Demensvejleder til forløbskoordination i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Demensvejleder til forløbskoordination i Herlev Kommune
Vil du være med til at gøre en væsentlig forskel for mennesker med demens og for deres pårørende?
Vi søger en demensvejleder, som vil være med til at sikre en koordineret sammenhængende indsats for borgere med demens i Herlev Kommune.

Dit arbejde
Som demensvejleder vil du skulle vejlede både borgere og kolleger med udgangspunkt i relevant lovgivning, serviceniveau og kvalitetsstandarder. Derudover vil du skulle varetage forløbskoordination jf. Forløbsprogram for Demens i Region Hovedstaden.

Du får ansvar for at koordinere og målrette indsatsen omkring borgere med demens - så borgerne løbende modtager og deltager i relevante tilbud med henblik på at bevare deres funktionsevne længst muligt - samt understøtte de pårørende.

Vi tilbyder en bred vifte af spændende opgaver i forhold til demensområdet:
  • Forløbskoordination for borgere i egen bolig jvf. Forløbsprogram for Demens i Region Hovedstaden.
  • Rådgivning og vejledning til borgere med demens og deres pårørende, som understøtter self efficacy og sundhedsfremme. Efter hjemmebesøg iværksættes, evalueres og tilpasses indsatser til borgerne i samarbejde med hjemmepleje, hjemmesygepleje, de midlertidige pladser, plejecentre m.fl.
  • Sparring og rådgivning til medarbejdere i hjemmeplejen og hjemmesygeplejen, fx. med udgangspunkt i observerede udfordringer i hjemmet.
  • Koordinering af relevant viden og initiativer i samarbejde med hjemmepleje, aktivitetstilbud m.fl. ved tilbud om indflytning i plejebolig / midlertidig plads / aflastningsplads.
  • Tidlig opsporing af borgere med kognitiv svækkelse, herunder sikre viden og kompetencer hos tværfaglige samarbejdspartnere til tidlig opsporing af demens.
  • Identificering af borgere med demens - som kun har et spinkelt eller helt mangler et netværk - mhp. kontinuerlige besøg til etablering af en tillidsfuld relation, der gør det muligt for borger at tage imod relevant hjælp og støtte.


Herudover kan det blive aktuelt at skulle hjælpe med evt. ansøgning om værgemål, og efter behov vil der skulle vikarieres for faglig demenskoordinator i forhold til pårørendegrupper, netværkscafé, undervisning af medarbejdere mv.

Du bliver en del af et team med i alt to demensvejledere og en faglig demenskoordinator, som organisatorisk tilhører Aktivitetscenteret.

Om Aktivitetscentret
I aktivitetscentret prioriterer vi udvikling, trivsel og kvalitet højt. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi arbejder evidensbaseret med fokus på kvalitet til gavn for borgerne. Vores faglige miljø er inspirerende, og vi sparrer både internt i demensteamet og med øvrige kolleger i aktivitetscentret.

Vi er en samling af imødekommende, kreative og løsningsorienterede kolleger med forskellig uddannelsesbaggrund, hvor engagementet, samarbejdsvilje og den gensidige tillid er stor.

Vi er heldige at være placeret i smuk natur, og samtidig er vi tæt på offentlige transportmidler og har gratis parkering.

Om dig
Vi leder efter dig, der har:
  • En mellemlang videregående uddannelse og gerne en efteruddannelse inden for demens, f.eks. en diplomuddannelse eller med lyst til videreuddannelse.
  • Flere års erfaring inden for demens- / ældreområdet.
  • En evne til at arbejde selvstændigt og med stor ansvarsfølelse.
  • En målrettet og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.
  • Gode kommunikative færdigheder og samarbejder ubesværet og respektfuldt med tværfaglige kollegaer i hele organisationen.
  • Dialogiske og inddragende kompetencer, og har tværfagligt samarbejde som omdrejningspunkt for de gode helhedsorienterede borgerforløb.
  • Erfaring med rådgivning og sparring af kolleger i forskellige kontekster.
  • En positiv og anerkendende tilgang til opgave- og problemløsning.
  • Et godt humør og bidrager stabilt til et konstruktivt og anerkendende arbejdsmiljø.


Om demensområdet i Herlev Kommune
Ældre- og sundhedsområdet fik i Herlev Kommune i budget 2022 et historisk løft. En del af disse midler er afsat til styrkelse af demensområdet, herunder kompetenceudvikling i demens og pårørendesamarbejde. Desuden skal midlerne løfte aktivitetstilbuddet til målgruppen.

Udviklingen af demensindsatsen i Herlev Kommune tager udgangspunkt i ønsket om, at alle borgere i Herlev Kommune har ret til et godt hverdagsliv, hvor borgernes selvbestemmelse, ønsker og mulighed for at indgå i meningsfulde aktiviteter er i fokus.

I Aktivitetscentret brænder vi for demensområdet og ser frem til, at du som vores nye kollega har et engagement, der holder dig opdateret på ny viden inden for demensområdet, så du sammen med os kan udvikle og sikre relevante indsatser til borgere med demens og deres pårørende i kommunen.

Om stillingen
Stillingen er på 35 - 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelse sker snarest muligt eller pr. 1. juli 2022.

Ansøgningsfristen er 17 maj kl. 12:00. Samtaler afholdes den 23. Maj 2022.

Ansøgningen skal vedlægges:
  • CV med tidligere beskæftigelse.
  • Eksamenspapirer & autorisation


Få mere at vide
Du er meget velkommen til at kontakte Teamleder Tove Lundgaard 4452 6202 / 2388 4556 eller faglig demenskoordinator Stine Elisabeth Schiermer 2459 2995.

OBS: Vi oplever desværre, at vores mail kan havne i spamfilteret hos modtageren, så tjek gerne om vores mail ligger i dit spamfilter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Tirsdag den 17. maj 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 25
1. juli 2024 25
30. juni 2024 22
29. juni 2024 20
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 21
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 22
22. juni 2024 23
21. juni 2024 24
20. juni 2024 22
19. juni 2024 23
18. juni 2024 23
17. juni 2024 25
16. juni 2024 24
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 25
12. juni 2024 26
11. juni 2024 25
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23
4. juni 2024 22
3. juni 2024 22
2. juni 2024 23