Fuldmægtig til ESG & Legal Compliance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være en del af et nyt og spændende område, der handler om meget mere end jura? Har du lyst til at arbejde inden for ESG og compliance, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du arbejder både projektorienteret og med enkeltstående opgaver? Så er du måske den fuldmægtig, vi leder efter til Accuras afdeling for ESG og Legal Compliance.Alle steder i samfundet er der et stigende fokus på ESG, og hos Accura er det allerede et prioriteret forretningsområde.Som en del af vores team vil din primære opgave være at rådgive om ESG-regulering og de mange compliance-krav, som vores kunder på tværs af brancher bliver mødt med. Du kommer også til løbende at bistå Accuras øvrige afdelinger, herunder vores afdeling for M&A.Vores arbejde inden for ESG og compliance dækker en bred vifte af emner og typer af opgaver, hvor du bl.a. vil komme til at arbejde med følgende områder:
  • Understøtte husets transaktionsprocesser i relation til ESG og compliance, herunder due diligence
  • Rådgive om og udarbejde politikker og procedurer inden for ESG og compliance, bl.a. etiske retningslinjer, antikorruption, sanktioner og eksportkontrol
  • Rådgive om og udarbejde ESG og compliance-klausuler i diverse aftaler og kontrakter
  • Medvirke til forretningsudvikling samt intern og ekstern markedsføring af området.
  • Vi arbejder ofte teamorienteret i et topprofessionelt miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store, og hvor arbejdet ofte foregår på engelsk. Afdelingen for ESG og Legal Compliance indgår som en del af vores afdeling for Corporate & Commercial med mere end 25 kolleger, hvilket giver dig mulighed for også at arbejde med selskabsret og generel aftaleret.Du bliver tilknyttet én af vores erfarne advokater i afdelingen, der fungerer som din daglige “go-to”-person, og som har fokus på at sikre nærvær og trivsel og at støtte op om din udvikling. Hos Accura skaber vi de bedste resultater sammen, og vi lægger vægt på samarbejde, god stemning i hverdagen og et godt arbejdsmiljø, også når tingene skal gå stærkt.Accura tilbyder et udviklende job i en dedikeret erhvervsadvokatvirksomhed med en flad organisation og mere end 550 medarbejdere, hvor vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt. Vi tror på, at forskellighed og fællesskab giver de bedste forudsætninger for dynamisk og nytænkende rådgivning. Tempoet er højt, stemningen er positiv, og der er kort fra idé til handling.Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling i forholdet 1:1 for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer, ekskl. frokost. Vi har bl.a. en fantastisk frokostordning, sociale arrangementer for fuldmægtiggruppen, Accura Academy, som har kurser, der understøtter din fuldmægtiguddannelse, og meget andet.Læs mere om, hvordan vi investerer i dig som fuldmægtig, på vores fuldmægtigunivers.Hvem er du?
  • Du bliver færdig som cand.jur. eller cand.merc.(jur.) til sommer med erfaring eller interesse for ESG og compliance.
  • Du er videbegærlig og har lyst til at udvikle din viden inden for transaktioner.
  • Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk med alle typer mennesker, både på skrift og i tale.
  • Du er imødekommende, ansvarsbevidst og nysgerrig efter at lære mere inden for dine arbejdsområder og blive fagligt udfordret.
  • Du er analytisk, struktureret og kan tage ansvar for at følge en opgave til dørs.
  • Du har lyst til at være med til at opbygge et forretningsområde, både fagligt og kommercielt.
  • Du får energi af at interagere med mange mennesker og løse teambaserede opgaver.
  • Hvem er Accura?
    Accura rådgiver om komplekse transaktioner og projekter inden for M&A, fast ejendom og vedvarende energi. Vores kunder efterspørger en tværfaglig specialistrådgivning med kommerciel indsigt.Forretningsfokus er vores DNA, og juraen er vores værktøj.I Accura løfter vi i flok og spiller hinanden bedre. Som et vigtigt element i Accuras strategi har vi valgt at sætte fokus på ledelse og arbejder løbende på at udvikle os på dette område i erkendelse af, at forholdet til den nærmeste leder er helt afgørende for trivsel, motivation og udvikling af dygtige medarbejdere.Vi er flyttet ind i et moderne og innovativt domicil på Trælastholmen i Nordhavn, hvor vi har Orientkaj metrostation som nærmeste nabo.Hvad gør du nu?
    Send en ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce, og vedhæft dit CV, eksamensbevis og karakterer/karakterudskrift. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til associeret partner Frederik Thufason på 3078 8363 eller HR business partner Lise Maria Holmgaard på 3078 6642.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

      Fri kontakt
      DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

      Fri kontakt
      Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Hellerup over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    21. september 2024 33
    20. september 2024 35
    19. september 2024 34
    18. september 2024 31
    17. september 2024 31
    16. september 2024 28
    15. september 2024 29
    14. september 2024 29
    13. september 2024 25
    12. september 2024 29
    11. september 2024 29
    10. september 2024 29
    9. september 2024 29
    8. september 2024 28
    7. september 2024 26
    6. september 2024 26
    5. september 2024 26
    4. september 2024 22
    3. september 2024 23
    2. september 2024 23
    1. september 2024 22
    31. august 2024 23
    30. august 2024 23
    29. august 2024 22
    28. august 2024 22
    27. august 2024 23
    26. august 2024 19
    25. august 2024 18
    24. august 2024 18
    23. august 2024 20
    22. august 2024 19