Rekrutteringsfirma

IT-forretningskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for at hjælpe med effektiv understøttelse af arbejdsprocesser? Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din IT-forståelse til at understøtte forretningen med de bedste digitale løsninger? Vil du arbejde i en dynamisk og innovativ IT-afdeling, hvor du hver dag hjælper virksomheden med digitalisering og effektivisering af forretningsprocesser? Så er det dig, vi leder efter til BoConcept´s IT-afdeling i Herning.

Moderne møbler funderet i godt håndværk


BoConcept er en dansk wholesale- og detailmøbelkæde med 310 butikker spredt over 65 lande på 6 kontinenter. Virksomheden sælger moderne luksusmøbler med fokus på funktionelt design og godt håndværk. I Danmark er de 230 medarbejdere fordelt på to lokationer i hhv. Herning og Ølgod.

Som forretningskonsulent hos BoConcept kommer du til at deltage i spændende og værdiskabende IT-projekter. Din erfaring vil blive bragt i spil i de projekter, du involveres i, og du får ansvar for dele af den samlede løsning i samarbejde med forretningen. Som forretningskonsulent deltager du i hele projektforløbet fra start til slut – fra indledende analyse og design til endelig test og idriftsættelse af løsning.

Du får blandt andet følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Ansvar for udvalgte implementeringer af nye IT-løsninger og processer
  • Procesoptimering og ’trimning’ mellem systemerne i tech-stack’en
  • Udarbejde løsningsdesign samt teste og idriftsætte løsninger
  • Beskrive og specificere funktionalitet og teknisk setup
  • Ansvar for det daglige samarbejde med leverandører og eksterne konsulenter

Du får base på virksomhedens kontor i Herning, og reference til IT Implementation Lead, Rikke Marie Rasmussen.

Erfaring med kundeorienterede digitale løsninger


For at lykkes i stillingen som IT-forretningskonsulent, er det afgørende, at du arbejder struktureret, besidder et godt overblik og har sans for detaljen. Ligeledes er det væsentligt, at du udviser nysgerrighed overfor forretningen og forstår at omsætte forretningsmæssige behov til løsningsdesign. Det er essentielt, at du som person har lyst til at tage ansvar og stå på mål for de projekter, du deltager i. Vi forventer derudover at det falder dig naturligt at etablere kontakter og skabe gode relationer, ud over at du demonstrerer stærke kommunikationsevner i hele organisationen.

Din uddannelse har formentlig rødder i en relevant IT-uddannelse, og med den internationale profil in mente er det et must, at du kan dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Ideelt set har du erfaring med at arbejde med kundeorienterede digitale løsninger og erfaring med designsoftware - det kan være fra et konsulenthus eller internt i en virksomhed, og gerne i et internationalt miljø.

Grundet din erfaring, har du du en stærk forretnings- og IT-baggrund med viden i forskellige IT-systemer og processer. Du har lyst til at udvikle dig fagligt, projektledelsesmæssigt og personligt, hvilket tydeligt ses i dit arbejde.

Fra møbelsnedkere til global detailkæde


I 1952 i Herning bliver BoConcept grundlagt af et par unge møbelsnedkere; Jens Ærthøj og Tage Mølholm. Det starter beskedent med en møbelforretning og fire medarbejdere, som siden hen har udviklet sig til en global detailkæde.

BoConcept bliver i 2016 en del af 3i Group plc, som siden da har hjulpet virksomheden med at sikre en solid position på internationale markeder verden over – og en loyal kundebase.

95 % af virksomhedens produkter sælges gennem franchisetagere, og den internationale medarbejderstab tæller 2.350 ansatte.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Partner i NJORD Law Firm – en unik mulighed i Silk...

    Fri kontakt
    NJORD Law Firm i Silkeborg søger en erfaren senioradvokat eller partner inden for selskabsret og M&A, som er klar til at overtage en betydningsfuld klientportefølje og drive Corporate-afdelingen videre. Er dette dig?
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Faglig stræk leder til enhed i Skive

    Skat er ikke enkelt – men det er vigtigt. Derfor har vi brug for dig. Vil du være med til at realisere regeringens ambitiøse satsning om en markant styrkelse af skattekontrollen. Afgifter søger i d..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Midtjylland

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 60
3. oktober 2024 60
2. oktober 2024 58
1. oktober 2024 59
30. september 2024 58
29. september 2024 57
28. september 2024 58
27. september 2024 56
26. september 2024 57
25. september 2024 62
24. september 2024 58
23. september 2024 58
22. september 2024 57
21. september 2024 57
20. september 2024 58
19. september 2024 57
18. september 2024 59
17. september 2024 54
16. september 2024 54
15. september 2024 53
14. september 2024 55
13. september 2024 56
12. september 2024 52
11. september 2024 47
10. september 2024 48
9. september 2024 43
8. september 2024 41
7. september 2024 41
6. september 2024 45
5. september 2024 48
4. september 2024 46