GIS-medarbejder til Digitaliseringssektionen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være en del af vores GIS-team, der arbejder med udviklingen, udbredelsen samt driften af GIS i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse?

Er du ekspert i ESRI’s programsuite, og kribler det i fingrene for at rulle apps ud til vores brugere, optimere data samt finde på nye og bedre løsninger?

Kan du bevare overblikket når du skal håndtere online GIS-løsninger med over 1000 brugere og mere end 600 kortlag?

Så skal du søge stillingen som GIS-medarbejder i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og blive en del af teamet i Digitaliseringssektionen, hvor vi mangler lige netop dig!

Om os

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor der er god mulighed for faglig sparring og kompetenceudvikling, og hvor du i høj grad har mulighed for at påvirke aktiviteternes gang og ikke mindst din hverdag.

Du kommer til at arbejde i vores Digitaliseringssektion,, hvor vi arbejder med geospatiale data (GIS) og bygningsstamdata (CAD/Revit) samt vores IKT-specifikationer.

Vi skal sikre, at data er tilgængelige og valide, så resten af organisationen kan træffe data drevne beslutninger på et opdateret og retvisende grundlag.

Vores sektion består af medarbejdere med mange forskellige uddannelser. Det spænder over landinspektører, byggetekniker, tekniske tegnere, tekniske assistenter, biolog og ingeniør. Det vigtigste er ikke, hvad din uddannelse er, men hvad du brænder for, og hvad du kan.

Vi har en god og uformel omgangstone i afdelingen, og der er stor grad af frihed i opgaveløsningen samt mulighed for hjemmearbejdsdage. Du kommer til at arbejde i vores hovedkontor, som ligger i Hjørring.

Om stillingen

Stillingen som GIS-medarbejder omfatter arbejde med GIS samt lettere projektledelse.

Du har til opgave at:

Daglig drift at vores internetbaserede NETGIS-løsninger

Opsætning og implementering af GIS app-løsninger

Opdatering af GIS-data

Udarbejde datamodeller i samspil med den øvrige organisation i forbindelse med GIS-projekter

Projektledelse i forbindelse med outsourcede digitaliseringsopgaver

Udarbejde kravspecifikation i forhold til outsourcede digitaliseringsopgaver
ontrollere dataleverancer

Indgå i tværgående arbejdsgrupper/projekter for at sikre datakvalitet

Kommunikere med forretningen på tværs af organisationen for at klarlægge behov, krav, vejledning osv.

Skal kunne arbejde selvstændigt

Arbejde med ESRI GIS Software (ArcGIS Pro, ArcMap, Arc Catalog, ArcGIS Server etc.) samt FME

Arbejde med NETGIS-platformen

Du skal være med til at skabe og udvikle stillingen gennem arbejdet med GIS-opgaver hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Om dig

Du har en relevant uddannelse og kan gennem eksempler dokumentere, at du har den nødvendige tekniske forståelse og erfaring til at udfylde stillingen.

Du har stor erfaring med anvendelse af ESRI’s programsuite.

Du er løsningsorienteret og i stand til at balancere imellem teori og praksis.

Du har erfaring med datamodellering, datavask og evt. scripting til automatisering af opgaver.

Du har veludviklede analytiske evner, arbejder struktureret og er god til at tilegne dig ny og kompleks viden.

Du er i stand til at opbygge forretningsforståelse med flair for understøttelse af processer med data.

Du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt, kan kommunikere på dansk og engelsk på forretningsniveau, og er i stand til at formidle kompleks viden og dermed gøre noget teknisk forståeligt for ikke teknikere.

Du er selvstændig, nysgerrig, opsøgende og energisk af natur, og du vil få en stor kontaktflade med store dele af organisationen samt eksterne leverandører.

Du har lyst til at udvikle dig, gennem en løbende kompetenceopbygning samt deltage aktivt i faglige sammenhænge som ERFA-grupper og konferencer.

Du har erfaring /forståelse for projektledelse.

Du har kørekort til personbil (B).

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du ringe til chefkonsulent Thomas Troels Klingemann på telefon 72 81 33 11.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Pia Knudsen på telefon 7281 9144.

Ansøgningsfristen er den 20. august 2021. Vi gennemgår ansøgninger og indkalder til samtale løbende. Stillingen er til besættelse snarest herefter eller efter aftale.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Du bedes vedhæfte relevante dokumenter såsom ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen har ca. 2 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje, et samlet areal på ca. 32.000 hektar, over 600 etablissementer i hele Danmark, og vi beskæftiger knapt 600 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hjørring
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Hirtshals

    Fri kontakt
    Vil du være spillende træner og stå i spidsen for en ny fabrik i Hirtshals? Har du erfaring fra procesindustrien i fødevaresektoren? Vil du arbejde i en bæredygtig industri med rigtig gode fremtidsudsigter? Er du klar til et bredt ledelsesansvar? Om Biomega og Biomega Danmark.
    • Øvrige
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Specialrådgivningen for DøvblindeCenter for SansenedsættelseSpecialsektoren[xxxxx]Vil du med på vores højt specialiserede hold, som rådgiver borgere med døvblindhed samt fagf..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 10
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 11
26. juni 2024 12
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 15
22. juni 2024 15
21. juni 2024 15
20. juni 2024 15
19. juni 2024 16
18. juni 2024 15
17. juni 2024 14
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 15
12. juni 2024 13
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 13
5. juni 2024 14