Automation Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du klar til at være en del af Topsoes CO2-reduktionsmission?
Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af et dynamisk team der starter produktionen op – så læs videre herEr du klar til at være en del af Topsoes CO2-reduktionsmission?Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af et dynamisk team der starter produktionen op – så læs videre herAutomation manager til SOEC (Solid Oxide Electrolysis Cell) Fabrikken i HerningAutomation manager
Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.800 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.Om os
Topsoes Power-to-X-enhed er et strategisk fyrtårn på vores vej til at være den førende leverandør af teknologier til reduktion af CO2-emissioner. Vi søger nu en Automation manager til at være ansvarlig for al automationen på vores højt automatiseret fabrik i Herning. Vores SOEC-elektrolyseteknologi vil gennem sin uovertrufne energieffektivitet spille en væsentlig rolle i den grønne elektrificering af den kemiske industri og raffinaderiindustrien.
Vi har hovedkontor i Danmark, og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com, Topsoe A/S SOEC Fabrik Herning & Topsoe Herning | Facebook.topsoe.comTopsoe A/S SOEC Fabrik HerningTopsoe Herning | FacebookDen person, vi leder efter
Vi søger en passioneret og visionær Automation Manager med en solid baggrund inden for automatisering og projektledelse. Du skal være en inspirerende leder med evnen til at motivere og guide et team på ca. 6 personer mod et fælles mål. Din erfaring med at løse problemer og din evne til at opbygge og vedligeholde relationer vil være afgørende for succes i denne rolle. Vi søger en god kandidat, der er dedikeret til vores mission om at føre an i CO2-reduktionsteknologier og forme fremtiden for grøn industri. På vores fabrik, hvor automatiseringsgraden er ekstremt høj, og hvor automationsafdelingen har en afgørende indflydelse på fabrikkens succes, vil din rolle være central i at sikre vores teknologiske overlegenhed og globale indflydelse.Den person, vi leder efter
Det, du vil bringe
Som vores nye Automation Manager vil du bringe en unik blanding af teknisk ekspertise, strategisk tænkning og ledelsesmæssige færdigheder. Din passion for at drive innovation og forbedre processer vil være afgørende for at opnå vores mål om at være førende inden for grøn teknologi. Med din evne til at navigere i komplekse udfordringer og skabe en kultur med kontinuerlig forbedring vil du være med til at forme vores succes på vores topmoderne fabrik i Herning, hvor automatisering er nøglen til vores enestående produktionspræstationer og banebrydende teknologiske løsninger.Det, du vil bringeHvorfor arbejde hos os?
Vi har brug for dig! - Topsoe er på en mission for at redde planeten – ved at blive verdens førende inden for CO2-reduktionsteknologier. Du vil få en meget vigtig rolle i at få vores produktion til at blive en succes. Du kan være med til at gøre en forskel og blive udfordret og udviklet personligt og fagligt.Hvorfor arbejde hos os?Sådan kan du ansøge
Er du klar til denne udfordring og til at bidrage til vores mission, vil vi gerne høre fra dig. Kontakt Teknisk chef Anders Vinther, telefon +45 5197 9928 e-mail [email protected] hvis du vil vide mere om stillingen.Sådan kan du ansø[email protected]
Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk eller engelsk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com. Vi behandler ansøgningerne løbende.
www.topsoe.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Partner i NJORD Law Firm – en unik mulighed i Silk...

    Fri kontakt
    NJORD Law Firm i Silkeborg søger en erfaren senioradvokat eller partner inden for selskabsret og M&A, som er klar til at overtage en betydningsfuld klientportefølje og drive Corporate-afdelingen videre. Er dette dig?
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Montører til installation af fiber i Holstebro

    For en af vores kunder søges montører til installation af fiber og bokse.Arbejdet vil foregå i Holstebro området.Fiber installation hos private kunder, splidsning, opsætning af bokse, træk af fib..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bliv en del af on-demandkorpset i Kolding og omegn

    Kom med ombordHos [xxxxx] tilbyder vi dig lige nu muligheden for at blive en del af vores On-demand korps i Kolding og omegnSom en del af korpset får du løbende tilbudt spændende og aktive jobmuli..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 59
30. september 2024 58
29. september 2024 57
28. september 2024 58
27. september 2024 56
26. september 2024 57
25. september 2024 62
24. september 2024 58
23. september 2024 58
22. september 2024 57
21. september 2024 57
20. september 2024 58
19. september 2024 57
18. september 2024 59
17. september 2024 54
16. september 2024 54
15. september 2024 53
14. september 2024 55
13. september 2024 56
12. september 2024 52
11. september 2024 47
10. september 2024 48
9. september 2024 43
8. september 2024 41
7. september 2024 41
6. september 2024 45
5. september 2024 48
4. september 2024 46
3. september 2024 49
2. september 2024 47
1. september 2024 48