Rekrutteringsfirma

Strategic Infrastructure Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du lyst til en ansvarsfuld rolle som Strategic Infrastructure Manager, hvor du får ansvar for den overordnede IT-drift og -sikkerhed i en global koncern inkl. personaleansvar? Så er du måske den nyeste tilføjelse til A-TEX i Herning, en del af TRIMCO Group.

Globale brandidentitetsprodukter


A-TEX er blandt de førende globale leverandører af identitetsskabende brandingartikler – herunder labels, hængemærker, badges, packaging-løsninger og butiksdekoration – til førende internationale modebrands. Koncernen er nu på udkig efter en Strategic Infrastructure Manager, der kommer til at sidde med det overordnede IT-driftsansvar for hele TRIMCO Group.

Du træder ind i en IT-organisation med en klar strategi og retning, som du skal være med til at udvikle på samt implementere i dagligdagen. IT-systemlandskabet er primært MS-baseret på server- og applikationsserversiden, som på nuværende tidspunkt driftes lokalt, men er på vej i skyen.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Strategisk projektplanlægning inkl. prioritering af opgaver og indsatser
  • Ledelse og udvikling af teamet
  • Tovholder på nye infrastruktur- og forretningsprojekter
  • Økonomi- og budgetansvar for IT-driften inkl. kontraktforhandlinger
  • Governance med IT-sikkerhed og -politikker
  • Rapportering til nøgleinteressenter

Du får base på virksomhedens domicil i Herning med reference til CIO.

IT-drift og -sikkerhed


For at lykkes i rollen som Strategic Infrastructure Manager er det vigtigt, at du tidligere har haft ansvar for kritisk infrastruktur og er erfaren inden for IT-drift og -sikkerhed i et MS Cloud-miljø. Du er derfor vant til at arbejde med projektplanlægning og -gennemførsel samt IT-revision og IT-politikker.

Din uddannelse er formentlig en relevant IT-uddannelse. Det vigtigste er dog, at du har det faglige på plads og trives i en rolle, hvor du går forrest og får tingene til at ske. Du arbejder systematisk og proaktivt på at føre opgaverne i mål, alt sammen i tæt samspil med dine kolleger.

Med det internationale miljø in mente er det et must, at du taler og skriver engelsk på et højt niveau. Det vil desuden være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en internationalt orienteret virksomhed.

Sammen lykkes vi bedst


Du træder ind i en organisation, hvor sparring og support værdsættes og prioriteres. Hos A-TEX tror man på, at de bedste løsninger opnås i fællesskab, og derfor lytter kollegerne til hinandens forslag og inddrager dem i de endelige løsninger.

Den enkelte bliver derfor hørt, og der er mulighed for reel indflydelse. Den flade organisation gør det også let at tage hurtige beslutninger og sætte nye tiltag i gang. Kulturen er derfor præget af nysgerrighed, og den høje gennemsnitsanciennitet vidner om, at det er en attraktiv arbejdsplads at være en del af.

Læs mere om virksomheden på LinkedIn og TRIMCOs hjemmeside.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Partner i NJORD Law Firm – en unik mulighed i Silk...

    Fri kontakt
    NJORD Law Firm i Silkeborg søger en erfaren senioradvokat eller partner inden for selskabsret og M&A, som er klar til at overtage en betydningsfuld klientportefølje og drive Corporate-afdelingen videre. Er dette dig?
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Faglig stræk leder til enhed i Skive

    Skat er ikke enkelt – men det er vigtigt. Derfor har vi brug for dig. Vil du være med til at realisere regeringens ambitiøse satsning om en markant styrkelse af skattekontrollen. Afgifter søger i d..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Midtjylland

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 60
3. oktober 2024 60
2. oktober 2024 58
1. oktober 2024 59
30. september 2024 58
29. september 2024 57
28. september 2024 58
27. september 2024 56
26. september 2024 57
25. september 2024 62
24. september 2024 58
23. september 2024 58
22. september 2024 57
21. september 2024 57
20. september 2024 58
19. september 2024 57
18. september 2024 59
17. september 2024 54
16. september 2024 54
15. september 2024 53
14. september 2024 55
13. september 2024 56
12. september 2024 52
11. september 2024 47
10. september 2024 48
9. september 2024 43
8. september 2024 41
7. september 2024 41
6. september 2024 45
5. september 2024 48
4. september 2024 46