Skarp Automation Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst at være med til at booste vores automation-team til nye højder? Vi er bagmændene bag tusindvis af automatiserede timer, har store ambitioner og sætter høje mål for vores fagområde.

”Azets sætter fokus på din udvikling, og giver dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og få en spændende karriere. Vi arbejder med dygtige kolleger på tværs af kontorer og landegrænser, der alle brænder for at gøre en forskel og skabe succes,” fortæller RPA Consultant Andreas L. Larsen (én af dine kommende kolleger).

Verdens fedeste job!
Vi er klar til at udvide teamet med endnu en dygtig og dedikeret kollega med udvikler-baggrund.

Du bliver en del af et fleksibelt tværfunktionelt team, hvor forretningsværdi og kundefokus har højeste prioritet. Du vil bruge ca. 25-30 % af din tid sammen med interessenter for at sikre, at vi sammen bygger de bedste produkter, så de passer til vores kunders behov.

”Sammen går vi forrest i vores rejse, der skal automatisere mange af vores administrative og manuelle processer, så vi kan koncentrere os om det, vi er bedst til: rådgivning af højeste kvalitet og tilfredse kunder. Der er masser af muligheder for, at vi kan gøre tingene nemmere og smartere,” fortæller Senior RPA Consultant Søren Jensen (én anden af dine kommende kolleger).

Du vil på lige fod med det øvrige team indgå i forskellige projekter, men dine primære ansvar omfatter.

Din profil

Du brænder for at udvikle dig og har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer i innovative og udviklingsprægede omgivelser.

Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi ser gerne, at du har teoretisk eller praktisk erfaring inden for følgende:

  • Brug og udvikling af API’er
  • Programmering i VBA, Python, .NET eller lignende
  • RPA-udvikling – gerne i UiPath, som er vores foretrukne system, men det er ikke et krav
  • Du er løsningsorienteret, optimerer og effektiviserer, når du ser muligheder for det
  • Du har gode samarbejdsevner og er god til at skabe relationer
  • Du har gode sproglige kompetencer i engelsk

Azets = et skridt foran
Azets er en international koncern, der tilbyder assistance inden for økonomi, løn, rådgivning og forretningstjenester. Nearshoring, robotteknologi og kompetent rådgivning er en del af vores hverdag – en hverdag, hvor vi hele tiden stræber efter at være et skridt foran. Vi har fokus på automatisering og optimering – derfor har vi allerede i en længere periode arbejdet med automatisering og software robotter. En del processer indgår allerede effektivt i vores produktion – og nye processer kommer til hver måned.

Innovation, fleksibilitet og gode kolleger
Vi stræber efter at levere moderne og fremtidssikrede løsninger, som vores kunder vil få gavn af. Vi værdsætter tæt samarbejde teams og kolleger imellem, og arbejder med et fleksibelt mindset, som skaber de bedste løsninger.

Automation-teamet sparrer, samarbejder og koordinerer løbende med de øvrige udviklere og stakeholders på tværs af hele Azets-koncernen. Vi arbejder i højeste gear med fokus på resultater og kvalitet. Humor, en uformel omgangstone og et godt samarbejde binder det hele sammen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 15
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 14
25. august 2024 13
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 10
20. august 2024 10