Engageret leder søges til [xxxxx]s køkken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Engageret leder søges til Sankt Lukas Stiftelsens køkken



Har du lyst til at lede et godt og velfungerende team? Og vil du være med til at skabe glæde i hverdagen med lækker mad og gode friske råvarer til beboere på vores plejehjem, patienter på vores hospice og børn i vores daginstitution? Så læs med her.

Om jobbet

Som leder af Sankt Lukas Stiftelsens køkkenteam skal du lede og indgå i et dygtigt køkkenteam på ca. 4 personer, der arbejder sammen om at give brugere i alle aldre en sund og god madoplevelse.

Teamet producerer omtrent 500 portioner mad til ca. 200 brugere dagligt. Udover at levere måltider til vores plejehjem, hospice og daginstitution, står køkkenet også for mad til kurser, møder, selskaber og andre arrangementer. Fælles for måltiderne, der omfatter alt fra sandwich til festmiddage, er, at de er en vigtig begivenhed på dagen for alle vores brugere.

Som leder er en del af din kerneopgave at sørge for, at køkkenet producerer mad tilpasset vores brugeres behov – fra børn til alvorligt syge og ældre. Til opgaven hører desuden administrative opgaver som f.eks. indkøb, menuplanlægning, egenkontrol, rengøring, lageroptælling etc.

For at få succes i jobbet skal du elske at lave velsmagende mad, som ser lækkert ud og vækker brugernes appetit. I køkkenet på Sankt Lukas Stiftelsen er mad ikke bare mad, men en del af en oplevelse. Når vi oplever, at maden bliver et af dagens glædelige højdepunkter, er vi lykkedes med vores mission.

Vi tilbyder

Du får et job med en afvekslende hverdag og plads til såvel faglig som personlig udvikling. Arbejdstiderne er attraktive og giver god mulighed for at kombinere dit arbejdsliv med familie og fritid. Ganske vist har vi travlt, men der er mindre arbejdspres i hverdagen, end hvad der normalt kendertegner kokke- og køkkenjobs.

Du bliver en del af et fællesskab med stærke værdier og høj faglighed. Vi lægger vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø og at det skal være sjovt og rart at gå på arbejde – selv i tider med travlhed.

Om dig

Et team uden en god leder er som en kniv uden gaffel. Vi forestiller os, at du besidder et højt fagligt niveau og har passion for madlavning. Du er desuden en engageret leder, der forstår at videreformidle din viden og begejstring for god mad til dit team. Du kan indgå i et konstruktivt samarbejde med vores driftsenheder og samarbejde med dem om at producere mad, der opfylder de forskellige brugeres behov.

Du har følgende faglige kompetencer:

  • Uddannet økonoma eller kok
  • Solid erfaring med køkkendrift
  • Gerne nogle års praktisk ledelseserfaring samt flair for økonomi, indkøb og godt købmandsskab
  • Viden om kost og sundhed i forhold til forskellige brugergrupper (børn, syge, ældre)
  • Interesse for gode råvarer i sæson og aktuelle madtrends
  • Flair for IT og grundlæggende engelskkundskaber

Som person er du serviceminded og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Du går til opgaven med godt humør, som smitter af på dine omgivelser. Du ved, hvordan man bygger et team op og kan motivere og videreudvikle dine medarbejdere. Du er en god kollega, som heller ikke er bange for at gå forrest og tage fra, hvis det hele brænder på.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden er ml. 7.00-18.00 med fri hver anden weekend. Vi følger Regionernes overenskomst (Ledere på Sundhedskartellets område) og tilbyder løn efter kvalifikation, samt en god pensionsordning.

Ansøgning

Lyder ovenstående noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Send ansøgning og CV mrk. ”Køkkenleder” til [email protected] senest 8. august 2022 kl. 08.00

Tiltrædelse snarest. Der vil blive indkaldt til samtaler ultimo uge 32 start uge 33.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Anne-Mette Fenger, tlf: 24850114 el. mail: [email protected].

Om Sankt Lukas Stiftelsen

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 21
9. juli 2024 21
8. juli 2024 20
7. juli 2024 21
6. juli 2024 21
5. juli 2024 21
4. juli 2024 21
3. juli 2024 20
2. juli 2024 21
1. juli 2024 23
30. juni 2024 22
29. juni 2024 22
28. juni 2024 23
27. juni 2024 23
26. juni 2024 35
25. juni 2024 35
24. juni 2024 36
23. juni 2024 37
22. juni 2024 37
21. juni 2024 38
20. juni 2024 38
19. juni 2024 39
18. juni 2024 39
17. juni 2024 35
16. juni 2024 36
15. juni 2024 36
14. juni 2024 36
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 32
10. juni 2024 23