får en bred opgaveportefølje inden for først og fremmest data og analyse, men du kommer også til at løse en række forskellige opgaver i forhold til bl.a. departementsbetjening, ledelsesinformation og driftsanalyser.

Vi har netop implementeret Power BI og er inde i en rivende udvikling med at omlægge vores data og udrulle brugen af Power BI. Omlægningen betyder, at vi skal understøtte Familieretshusets øvrige kontorer og direktionen på nye måder med flere muligheder for at lave analyser. Der er derfor et stort udviklingsperspektiv i stillingen.

Kompetenceprofil

Vi søger en ambitiøs og energisk medarbejder, der har mod på at indgå i et stærkt og dynamisk fællesskab. Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. cand.polit., cand.oecon., cand.merc., eller tilsvarende kvalifikationer. Derudover lægger vi vægt på at du

  • er god til at formidle, overskue og forenkle det komplekse og sætte data og analyse i en større sammenhæng
  • har overblik og samtidigt sans for detaljen i opgaver og processer
  • er kompetent bruger af Excel og også gerne Power BI og/eller andre rapporteringsværktøjer
  • har gode evner til at samarbejde og forståelse for interessenthåndtering
  • er holdspiller og kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • er serviceminded og god til at skabe relationer – også når det går stærkt
  • lægger vægt på det gode samarbejde og bidrager til et godt arbejdsmiljø med plads til humor.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med udarbejdelse af ledelsesinformation og har lyst til at arbejde i en politisk kontekst.

Vi tilbyder

Du vil arbejde for enheden Styring og data, som er en af tre enheder af Kontoret for Ledelse og Styring, der understøtter direktionen og resten af organisationen, så Familieretshuset har det bedste grundlag for strategisk styring. I Styring og data arbejder vi overordnet med at udvikle den datadrevne ledelsesinformation, som understøtter ledelsen og fagkontorerne i deres styring og planlægning af sagsproduktionen.

Vi tilbyder en centralt placeret stilling i en styrelse med en vigtig kerneopgave, hvor du er med til at gøre en forskel for børn og familier i Danmark. Du kommer til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger og få solid erfaring med data, analyse og ledelsesbetjening.

Vi har et godt socialt miljø og lægger vægt på at løfte i flok. Vi planlægger introforløb og sikrer, at du kommer godt fra start.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi arbejder for at hjælpe familier i Danmark

Familieretshuset behandler sager om familier i Danmark i bred forstand. På alle områder handler det om at finde de løsninger, der er bedst for hver enkelt borger. Familieretshuset har bl.a. opgaver inden for forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse og værgemål. Vi er en organisation i stor udvikling, hvor vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de familier, som vi er i kontrakt med.

Du kan læse mere om Familieretshuset på www.Familieretshuset.dk

Ansøgning og ansættelsesvilkår

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Solveig Svendsen på tlf. 93 59 99 84

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning sammen med CV og anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.Familieretshuset.dk senest den 10. marts 2022.

Vi forventer at holde 1. samtale den 15. marts 2022 og 2. samtale den 22. marts 2022.

Der vil evt. blive anvendt en test/case i rekrutteringsforløbet.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Familieretshuset i København, Ved Stranden 8, 1061 København K.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Der er mulighed for at arbejde hjemme og flekstid, begge dele under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse og jf. Familieretshusets retningslinjer. Ligesom der efter aftale kan være mulighed for fremmøde på andre af Familieretshusets lokationer.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektchef – NCC Infrastructure DK, Fjernvarmepro...

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du koordinere mellem alle parter af et bygge- og anlægsprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Øvrige
    • Gentofte
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 2326
15. september 2024 2433
14. september 2024 2442
13. september 2024 2480
12. september 2024 2413
11. september 2024 2416
10. september 2024 2391
9. september 2024 2342
8. september 2024 2367
7. september 2024 2366
6. september 2024 2388
5. september 2024 2368
4. september 2024 2326
3. september 2024 2302
2. september 2024 2250
1. september 2024 2338
31. august 2024 2452
30. august 2024 2485
29. august 2024 2439
28. august 2024 2431
27. august 2024 2395
26. august 2024 2366
25. august 2024 2416
24. august 2024 2419
23. august 2024 2454
22. august 2024 2434
21. august 2024 2422
20. august 2024 2398
19. august 2024 2400
18. august 2024 2506
17. august 2024 2529