AMBITIØS STUD.JUR. MED INTERESSE FOR IMMATERIALRET OG IT-RET (KØBENHAVN)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hellerup

Hvis du bliver en del af Hortens afdeling for Immaterialret og IT-ret, bliver du en del af et af Danmarks mest erfarne og specialiserede teams, der arbejder i krydsfeltet mellem teknologi og immaterielle rettigheder.

Vi søger lige nu en stud.jur. med tiltrædelse hurtigst muligt.

EN UDFORDRENDE HVERDAG, HVOR DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
Ophavsret, patenter, varemærker, design, markedsføringret og IT-ret er alle områder, du som student vil stifte bekendtskab med i afdelingen Immaterialret & Teknologi. Du får stor indsigt i sagerne og bidrager aktivt til de løsninger, vi skaber for klienterne ved at bistå juristerne med at håndtere mange typer opgaver, fx:

- Forberedelse af retssager
- Analyse og vurdering af juridiske problemstillinger samt udarbejdelse af anbefalinger til klienter
- Udarbejdelse af processkrifter, materialesamlinger og ekstrakter
- Udarbejdelse af juridiske notater og kontrakter
- Doms- og litteratursøgning
- Udvikling af præsentationer og undervisningsmateriale
- Udarbejdelse af artikler og nyheder til faglige tidsskrifter mv.

Ved siden af de faglige arbejdsopgaver tilbyder vi en social arbejdsplads med højt til loftet og en intern uformel omgangstone. Samtidig lægger vi afgørende vægt på at levere på et højt fagligt og professionelt niveau.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Vi forventer, at du har stærke teoretiske kvalifikationer og samtidig har evnerne til at kombinere din juridiske viden med praktiske problemstillinger. Du er på tredje år af bacheloren eller første år af din kandidatuddannelse, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har haft immaterialret, it-ret eller markedsføringsret.

Derudover er du ansvarsbevidst, engageret og fleksibel og bidrager med godt humør i samarbejdet – også når det går stærkt. Da mange af afdelingens klienter er internationale, er det vigtigt, at du er behersker engelsk i skrift og tale på højt niveau.

UDVIKLING, INDSIGT OG ET FREMRAGENDE KARRIEREPERSPEKTIV
Vi har fokus på din udvikling og giver dig mulighed for at prøve kræfter med livet i en dynamisk advokatvirksomhed, hvor dit ansvar og sværhedsgraden i dine opgaver stiger i takt med dine erfaringer og resultater.

Du bliver tilknyttet en partner, der sikrer, at du får faglig oplæring af højeste kvalitet, og at du bliver inddraget i relevante sager, så du løbende bliver udfordret og får feedback.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med en arbejdstid på cirka 15 timer ugentligt, som tilrettelægges efter dine muligheder og med fri til eksamenslæsning. Som student hos Horten får du en mobiltelefon, og Horten betaler alle dine obligatoriske studiebøger.

Du får desuden mulighed for at deltage i Hortens interne kurser, hvor du får styrket både dine faglige og personlige kompetencer. Vi sørger på den måde for, at dit arbejde hos os er et vigtigt supplement til din teoretiske uddannelse på studiet.

ANSØGNING
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 15. august 2021. Søg ved at klikke nedenfor og vedhæft ansøgning, CV og karakterer. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juli 2024 23
30. juni 2024 22
29. juni 2024 22
28. juni 2024 23
27. juni 2024 23
26. juni 2024 35
25. juni 2024 35
24. juni 2024 36
23. juni 2024 37
22. juni 2024 37
21. juni 2024 38
20. juni 2024 38
19. juni 2024 39
18. juni 2024 39
17. juni 2024 35
16. juni 2024 36
15. juni 2024 36
14. juni 2024 36
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 32
10. juni 2024 23
9. juni 2024 33
8. juni 2024 33
7. juni 2024 35
6. juni 2024 34
5. juni 2024 35
4. juni 2024 35
3. juni 2024 36
2. juni 2024 34
1. juni 2024 33