People & Culture Business Partner (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

En nysgerrig og forretningsorienteret profil, et godt kendskab til HR-værktøjer og en evne til at balancere mellem drift og udvikling er tre af de vigtigste ingredienser, vi leder efter hos vores nye kollega. Stillingen som P&C Business Partner er en fuldtidsstilling med start hurtigst muligt.

I Horten har vi en kultur, hvor du kan være, den du er. Dette budskab er forankret i vores mindset og adfærd, når vi skal tiltrække og tilknytte de fagligt dygtigste og empatiske mennesker til vores fantastiske hus og fællesskab. For mens vi ser de faglige kvalifikationer som en selvfølge, er det de menneskelige, vi er forankret i. Det skal være spændende, sjovt og trygt at gå på arbejde hos os.

SPÆNDENDE ANSVARSOMRÅDER OG STÆRKT SAMARBEJDE
Sammen med vores anden P&C Business Partner vil du dele ansvaret for Hortens stabs- og juridiske afdelinger. Du vil få rig mulighed for sparring og samarbejde i P&C teamet, der også består af en Head of People & Culture samt to P&C konsulenter.

Vi har et tæt og konstruktivt samarbejde med Direktør og Managering Partner, og vores arbejde er i høj grad betinget af en positiv og fleksibel indstilling i teamet og gode relationer i hele organisationen, hvilket vi alle prioriterer højt – både på et fagligt og et personligt plan.

Du kommer tæt på og bliver nærmeste sparringspartner på P&C området for vores ledere og deres medarbejdere (juridiske som administrative). Dermed får du en afgørende rolle i afdelingernes arbejde med at rekruttere, sparre og udvikle både ledere og medarbejdere.

P&C teamet har base på vores kontor i Hellerup, og da vi også har kontorer i Jylland, vil en del af din rolle være at tilbringe op til et par dage i Aarhus på månedsbasis med mulighed for overnatning på hotel.

Dine dage i Horten vil være fyldt med både udviklingsprojekter og driftsopgaver. Det kræver, at du på kort tid skal kunne skifte fra en meget "hands on"-tilgang til et mere overordnet og strategisk perspektiv. Mere specifikt vil følgende arbejdsområder blive en del af din dagligdag:

  • Rekruttering: Samtaler og dialog med afdelinger om pipeline
  • Employer branding: Afholdelse af eksterne arrangementer som fx virksomhedsbesøg hos Horten
  • Strategiske indsatser: Udarbejdelse og implementering af udviklingskoncepter
  • Opgaver og øvrig drift relateret til årshjulet: Fx sygefraværssamtaler, rokeringsordning for fuldmægtige, barselsnetværk m.m.
  • Medarbejder- og ledelsesudvikling: Bl.a. i form af oplæg og undervisning på kurser og afdelingsdage samt sparring på alle niveauer i organisationen, fx i forbindelse med udviklingssamtaler og god ledelse


Respekt, omtanke og inklusion er centrale begreber for os og vi har en omsorgsfuld og uformel måde at være sammen på – uanset niveauer i organisationen. Og ud over et smukt hus med god stemning og mulighed for både personlig og faglig udvikling tilbyder vi også økologisk og bæredygtig frokost lavet af husets kokke, et utal af sociale tilbud, massageordning, sundhedsforsikring samt meget mere.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ OG VIL SÆTTE AFTRYK PÅ VERDEN
Vi leder først og fremmest efter et godt menneske og en god kollega, som både bringer nysgerrighed, energi og interessante perspektiver ind i vores velfungerende team, og som har lyst til at lære en spændende branche at kende. Du skal kunne se muligheder og anderledes vinkler, og både kunne være i og bidrage til en stærk, faglig og social feedbackkultur.

Om dig:

  • har en relevant videregående uddannelse
  • har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling
  • har erfaring med rekruttering og træning/udvikling

Du evner at strukturere og prioritere din tid ved at gennemskue, hvordan opgaven skal skæres til, og du har kendskab til grundlæggende ansættelsesret og erfaring med de forskellige discipliner inden for vores område, People & Culture. Det er en selvfølge, at du er en people-person med en positiv og løsningsorienteret tilgang. Du lytter og er en mester til at skabe tillid omkring dig og din faglighed. Dette bringer du i spil i din rolle som sparringspartner, og du forstår vigtigheden af shareholder management.

Du er opdateret og oprigtig interesseret i nyeste viden på People & Culture området, samtidig med at du udfordrer vanetankegang og "plejer", når din viden, faglighed gør, at du proaktivt kan byde ind med nye perspektiver.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet og funktionsnedsættelse til at søge stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Head og People & Culture Cat Hindberg på tlf. [xxxxx].

OM HORTEN
Læs mere om vores værdier, karrieremuligheder, vores specialer og vores hverdag på horten.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 29
14. september 2024 29
13. september 2024 25
12. september 2024 29
11. september 2024 29
10. september 2024 29
9. september 2024 29
8. september 2024 28
7. september 2024 26
6. september 2024 26
5. september 2024 26
4. september 2024 22
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 22
31. august 2024 23
30. august 2024 23
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 23
26. august 2024 19
25. august 2024 18
24. august 2024 18
23. august 2024 20
22. august 2024 19
21. august 2024 25
20. august 2024 25
19. august 2024 23
18. august 2024 23
17. august 2024 23
16. august 2024 23