Rekrutteringsfirma

Indtag rollen som kundevendt bygnings-/konstruktionsingeniør hos Eftex ApS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Du får nu muligheden for at afprøve og udvikle dine talenter i rollen som Eftex’ proaktive, kundevendte og fagligt vidende bygnings- eller konstruktionsingeniør. Her vil du få kendskab til alle trin i salgs- og ordreprocessen i en vækstende virksomhed i byggebranchen.

betterpeople søger på vegne af Eftex en bygnings-/konstruktionsingeniør.

Eftex i Herning leder efter dig, der får energi af at lytte og forstå kundens udfordringer, evner at afdække eventuelle problematikker og vende dem til fagligt kvalificerede løsninger. Det kan også være, at du har en entreprenør i maven og mangler at "komme i lære" i en virksomhed, hvor du får indblik i, hvad det vil sige at drive virksomhed inden for byggebranchen - og på sigt måske få et medejerskab. I Eftex får du et stort råderum til blandt andet at udvikle dine problemløsende og salgsmæssige talenter samt videreudvikle virksomheden såvel som din faglige viden inden for statik.

Eftex har igennem 30 år etableret sig som en seriøs samhandelspartner inden for byggebranchen, og de beskæftiger sig primært med salg af løsninger i etageadskillelser i beton. Eftex leverer således materialer og statik til in-situ støbte etagedæk. Materialeleverancen består af tyndplade trapez-plader samt armering af etage-dækket, og deres kunder er primært byggemarkeder og trælaster.

Problemknusende profil
Du er en succes i rollen, når du formår at etablere den gode kundekontakt og skabe tryghed og tillid. Med det udgangspunkt præsenterer og 'sælger' du skræddersyede løsninger til ingeniørvirksomheder, arkitektfirmaer, entreprenører såsom tagdækkere og håndværkere, og private kunder. Det er altså essentielt at kunne forstå kundens pain points og løse komplekse og udfordrende problemstillinger på trods af vanskeligheder, også selvom disse synes umulige eller fokus ændres.

Ud fra din erfaring og kompetencer vil du udvikle det nuværende produktsortiment i samarbejde med ledelsen. Sammen med dine øvrige kolleger opnår du det opstillede salgsbudget, og løbende udarbejder du vurderinger på markedet i forhold til den nuværende markedssituation og kundesituation samt de nuværende og kommende fokusområder samt projekter.

En stor del af opgaven er følgelig også at udføre opmålinger samt udføre statik-opgaver i henhold til indkomne materialer fra kunder. Og som følge deraf udføre tilbud og ordreopgaver samt logistikopgaver i forbindelse med ordrer og indkøbsopgaver i Navision.

Den udadvendte kundekontakt og det mere tilbagetrukne ingeniørfaglige og statik-beregnende arbejde fylder hver halvtreds procent af opgaveporteføljen.

Kommunikativ bygnings-/konstruktionsingeniør med lyst til og flair for hele salgs- og ordreprocessen
Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring som bygnings- eller konstruktionsingeniør og ud fra din erfaring har en idé om, at du gerne vil i den mere kommercielle retning. Det er også en forudsætning, at du har en faglig forståelse for statikberegninger og kan lave beregninger i tyndflade stål. Måske ønsker du at prøve kræfter med noget andet end den mere tilbagetrukne rådgivende rolle og få et indblik i, hvordan man driver en virksomhed i byggebranchen - eventuelt med henblik på at opnå et medejerskab.

Der vil være en del kundevendte opgaver, hvorfor du får det nemmere i rollen, hvis du er tilpas i den opsøgende dialog. Ved hjælp af dine stærke kommunikationsevner formår du at udtrykke dig præcist samt lytte til og forstå kundens udfordringer, afdække eventuelle vanskeligheder og vende disse til muligheder. Jobbet kræver også, at du kan begå dig flydende mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk, idet Eftex har en del engelsktalende kunder.

Bliv en del af en virksomhed med et tæt sammenhold og et utal af udviklingsmuligheder
Du bliver en del af et dygtigt og engageret team med en inkarneret holdånd. Du vil blive hjulpet godt i gang den første tid af din ansættelse, og du bliver sat grundigt ind i alle opgaver. Det antages, at du vil kunne agere selvkørende i rollen efter omkring tre måneder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Mangler du job i Trekantområdet?

    Har du sabbatår, eller leder du efter et fleksibelt job?Bliv en Del af Vores Team i Taulov og Trekantområdet!Bliv en Del af Vores Team i Taulov og Trekantområdet!Vi søger nu engagerede medarbejdere..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bliv en del af on-demandkorpset i Aarhus og omegn

    Kom med ombordKom med ombordHos [xxxxx] tilbyder vi dig lige nu muligheden for at blive en del af vores on-demand korps i Århus og omegn.Som en del af korpset får du løbende tilbudt spændende og a..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Medarbejder med truckerfaring søges til deltid

    Jobbet:For kunde i Hørning ved Aarhus, søger vi lige nu en medarbejder til pluk og pak opgaver med håndscanner til deltid, det er vigtigt at du også har et truckcertifikat, da der vil være opgaver .
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 60
3. oktober 2024 60
2. oktober 2024 58
1. oktober 2024 59
30. september 2024 58
29. september 2024 57
28. september 2024 58
27. september 2024 56
26. september 2024 57
25. september 2024 62
24. september 2024 58
23. september 2024 58
22. september 2024 57
21. september 2024 57
20. september 2024 58
19. september 2024 57
18. september 2024 59
17. september 2024 54
16. september 2024 54
15. september 2024 53
14. september 2024 55
13. september 2024 56
12. september 2024 52
11. september 2024 47
10. september 2024 48
9. september 2024 43
8. september 2024 41
7. september 2024 41
6. september 2024 45
5. september 2024 48
4. september 2024 46