BI Analytiker til vækstdrevet virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

BI Analytiker til vækstdrevet virksomhed


Vil du være en del af en datadrevet, tempofyldt og ambitiøs virksomhed – hvor du kan være med til, at omsætte data fra forskellige kilder og systemer til værdiskabende løsninger? Så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega i vores Analyse & Underwriting team.

VORES PROFIL
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S er siden vores etablering i 2012 blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt. Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores store fokus på data har drevet væksten. Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag – så læs med herunder.

OM STILLINGEN
Som BI Analytiker får du ansvar for at videreudvikle og vedligeholde vores rapportering i Power BI sammen med teamets front-end-udviklere. Du får mulighed for at udarbejde dine egne analyser til ledelsen og forretningen samt omsætte data fra forskellige kilder og systemer til værdiskabende løsninger, som kan være med til at optimere vores drift og sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.
Du kan glæde dig til at blive en del af et professionelt team bestående af 8 kollegaer – hvor du refererer til chefen for Analyse & Underwriting.I din dagligdag vil du både samarbejde med dit team, men du vil også indgå i et tæt samarbejde med forretningen og backend BI-udviklerne i vores IT-afdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Udvikle rapporter i Power BI
  • Levere dataudtræk til kollegaerne i teamet og forretningen
  • Automatisere manuelle rapporteringer
  • Vedligeholde og udvikle vores kube og evt. nye kuber
  • Deltage i projekter vedrørende nye anvendelser af data i virksomheden, herunder at identificere nye, relevante KPI’er sammen med forretningen
  • Lave analyser til ledelse og forretning, herunder lønsomhedsanalyser, kundetilfredshedsanalyser m.m.

DIN PROFIL
Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad i f.eks. økonomi eller anden relevant videregående uddannelse, men din praktiske erfaring og faglighed vægter højere end din uddannelse.
Du kommer med nogle års relevant erhvervserfaring fra analyse og front-end BI – gerne fra en lignende stilling eller et studiejob. Du har en god forståelse for datamodellering, herunder dimensioner og facts, stjerneskema etc. samt gode kompetencer indenfor DAX, Power BI, SQL, excel og den øvrige Office-pakke. Du har tidligere arbejdet med store, komplekse datamængder og leveret brugervenlige rapporter og dashboards af høj kvalitet.

Som person skal du have lyst til – og glæde ved – at indgå i et team og en virksomhed, der er i konstant bevægelse. Det er ligeledes vigtigt, at du har et klart forretningsmindset og er interesseret i at forstå den forretningsmæssige kontekst du arbejder i. Tal og data har din store interesse og med din høje detaljegrad sikrer du, at leverancerne er af høj datakvalitet. Du kan selvstændigt drive og eksekvere på opgaver, men ved også hvornår det er nødvendigt, at inddrage samarbejdspartnere for at komme i mål. Din arbejdsstil er analytisk hvor du både har processen og målet for øje.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.
Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor vi ser forskellighed som en styrke og stræber efter at medarbejderstaben skal afspejle samfundet. Du opfordres derfor til at søge uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering og handikap. Vi mener, at engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer, det gode kollegaskab og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold.

SØG JOBBET
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2021 og ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Analyse & Underwriting, Kasper Andersen på tlf. 29217357.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 190 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 70 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 12.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. juli 2024 19
26. juli 2024 19
25. juli 2024 19
24. juli 2024 21
23. juli 2024 21
22. juli 2024 22
21. juli 2024 21
20. juli 2024 20
19. juli 2024 23
18. juli 2024 25
17. juli 2024 24
16. juli 2024 25
15. juli 2024 27
14. juli 2024 27
13. juli 2024 27
12. juli 2024 28
11. juli 2024 28
10. juli 2024 29
9. juli 2024 30
8. juli 2024 28
7. juli 2024 25
6. juli 2024 25
5. juli 2024 25
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 25
1. juli 2024 25
30. juni 2024 22
29. juni 2024 20
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20