Selvstændig og proaktiv Facility Assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Selvstændig og proaktiv Facility Assistent


Har du lyst til at være limen i en dynamisk og spændende vækstvirksomhed? Er du god til at få ting til at ske, og har du flair for god service? Vi er lige nu på udkig efter en serviceminded, smilende og hjælpsom Facility Assistent, som ikke er bange for at tage fat. Vi har vokseværk og med over 200 kollegaer, spreder vi os på 3 etager, hvor du bliver den ansvarlige for, at alle de lavpraktiske opgaver bliver udført af høj kvalitet. Så hvis du har lyst og mod på, at have en praktisk og fysisk aktiv hverdag, hvor du bruger dig selv meget og bliver involveret i små som store opgaver og projekter – så er det måske dig, vi står og mangler.

VORES PROFIL
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S er siden vores etablering i 2012 blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt. Så kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet og kort vej fra idé til handling. Så læs videre her:

OM STILLINGEN
Som Facility Assistent bliver du en del af HR, løn og kommunikationsteamet, som pt. består af 6 personer. I din dagligdag, vil du fysisk være placeret i vores reception, så du altid er klar til at byde vores gæster velkommen. Du kommer derfor til at være det første ansigt gæsterne møder, hvorfor det er meget vigtigt, at du trives i en udadvendt og serviceorienteret funktion, så både kollegaer og gæster altid modtager den bedste service fra dig.

I rollen kommer du til at varetage en lang række lavpraktiske opgaver, som alle er vigtige for, at huset altid fremstår præsentabelt og dagligdagen glider. Du vil få et bredt kendskab til alle i huset og ofte blive spurgt om hjælp i forskellige retninger. Din indstilling til dine arbejdsopgaver er, at ingen opgaver er for små – og du er altid klar på, at give en hjælpende hånd til den som står og har brug for det. Dit primære ansvar bliver, altid at sikre, at rammerne og forholdene i huset er optimale og opgaverne vil derfor spænde meget bredt, lige fra tømning af opvaskemaskiner til planlægning af større personalearrangementer. Du vil blandt andet også få ansvaret for at bestille og tilkalde den nødvendige eksterne hjælp, som er afgørende for, at dagligdagen forløber gnidningsfrit, det kan f.eks. være bestilling af en håndværker, tilkalde service til kaffemaskinen m.m. og nogle dage vil kræve, at du har mange bolde i luften på samme tid. Vigtigst af alt er, at du sikrer, at opgaverne kommer i mål og bliver løst hurtigt og af høj kvalitet.

Opgaverne vil variere fra dag til dag, men omfatter typisk:

  • Tage imod gæster/kunder ved receptionen
  • Være den primære kontaktperson overfor vores udlejer, alarmselskab m.v.
  • Sørge for at kontorområderne, fordelt over 3 etager, altid ser præsentable ud
  • Tømme opvaskemaskiner, afrydning og rengøring af køkkener
  • Påfyldning og renholdelse af vores kaffemaskiner
  • Sørge for indkøb og bestilling af mødeforplejning, kontorartikler, dagligvarer, gaver mm.
  • Opdækning og booking af eksterne og interne møder, samt afrydning efter møderne
  • Bestilling af håndværkere, VVS’er, etc.
  • Gå ned med pap, pantflasker, service til kantinen m.m. udlejer
  • Posthåndtering og scanning af dokumenter
  • Forskellige administrative opgaver
  • Hjælpe til ved personalearrangementer som DHL, sommerfest og julefrokost
  • Ad-hoc opgaver

Jobbet kan være fysisk krævende, så det er vigtigt, at du kan tage fat og med en proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver sikrer, at hver og én bliver løst.
Har du brug for sparring eller hjælp til en given opgave, finder du det naturligt at række ud til en kollega.

DIN PROFIL
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra en lignende stilling som Facility assistent eller andre servicefag som tjener, butik eller lignende. Som person er du selvstændig, proaktiv og smilende – med et mindset ”det har jeg ikke prøvet før, men det kan jeg helt sikkert finde ud af”. Hvis du mangler hjælp til at komme videre med en given arbejdsopgave, er du god til at spørge, så du sikrer fremdrift i processen og opgaven kan blive afsluttet. Du trives med, at løse mange forskelligartede opgaver og ingen lavpraktiske opgaver er for små til dig. Vi kan ikke altid forudse hvad dagen bringer, så det er vigtigt, at du trives i et omstillingsparat arbejdsmiljø. Når der er kaos, kan du skabe orden og samtidig bevare dit gode humør. Det giver dig energi og tilfredsstillelse at hjælpe alle dine søde kollegaer samt de gæster, som kommer på besøg i huset.

Det er en stilling hvor du får et stort ansvar for, at huset fungerer, hvorfor det er vigtigt, at du er god til, at få opgaverne løst og færdiggjort. Hvis du oplever, at en opgave giver udfordringer af den ene eller anden karakter, søger du andre veje og muligheder for, alligevel at komme i mål.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Virksomhedskulturen er uformel og kommunikationen er direkte og respektfuld.

Vi bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor vi ser forskellighed som en styrke og stræber efter at medarbejderstaben skal afspejle samfundet. Du opfordres derfor til at søge uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering og handikap. Vi mener, at engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer, det gode kollegaskab og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartner.

Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

SØG JOBBET
Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Kan du se dig selv i stillingen, glæder vi os til at modtage dit CV samt motiverede ansøgning via ”ansøg”-linket. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at skrive til [email protected]. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 25
1. juli 2024 25
30. juni 2024 22
29. juni 2024 20
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 21
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 22
22. juni 2024 23
21. juni 2024 24
20. juni 2024 22
19. juni 2024 23
18. juni 2024 23
17. juni 2024 25
16. juni 2024 24
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 25
12. juni 2024 26
11. juni 2024 25
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23
4. juni 2024 22
3. juni 2024 22
2. juni 2024 23