Servicemindet medarbejder til hjælpemiddeldepot i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du hænderne godt skruet på, og ikke bange for at løse forskellige typer af opgaver, så har Herlev Kommunes Hjælpemiddeldepotet en ledig stilling til besættelse snarest muligt.

Om os

Hjælpemiddeldepotet er en del af Herlev Kommunes Hjælpemiddelafdeling og er organisatorisk placeret i Center for Sundhed og Voksne. Hjælpemiddelafdelingen består af: 1 teamleder, 1 faglig koordinator, 7 sagsbehandlende terapeuter, 3 administrative sagsbehandlere, 1 administrative medarbejder, samt 3 depotmedarbejdere.

Hjælpemiddelafdeling omfatter lovpligtige ydelser til sårbare ældre og handicappede, som har behov for støtte i form af hjælpemidler for, at kunne opretholde et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt.

Hjælpemiddeldepotet leverer hjælpemidler til hjemmeplejeleverandører og plejecentrene, samt borgere i eget hjem, og foretager mindre boligændringer, samt opsætte og nedtage nødkald. Reparationer, vedligehold og tilpasninger af hjælpemidler foregår på depotets værksted.

Returnerede hjælpemidler vaskes på depotets eget vaskeri efter infektionshygiejniske retningslinjer og klargøres derefter til genudlån. Medarbejderne på hjælpemiddeldepotet bidrager desuden til den fælles læring i Hjælpemiddelafdelingen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling, som veksler mellem opgaver på depotet, relateret til klargøringsprocessen forud for udlån, samt levering og afhentning af hjælpemidler. Ved behov vil du skulle bistå med rengøring af hjælpemidler, eftersyn af hjælpemidler, etablering af boligændringer mv. Den daglige planlægning og prioritering af opgaver skal ske i tæt samarbejde med øvrige kollegaer på depotet.

Det er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og hvor det fælles ansvar for kerneopgaven vægtes højt. Arbejdet indebærer en stor grad af planlægning, samarbejde og koordinering såvel internt, som med borgere og pårørende og samarbejdspartnere på tværs af organisationen. Det er derfor vigtigt for os, at en ny kollega er servicemindet og udviser ansvarlighed, imødekommenhed og samarbejdsvilje, da det er et bærende fundamentet i samarbejdet med borgere, såvel som forskellige faglige samarbejdspartnere.

Du vil få imødekommende og engagerede kollegaer med godt humør og samhørighed, som vægter det fælles opgaveløft og trivsel højt.

Dine vigtigste opgaver

  • Pluk og pakning af ordrer
  • Levering og afhentning af hjælpemidler
  • Foretage justeringen og klargøring af hjælpemidlet før levering
  • Fejlfinde og foretage små reparationer
  • Vejlede og instruere i brugen af hjælpemidler til borger, pårørende og plejepersonale når hjælpemidlet udleveres
  • Ajourføring af leverancer og kørsler i elektronisk lagerstyringssystem
  • Løse ad-hoc opgaver relateret til hjælpemiddelforsyningen

Kvalifikationer

Du har erfaring som chauffør og gerne erfaring med kørselslogistik. Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have tekniske snilde. Det er en fordel hvis du allerede har erfaring med tekniske hjælpemidler. Det er desuden et plus, hvis du har praktiks erfaring i arbejdet omkring ældre og handicappede borgere og/eller i samarbejdet med plejepersonale, terapeuter m.v.

  • Du skal være fleksibel i forhold til at løse alle typer af opgaver på Hjælpemiddeldepotet
  • Du kan bevare overblikket i en travl hverdag og er proaktivt i opgaveløsningen
  • Du har godt humør, er imødekommende og har en positiv tilgang til team i udvikling
  • Gode danskkundskaber, både skriftligt og mundtligt
  • Du er fleksibel, omstillingsparat og evner at strukturere egne opgaver, samtidig med at det falder dig naturligt at hjælpe dine kollegaer med at nå i mål med opgaverne
  • Du formår at bidrage positivt til arbejdsfællesskabet og går proaktivt til arbejdsopgaver
  • Du sætter borgeren i centrum og er medskaber i værdi for borgerne og samarbejdspartnere
  • Du har god fysik og ikke bange for at bruge hænderne
  • Du har stor ordenssans, og evner at sætte ting i system
  • IT-færdigheder på brugerniveau. Det er en fordel at have kendskab til KMD NEXUS Sundhedslogistik. Der tilbydes oplæring i systemet ved ansættelse
  • Kørekort, kat. B

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst. Der skal indhentes reference og straffeattest ved ansættelse.

Praktiske informationer

Arbejdspladsen er placeret på Sortemosevej 1B, 2730 Herlev.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugl. til besættelse hurtigst muligt eller senest 1. marts 2024. Ansøgningsfrist torsdag d. 18. januar 2024 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 22. og 23. januar 2024.

For yderligere information

Teknisk servicemedarbejder Carsten Løber på tlf. 5139 4222. Teamleder Stina Mollerup tlf. 4452 6266 eller på mail [email protected]

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 19
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 13
1. oktober 2024 12
30. september 2024 10
29. september 2024 11
28. september 2024 11
27. september 2024 11
26. september 2024 12
25. september 2024 14
24. september 2024 14
23. september 2024 13
22. september 2024 13
21. september 2024 13
20. september 2024 13
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 15
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 17