IT- Infrastruktur specialist med stærk teknisk og forretningsmæssig forståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

IT- Infrastruktur specialist med stærk teknisk og forretningsmæssig forståelse


Brænder du for at varetage forretningens IT-infrastruktur, herunder systemadministration, support og udvikling? Har du en stærk teknisk og forretningsmæssig forståelse – hvor du formår, at udvikle IT-infrastrukturen i takt med forretningsbehovet ændres? Så har du nu mulighed for at blive en del af et datadrevet sundhedshus med over 575.000 forsikrede kunder. Er det dig vi er på udkig efter?

OM STILLINGEN
Som Infrastruktur specialist kommer du til at referere til lederen for IT-operationstemaet. Dit primære ansvar bliver at varetage forretningens infrastruktur herunder IT-systemadministration, drift, rapportering, support og udvikling. Du har, i samarbejde med din infrastruktur kollega, teten på infrastrukturen samt at rapporterer driftsstatus og fremdriften i projekter til IT-operations lederen.

Du bliver medansvarlig for at sikre, at vores supportfunktion modsvarer de forventelige krav til professionel drift, herunder 2nd og 3rd line system support og bistår til håndtering af komplekse situationer.

Du vil blive inddraget i spændende udviklingsprojekter – hvor du særligt kommer til at bidrage med dine kompetencer indenfor infrastruktur og netværk. Dit arbejde vil få direkte betydning for vores interne arbejdsgange, hvorfor det i høj grad er vigtigt, at du trives med at tage ansvar for dine arbejdsopgaver lige fra idé til endelig leverance.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Forretningens IT-infrastruktur, herunder:
    • FW, netværk og server drift, i samarbejde med vores hosting leverandør. samt sikre teknisk brugbar dokumentation.
    • Overvågning, forebyggelse og håndtering af system alarmer.
    • Tæt samarbejde med virksomhedens hosting leverandør.
    • Videreudvikling af virksomhedens IT-miljø.
    • I samarbejde med IT-udviklingsafdelingen sikre drift af applikationsfunktioner (azure, api, service jobs, bistå til deployments, fejl identificering osv.)
    • Incident håndtering på infrastruktur: Problem, major incidents, requests og changes.

  • Bistå vores CISO på IT-systemsikkerhed og overvågning, opbygge og udvikle IT-sikkerhed og overvågning af systemer og dokumentere processer.
  • Bistå IT onsitesupport – 2nd og 3rd line support, trouble solving.
  • Deltage i relevante projekter for forretningen – samt sikre fremdrift hvor IT-projektet involverer infrastrukturer/arkitektur.

DIN PROFIL
Vi forestiller os, at du har en teknisk videregående uddannelse og vigtigst, at du kommer med en relevant faglig erfaring inden for IT-infrastruktur og drift. Det kan være en fordel, hvis du også har tidligere erfaring fra en support funktion hvor du har været ansvarlig for de mere komplekse og tekniske opgaver. Du har en stærk teknisk indsigt, som du er god til at kombinere med din helheds- og forretningsforståelse. Det er ikke et krav, men en fordel, hvis du har arbejdet med eller har kendskab til følgende systemer: Microsoft og Linux servere, ADX, PDQ, Azure, Intune, Meraki, Freshdesk (ITSM), Fortigate, SFTP, Pingdom, Cisco telefoni og Google cloud.

Dine sproglige og skriftlige færdigheder på både dansk og engelsk er stærke og du sikrer, tillid gennem rettidig og relevant information til resten af forretningen.

Som person, er du struktureret og tager ejerskab for dine arbejdsopgaver og ansvarsområder. Du er proaktiv og en god samarbejdspartner der bidrager positivt med din høje faglighed og heraf formår, at udfordre leverandører når det er nødvendigt. Når tingene går stærkt, bevarer du roen, tænker i løsninger og holder hovedet koldt.

Du opleves som en hjælpsom kollega, som tør, at spørge om råd og selv er du klar på, at dele ud af din viden og hjælpe andre. Det er derfor vigtigt at du er en team-player og nemt kan indgå i teamsamarbejde både internt som eksternt. Arbejdsformen er kendetegnet ved en flad struktur hvor vi samarbejder på tværs af operations og inddrager hinanden i beslutningsprocesser og prioriteringer.

SUCCESKRITERIER
Du vil i høj grad have succes i jobbet, hvis IT-infrastrukturen kører optimalt og udvikles i takt med forretningsbehovet ændres. Med din relevante erfaring sikrer du opbygning og vedligehold af processer, sikre dokumentation er på plads, rapporterer til IT operationschefen samt at forretningen og IT-afdelingen altid oplever en imødekommende, venlig og kompetent IT-support.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed, hvor det går stærkt. Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer og erfaring, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Vil du gerne være vores nye kollega? Så glæder vi os til at modtage dit CV samt kort motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, hvorfor vi indkalder løbende til samtaler. Går du videre i processen, skal du igennem flere steps, hvor både du og vi vurderer, om denne stilling er det rigtige match for dig og Dansk Sundhedssikring. Hos os kan du blive invitereret til videointerview og samtaler med både HR, leder og evt. ansættende direktør. Som en del af processen bruger vi personprofiler og evt. faglige cases – alt sammen for at sikre det optimale match for begge parter.

Vi ser frem til i sidste ende at byde den helt rette kandidat velkommen i Dansk Sundhedssikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-operationschef, Torben Svendsen på telefon +45 23484886.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 575.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 260 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 13
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 15
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 14
25. august 2024 13
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 10